Bukiboek Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Heel mooi boekje en handig in 2 talen zodat je het goed kan leren. Service was ook heel goed, 1 boekje was niet op voorraad en werd gelijk goed en snel opgelost! Heel vriendelijk. Voor opvoeding van m... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Blij verrast door de talen, waarin kinderboeken te bestellen zijn! Voor mijn Syrische voorleeskind kocht ik "Het mooiste visje van de zee" in het Arabisch. Het bestelde boek is goed verpakt aang... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Buki levert mooie boeken. Echte kinderboeken in allerlei talen vertaald. Heel blij zijn onze leerlingen (nieuwkomers) met oa. de boeken Leven van een loser, Harry Potter en Mathilda in hun eigen taa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanuit onze bibliotheek is het een uitdaging om meertalige boeken te lenen. Na maanden lang vragen, uitzoeken , bellen etc. was het allemaal lastig. Toen heb ik toch maar eigen boeken via Bukiboek ge... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Libreria per bambini
  2. Libreria
  3. Negozio per bambini

Scritti dall'azienda

BukiBoek staat voor leesplezier in iedere taal. Naast het lezen van kinderboeken in het Nederlands vinden wij het ook belangrijk dat kinderen nieuwe talen leren en/of in contact blijven met hun cultuur. Vind meertalige en tweetalige kinderboeken bij BukiBoek! Bij BukiBoek vindt u anderstalige kinderboeken. Met een ruim aanbod kinderboeken en talen als; Arabisch Oekraïens, Turks, Papiamentu, Surinaams, Spaans, Pools en meer, willen we voor ieder kind boeken beschikbaar maken.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

121 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

28 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooi, intercultureel!

Nooit geweten dat er zoveel buitenlandse lectuur te krijgen was, voor iedere leeftijd, voor ieder genre. Fijn dat op deze manier ook aandacht voor de thuistaal gegeven kan worden.

8 aprile 2024

Risposta di Bukiboek

De thuistaal blijft een belangrijk onderdeel van je identiteit, fijn dat we daaraan kunnen bijdragen! Dank voor je feedback en veel leesplezier!

Een goede keuze

Mooie site, ruime keuze aan anderstalige kinderboeken. Bestelde boek was prima verpakt, ervaring met brievenbus dropping, de hoeken waren extra beschermd!

26 marzo 2024

Risposta di Bukiboek

Wat fijn om te horen dat je de site mooi vindt en blij bent met de ruime keuze aan anderstalige kinderboeken! We doen ons best om bestellingen zorgvuldig te verpakken, bedankt voor je Feedback!

Veel keuze in boeken

Veel keuze in boeken. Titels/talen worden steeds aangevuld.

5 aprile 2024

Risposta di Bukiboek

Mooi om te horen dat je blij bent met onze selectie boeken en de regelmatige aanvullingen! Bedankt voor je feedback en veel leesplezier gewenst voor alle kinderen!

Valutata 3 stelle su 5

Paying for the book was easy. But missing information.

Paying for the book was easy.
Then nothing happened, and I had to write to ask if they had sent the book and when it would arrive.
This could be improved by giving information earlier on the shipment process.

20 marzo 2024

Risposta di Bukiboek

Thank you for your feedback. We always send a order confirmation and shipping confirmation when the order is send. Please check your spam folder.

We are always more than happy to provide you with more information when requested. Have fun with reading the book!

Valutata 4 stelle su 5

Lange wachttijden maar uiteindelijk waar voor je geld.

De wacht tijd op de boeken is erg lang ( 6 weken).
Het contact verliep heel goed.
De boeken zijn erg leuk en goed verpakt op gestuurd.
Vandaar 4 sterren.

11 marzo 2024

Risposta di Bukiboek

Hartelijk dank voor uw feedback en fijn om te lezen dat de boeken goed zijn ontvangen.

Met boeken die over heel de wereld komen kan het soms zijn dat de levertijden langer zijn dan Nederlandse boeken. We streven ernaar om zoveel mogelijk boeken op voorraad te hebben. Als dit niet het geval is doen we ons best om de boeken zo snel mogelijk in Nederland te krijgen.

Veel leesplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Groot aanbod en goede communicatie

Super fijn dat jullie zo'n groot aanbod hebben! We hebben bijna in elke thuistaal van onze leerlingen een boek kunnen aanschaffen. De communicatie met de eigenaar is ook top! Ik raad alle basisscholen met vele nieuwkomers of ex- nieuwkomers aan om hier boeken te bestellen voor in de bibliotheek.

14 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Min gelek pirtûkên baş ji kurikê xwe re…

Min gelek pirtûkên baş ji kurikê xwe re li vir kirrîn,lê mixabin ez hinekî nerazî me,ji ber ku gelek peyvên erebî û tirkî di wan pirtûkan de hene.Ez bi hêvî me ku zêdetir giringiyê bidine wê mijarê,spas.

30 gennaio 2024

Risposta di Bukiboek

Spas ji bo nêrîna we. Hûn dikarin nîşan bidin ku hûn bi kîjan pirtûkan re vê yekê tecrûbir dikin? hingê em dikarin pêşniyarê baştir bikin.

Valutata 2 stelle su 5

Ik mis nog een aantal boeken van de…

Ik mis nog een aantal boeken van de bestellijst. Ik zal hier vandaag ook nog een mail over sturen. Nergens heb ik terug kunnen vinden dat deze nageleverd worden, maar misschien is dit wel het geval.

31 gennaio 2024

Risposta di Bukiboek

Hopelijk hebben de geleverde boeken al voor veel leesplezier gezorgd!

Normaal gesproken informeren we klanten wanneer boeken nabesteld zijn. Neem contact met ons op via info@bukiboek.nl en we informeren y graag over uw bestelling.

Top service

Top service! Verkeerde boek ontvangen. Vervolgens na een mail gestuurd te hebben heeft Bukiboek aangegeven dat ik het boek kosteloos mag houden en dat zij het juiste boek kosteloos opsturen.

10 gennaio 2024

Risposta di Bukiboek

Fijn dat we een oplossingen hebben kunnen bieden. Veel leesplezier met beide boekjes!

Fantastisch!

Breed assortiment, persoonlijke en snelle service. Fantastisch hoe de leerlingen reageren op de grote collectie boeken.

12 dicembre 2023

Risposta di Bukiboek

Wat fijn om te horen, hier doen we het voor! Veel leesplezier voor alle leerlingen gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Bestel bij Bukiboek! Geweldig!

Ik heb onlangs boeken besteld bij Bukiboek in o.a. de talen: Farsi, Hindi, Twi, Urdu, Tigrynia, Arabisch, Turks en Portugees. De boeken zijn voor onze leerlingen op het VMBO. Zij vinden het geweldig boeken in hun eigen taal te kunnen lezen. Zij hebben hun land, cultuur, taal en vaak ook familie moeten achterlaten. Voor hen zijn deze boeken als even thuiskomen. De boeken vormen een mooie brug naar het leren van een nieuwe taal en zijn ontzettend belangrijk. Wij zijn dan ook enorm blij met Bukiboek, ze denken met je mee en leveren strikt. Bijzonder goede service. Wij zouden heel graag nog meer boeken in deze talen willen hebben voor leerlingen vanaf een jaar of 12 t/m 18. In het Turks en Arabisch is er al veel meer voor handen, dat is fantastisch. Ik weet zeker dat wanneer ik na de vakantie bel met Bukiboek en onze wensen kenbaar maak, zij hun uiterste best zullen doen voor ons, net als de vorige keer.

5 dicembre 2023

Risposta di Bukiboek

Wat fijn om te horen, hier doen wij het voor! We denken uiteraard altijd graag mee om zo voor de leerlingen een passend aanbod te creëren.

Valutata 4 stelle su 5

Er is een mooi actueel en gevarieerd…

Er is een mooi actueel en gevarieerd aanbod, in veel verschillende talen.
Echter: kan er in de toekomst voor gezorgd worden dat op de factuur bij ieder boek ook het ISBN-nummer komt te staan? Want ik ben niet alle talen machtig, en het was toch een behoorlijke puzzel om te weten wat wat was...

29 novembre 2023

Risposta di Bukiboek

Wat fijn om te horen en dank voor de feedback, wij zullen dit meenemen. Op de pakbon vindt u een afbeelding en de taal van het boek zodat het gemakkelijker is om te weten wat wat is. Mocht u er niet uitkomen, stuur ons dan gerust een bericht!

Valutata 4 stelle su 5

Het boekje hebben jullie op tijd…

Het boekje hebben jullie op tijd verstuurd, alleen bij post-nl maken ze er een zootje van .
Veel berichten maar het duurde bijna een week voor het boekje er was...

4 dicembre 2023

Risposta di Bukiboek

Fijn dat het boek is aangekomen. Helaas merken ook wij dat PostNL moeite heeft met de piek aan bestelling door de feestdagen. Alsnog veel plezier met het boekje gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

De tweetalige LAPPA prentenboeken bij Bukiboek.nl …

De tweetalige interactieve LAPPA prentenboeken voor peuters en kleuters in vele talen gecombineerd met Nederlands zijn via Bukiboek.nl eenvoudig te bestellen. Ook hebben zij o.a. Antilliaanse kinderboeken.

29 novembre 2023

Risposta di Bukiboek

Fijn dat onze service én ruime aanbod aan boeken in verschillende talen jou goed zijn bevallen. Veel plezier met de boeken!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più