Bukiboek Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Heel mooi boekje en handig in 2 talen zodat je het goed kan leren. Service was ook heel goed, 1 boekje was niet op voorraad en werd gelijk goed en snel opgelost! Heel vriendelijk. Voor opvoeding van m... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Blij verrast door de talen, waarin kinderboeken te bestellen zijn! Voor mijn Syrische voorleeskind kocht ik "Het mooiste visje van de zee" in het Arabisch. Het bestelde boek is goed verpakt aang... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Buki levert mooie boeken. Echte kinderboeken in allerlei talen vertaald. Heel blij zijn onze leerlingen (nieuwkomers) met oa. de boeken Leven van een loser, Harry Potter en Mathilda in hun eigen taa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Libreria per bambini
  2. Libreria
  3. Negozio per bambini

Scritti dall'azienda

BukiBoek staat voor leesplezier in iedere taal. Naast het lezen van kinderboeken in het Nederlands vinden wij het ook belangrijk dat kinderen nieuwe talen leren en/of in contact blijven met hun cultuur. Vind meertalige en tweetalige kinderboeken bij BukiBoek! Bij BukiBoek vindt u anderstalige kinderboeken. Met een ruim aanbod kinderboeken en talen als; Arabisch Oekraïens, Turks, Papiamentu, Surinaams, Spaans, Pools en meer, willen we voor ieder kind boeken beschikbaar maken.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

121 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Goede ervaringen en tips.

De levering was niet supersnel, maar snel genoeg. Ik vind de beschrijving van de boeken die ik bestelde wat summier. Had iets uitgebreider mogen zijn.
En het aanbod mag ook breder, en meer boeken!

14 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vanuit onze bibliotheek is het een…

Vanuit onze bibliotheek is het een uitdaging om meertalige boeken te lenen. Na maanden lang vragen, uitzoeken , bellen etc. was het allemaal lastig. Toen heb ik toch maar eigen boeken via Bukiboek gekocht. Super blij met de boeken die zorgvuldig zijn opgestuurd!
Nu kan ik mijn kind ook in mijn eigen taal voorlezen!

6 ottobre 2025

Duidelijke site

Duidelijke site. Makkelijk en overzichtelijk. Min puntje de doos waarin het werd verstuurd ruikt heel erg muf daar door ook de boeken 📚 .

11 settembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Lange levering

Zonder vooraf te melden werd er maar een klein deel van de bestelling gestuurd, we wachten nu nog steeds op de rest. De levering duurt erg lang.

22 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Fantastisch om al die mooie boeken in alle talen te zien. Meertaligheid in school wordt hiermee gevierd.

De boeken zijn goed geleverd. Een tip voor de handigheid: stickers of iets dergelijks op de boeken met de titel in het Nederlands, Dat maakt het controleren en uitzoeken een stuk makkelijker.
Is het mogelijk om bij alle boeken een goed ISBN nummer te krijgen? Dit om de boeken beter en sneller in de bibliotheekadministratie te krijgen.
Alle hulp hierbij is welkom.

27 marzo 2025

Risposta di Bukiboek

Dank voor je review – wat fijn om te lezen dat we mogen bijdragen aan het (meertalige) leesplezier op jullie school!
Ook dank voor de tip; we nemen deze zeker mee bij het verbeteren van ons aanbod. De ISBN-nummers zijn bij de meeste titels toegevoegd op de pakbon of factuur. Mochten jullie deze niet of onjuist hebben ontvangen, dan sturen we ze graag alsnog toe.

Mooie boeken

Mooie boeken. Elders niet makkelijk te vinden. Alleen worden er wel fouten gemaakt bij het vertalen denk ik. Ik heb Turkse boeken besteld.

10 marzo 2025

Risposta di Bukiboek

Fijn om te lezen dat we de boeken gemakkelijk beschikbaar kunnen maken. Excuses voor de verwarring: zowel voor het Turks als voor veel andere talen werken we samen met een partner uit het buitenland die uitsluitend Turkse boeken uitgeeft. De boeken zijn geschreven door Turkse auteurs of vertaald door een Turkse uitgeverij.

Mocht je fouten tegenkomen, dan horen we het graag, zodat we dit kunnen doorgeven aan onze partner.
Dank je wel voor je review!

Efficient.

Efficient.

Het was wel een ander boek dan waarop ik gehoopt had.
Dat had vermeden kunnen worden als ik de maat vh boek, het type kaft had geweten.
Voor een school-bibliotheek zijn kleine maat pockets bv lastig.
En als ik een paar bladzijden had kunnen zien.
Met dat laatste kan ik beoordelen wat het leesniveau van het verhaal is.

28 febbraio 2025

Risposta di Bukiboek

Dank je wel voor je review en waardevolle tips. We nemen dit zeker mee in het verbeteren van ons aanbod en onze service!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più