Slechte keuzehulp, voorlichting. 6 eetkamerstoelen gekocht, je gaat daar even zitten, kijken, uitzoeken. Dan komt er iemand helpen. Zij had meteen moeten zien dat dit niet de juiste maat stoel is voor... Leggi di più
Op 4 juli heel leuk geholpen door Nahid bij budget Home Store XXL Nijmegen. Was even bezorgd of de bank die ik wilde kopen wel door de voordeur zou passen. Samen met Nahid alles nagemeten en tot de... Leggi di più
Wij willen miranda van budget home xxl heerlen een 10 plus geven! Wat heeft ze onze problemen met onze loungebank goed opgelost en zo haar best gedaan ! We kregen uiteindelijk gewoon de optie een... Leggi di più
3 maanden wachten op een sta-op stoel. 98 euro betalen om hem in een senioren complex bezorgd te krijgen. Dan is het eindelijk zo ver en wordt de stoel ongemonteerd, in de verpakking en zonder beschri... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ontbrekende bevestigingsartiken en…
Ontbrekende bevestigingsartiken en verkeerde levering. 6 weken na levering en betaling nog steeds geen gebruik kunnen maken van 4 eetkamerstoelen. Daarnaast alleen een melding per mail dat de levering van week 50 is uitgesteld naar week 52, maar geen antwoord op mijn mail. Trieste zaak, willen door deze gang van zaken afzien van onze koop, maar krijgen geen reactie hierop. kopen in de toekomst zeker niets meer in deze zaak.
Waardeloze klantenservice
In september 2 kasten ontvangen. Bij uitpakken kwam ik erachter dat je de kasten moest beschadigen om de planken te kunnen monteren, want deze zaten vast geniet in de kast om tijdens het vervoeren stil te blijven liggen. Er zaten stickers bij die niet matchen. Wat dus laat zien dat ze wisten dat je de kast moest beschadigen om te monteren, maar geen fatsoenlijke oplossing konden bedenken. Dit kon voorkomen worden door de planken in een losse doos erbij te sturen, maar nee dat doen ze niet. Start ik dus een klachtenprocedure. Waar ik nu al 3 maanden mee bezig ben en het komt niet voorruit. Ze vragen eerst vanalles en telkens willen ze weer meer weten en zitten er weer weken tussen. Om tot de conclusie te komen dat er een service bedrijf de klacht komt beoordelen. Ik zou bericht van dat bedrijf krijgen, maar ik hoor maar niks. En na meermaals mailen, heb ik na een maand nog steeds niks gehoord van dit zogenaamde Service bedrijf. En iedere keer krijg je weer hetzelfde antwoord. We hebben het service bedrijf gevraagd met spoed een afspraak te maken, we hopen je hiermee voldoende geholpen te hebben. Echt waardeloos, volledig kansloze klantenservice die liever lui dan moe is.
Flut bedrijf !!
In mei 2025 stoel gekocht met voetenbank, in november vallen er spontaan 2 bouten uit de leuning. Met de nota, foto"s naar de winkel in Breda. O wat vervelend maar dat moet u melden via de mail. Netjes gedaan, de klacht gaat door naar de leverancier. 5 dagen later bericht is slijtage en doen ze niets aan.Kunnen wel tegen betaling repareren!!! Stoel van 600 euro!!! flut bedrijf alle gaten van de bouten kapot !!!!!
Niet aan te raden: onvriendelijke communicatie en lange levertijden
Ik schrijf zelden negatieve reviews, maar deze ervaring verdient helaas geen positieve beoordeling. De levering duurde ruim twee maanden, zonder dat hierover vooraf iets vermeld stond. Gedurende die periode was de communicatie onduidelijk en onvriendelijk. Toen het product uiteindelijk werd geleverd, bleek de kwaliteit teleurstellend.
Bij mijn poging om het product te ruilen, werd mij verteld dat dit niet mogelijk was, iets wat wettelijk gezien wel moet worden toegestaan bij online aankopen. Pas na herhaald aandringen kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug.
Al met al een zeer vervelende ervaring, zowel qua service als klantvriendelijkheid.
Eind juli een relaxfauteuil gekocht bij…
Eind juli een relaxfauteuil gekocht bij Budgethomestore.
Vriendelijk en professioneel geholpen door het personeel.
Er werd ons bij aankoop aangegeven wanneer de relaxfauteuil geleverd zou worden.
Dit alles bij aankoop afgesproken en naar alle tevredenheid in goede orde verlopen.
Wij kunnen met tevredenheid terug kijken op deze aankoop en vinden Budgethomestore een echte aanrader.
Heel tevreden
Samen met Nahid alles nagemeten en tot de conclusie gekomen dat het moest lukken. Vanochtend is de bank geleverd. Chauffeur belde keurig op dat ze er binnen ongeveer 10 minuten zouden zijn. Twee vriendelijke heren hebben mijn bank keurig gemonteerd en het verpakkingsmateriaal weer meegenomen (zoals afgesproken). Ik ben erg tevreden en super blij met mijn nieuwe bank.
Slechte service bij fout
Wij hadden een tafel, dressoir en een salontafel gekocht bij budget home store.
Na lang wachten wat tegenwoordig normaal is kwam het eindelijk binnen met vertraging. Nu bleek de salontafel in de verkeerde kleur geleverd te zijn waardoor we weer 15 weken hebben moeten wachten op de juiste kleur.
Foutje kan gebeuren maar dat je dan zelf die fout moet oplossen door de verkeerde tafel naar hun toe te brengen en de goede weer op te halen vind ik hele slechte service.
Ik zou deze winkel zeker niet aanbevelen.
Nieuwe stoelen, na klacht.
Onze stoelen gingen na 3 jaar al kapot. Kontact gehad met Nikkie uit Sneek, waar we de stoelen gekocht hebben. Ze hebben de klacht prima opgelost, door nieuwe kuipen te leveren.
Slechte communicatie
1 ster want de winkel is als enige bankenwinkel in Nijmegen rolstoeltoegankelijk, daar is dan ook alles mee gezegd.
Communicatie was slecht, levering was slecht, product is teleurstellend. Zou 15 min van tevoren gebeld worden maar dat is niet optijd gedaan, er zou service bij in zitten maar welke dat is moet ik nog uitvinden. Daarnaast werd het geleverd vanuit een ander bedrijf, ingekocht elders zonder dat ik dit wist dus had bijna de mail als spam beschouwd.
Daarnaast wordt niks uitgepakt en kan ik nu staren naar verschillende bankdelen vanuit mijn rolstoel. Dit had ik gevraagd bij het kopen en zou gedaan worden maar hier heb ik dus weer niks aan.
Afrader dus.
Onbeschofte bezorger
Onbeschofte bezorger, dreigen en grote mond zonder aanleiding.
Laat bezorgafspraken goed vastleggen op de factuur!
In de winkel in Almelo midden maart geholpen bij het bestellen van o.a. een hoekbank. Expliciet aangegeven dat ik niet kan garanderen dat de bank in de lift past (ik woon in een appartement). Door de verkoper werd aangegeven dat de levering van de hoekbank met de grootst mogelijke voorzichtigheid via de trap gaat gebeuren op eigen risico in geval van schade. Tijdens het bezorgmoment wordt door de twee bezorgers aangegeven dat ik zelf maar moet zien te regelen hoe de hoekbank boven in mijn appartement komt en dat die in de hal van het appartementencomplex staat (omdat het arbo technisch niet verantwoord zou zijn deze naar boven te brengen via de trappen). Er is mondeling in de winkel niets gezegd over dat ik, als het niet gaat passen in de lift, maar zelf moet zien te regelen hoe het boven gaat komen. Het was netjes geweest als dit was aangegeven zodat ik niet voor verassingen kwam te staan. Is dit de “service” als je bijna 100 euro aan bezorgkosten betaalt? Let goed op dat je alles goed laat vastleggen op de factuur als je hier iets koopt en wil laten bezorgen in een appartement op een etage. Mondelinge afspraken m.b.t. bezorging zijn hier blijkbaar niets waard. Bij telefonisch contact tijdens de bezorging werd niet meegedacht naar een oplossing en werd aan de bezorger aangegeven dat ik niet wilde luisteren.
Zeer vriendelijk geholpen bij de winkel…
Zeer vriendelijk geholpen bij de winkel in Oldenzaal. Dat wel maar...
Helaas bleek mijn aankoop een flinke miskoop. Langer, ontspannen zitten op de Monaco bank is niet fijn en veroorzaakt rugpijn. Weggegooid geld en komende jaren geen fijne bank én rugpijn. 😭
Zeer tevreden met aankoop eethoek
Wij waren bij Budget Home Store in Horst voor een eethoek. Werden geholpen door Jarno Swinkels, een zeer vriendelijke, behulpzame verkoper met kennis van zaken. Wij zijn tevreden!
Slechte service, je krijgt je geld hier niet terug!!
Vanuit Hoogeveen speciaal naar Budgetstore Almelo, omdat zij daar een lamp op voorraad hadden die wij graag wilden. De houten lamp die wij wilden uit de winkel gehaald, maar dit mocht niet en moest één uit de doos zijn. Thuis de doos uitgepakt, zat er een grote vlek in het hout en de lamp stond niet mooi in onze woonkamer. De volgende dag gelijk weer terug naar Almelo, krijgen we ons geld niet weer, maar een tegoedbon. Wij komen niet eens uit de buurt en dit is nooit vermeld bij aankoop. Het product hebben wij ook niet kunnen bekijken. Hele slechte service met ook nog eens ontzettend arrogant personeel die doen alsof je gek bent. Expres de lamp niet via internet besteld, maar dit kun je beter wel doen, dan krijg je namelijk wel je geld terug, bizar! Nu zitten we nog met een bon opgescheept, ontzettend zonde. Deze winkel raden wij iedereen af!!!
Laat afspraken schriftelijk vastleggen in nijmegen
Bij budgethomestore nijmegen een mooie hoekbank gekocht met daarbij de duidelijke afspraak om de bank te leveren het verpakkingsmateriaal mee te nemen en de bank te monteren.
Het begon al dat de bank ruim 3 weken over levertijd was en na een mail van mij om de koop maar te ontbinden de bank een week later wel geleverd kon worden.
deze werd ook die week later geleverd.
Binnen 6 minuten stond de bank binnen zonder verpakkingsmateriaal en werd er een groot pakket extra geleverd met de mededeling dat dit de poten waren op onze vraag dat hun de bank zouden monteren riepen ze geen opdracht en weg waren ze, bij deze bank waren maar liefs 10 poten bij schuine, ronde en verstelbare????
En zonder beschrijving hoe of wat, dus hier hebben we 80 euro extra voor betaald.
Homestore gebeld en een medewerker ging uitzoeken hoe en wat maar na 2 minuten werd doodleuk de hoorn er op gegooid.
Als 2 oudere maar uitgepuzzeld hoe en wat met een loeizware bank.
Zeer slechte service.
Dus wees gewaarschuwd en lag alles schriftelijk vast
Koop hier geen spullen
Koop hier geen spullen als je van service houd.
1e levering werd al anders geleverd als besproken. In de winkel afgesproken dat wij inclusief montage wouden, bij levering wist niemand nergens van.
2e levering, met naar binnen brengen werd er al een bloempot omgestoten puur door lompigheid.
Daarna werd de deurbel ( ring camara systeem) van de muur gelopen. Dit werd niet gemeld. Bij vertrek gaf ik aan hoe het kwam dat de deurbel op de grond lag ( kapot) antwoord hierop was: Ja dit gebeurd soms Vraag: Hoe lossen we dit op?
Antwoord: Dan moet u de service maar even bellen.
Reactie: Ik denk dat het handig is als u dat even doet en bij u werkgever aan geeft dat er schade is ontstaan.
Antwoord: Nee dan weet ik al wat ze gaan zeggen.
Vervolgens erop gestaan dat er gebeld werd (anders rekende ik de meubels niet af).
Toen werd er gebeld achter een bus zodat wij als klant niet mee konden luisteren. Waarop we zelf maar gebeld hebben en met 10 min terug gebeld zouden worden door de service afdeling( niet gebeurd).
15 min later kwam de monteur binnen met de mededeling dat hij €20 van de bon mocht afhalen voor het kapotte onderdeel. Service afdeling had het lef dus ook niet om mij als klant zelf te bellen.
Bij het bestellen van het onderdeel kwamen nog verzendkosten + camara is kapot. Kortom een hoop schade ( €180,-) en geen meedenkende winkel!!!!!!
Valse offerte
Stond even met mijn oren te klapperen
Mijn schoonouders hebben een leuke bank gezien bij jullie en hebben daar een offerte voor laten maken €749 afgesproken .
Nu wouden ze vandaag binnen het bedenk termijn de offerte bevestigen zegt de zelfde verkoper dat de verkoop niet doorgaat omdat de prijs geen €749 was maar €848.
Hmmm erg raar omdat in de offerte staat €749.
Vindt dit een erg slechte service en onprofessioneel van een groot bedrijf als budget home, hoezo afspraken maken en na komen??
Trouwens lijkt mij dit juridisch ook niet helemaal kloppen offerte met goedkeuring is bindend.
We hadden een bankstel gekocht van meer dan 2000 euro. Daar mag je dan wel wat van verwachten.
We hadden een bankstel gekocht van meer dan 2000 euro. De verkoper had gezegd dat de bank strak bleef door de stiksels . Niks was waar na 2 weken zag je al kreukels in de bank. Zo leek de bank al heel oud. Ze zijn komen kijken en zeiden dat het bij de bank hoort. En daar moest ik het maar mee doen. Waardeloos. Als ik dat had geweten dan had ik de bank nooit gekocht .
Budget meubels voor te veel geld
Nadat we de bank van €1400,- hadden betaald, kregen we te horen dat we het ondersterstel er zelf onder moesten schroeven. De budget way blijkbaar.
Tijdens het noteren van onze bestelling kregen we ook al te horen dat we de transport ter plekken bij de chauffeur contant moesten afrekenen. Een rare manier vond ik persoonlijk, maar goed een 2,5 zits bankstel ga je natuurlijk niet zelf even ophalen met je personen auto.
Uiteindelijk na 11 weken werd de bank geleverd op de besproke datum, alleen wel jammer dat er een mega goedkoop dun grenen onderstel bij zit, wat niet eens uit latten uit een lengte bestaat, maar gewoon met palletnieten aan elkaar is gebakken.
Bij het uitpakken was er al een poot uitgebroken tijdens het transport. Na dik 2 maanden komt er eindelijk een ander onderstel, wel een iets betere kwaliteit gelukkig
Ze hebben een mooie showroom waar je geen meubels verwacht met een vergelijkbare kwaliteit als bv een Leen Bakker of een Kwantum . Als je de showroom ziet, verwacht je toch wel net even wat meer kwaliteit.
Al met al, een budget bank voor een te dure prijs.