Begravelses service  Recensioni 709

TrustScore 5 su 5

4,9

Første kontakt og planlægningen af bisættelsen, foregik i en varm og rolig stemning med Kikki Due. Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sår... Leggi di più

Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side. Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder. Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anb... Leggi di più

Der var en fantastisk empatisk medarbejder som var behjælpelig hele tiden og alt gik perfekt stille og roligt , det har været en fantastisk oplevelse at bruge jer , vi har for 7 måneder sigden da min... Leggi di più

I har været en stor hjælp midt i sorgen. Støttet, lyttet og været omsorgsfuld overfor pårørende som møder sorg og krise på et split sekund. Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hje... Leggi di più

1. Necroforo o becchino
  2. Camera ardente
  3. Azienda di assicurazioni per funerali
  4. Servizi legali

Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeres personale er meget venlige…

Jeres personale er meget venlige omsorgsfulde - vi følte os i gode hænder og fik en fin afsked med vore mor

4 marzo 2025

Kære Karina!
Tak for de fine ord - og tak fordi vi måtte hjælpe jer med afskeden.
Vi ønsker jer alt det bedste fremover 🌸
Hilsen os alle i Begravelses Service

BS hjalp meg effektivt fra udlandet

BS hjalp meg effektivt fra udlandet. Meget venlige og behjælpelig med alt.

28 febbraio 2025

Kære Alexander, tak fordi du har skrevet en anmeldelse 🤲🏻
Tak for tilliden, vi var glade for at kunne hjælpe jer i en svær situation. Vi sender jer de varmeste tanker og ønsker jer alt godt fremover.
Hilsen os i Begravelses Service

God behalige samtale og der er styr på…

God behalige samtale og der er styr på det hele.

27 febbraio 2025

Risposta di Begravelses service

Kære Eddie, tusind tak for de 5 stjerner - vi er glade for at høre, at alle forventninger blev indfriet.
Tak for tilliden, vi ønsker dig alt det bedste fremover.
Hilsen os i Begravelses Service

Den bedste anbefaling herfra

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Begravelses Service. Vi fik hurtigt en aftale med Nina som fulgte os trygt
igennem hele forløbet med begravelsen af vores far.
Nina var meget hjælpsom og sørgede for at det hele gik problemfrit.
Den bedste anbefaling fra os.

24 febbraio 2025

Kære Charlotte 🌸
Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi uhyre stor pris på. Dejligt at Nina har fulgt jer godt og trygt igennem forløbet - tak for tilliden 🙌🏻
Vi ønsker jer alt det bedste fremover,
hilsen os alle i Begravelses Service

Rigtig fin bisættelse og rigtig god…

Rigtig fin bisættelse og rigtig god service fra bo 👍
Men syntes det er meget sørgeligt at 1time og 30 minutter efter jeg har sendt min elskede mand på sidste rejse så kom regningen 🥹😳 kunne man ikke ha haft ventet til om mandagen?
Bare lidt respekt 🥲🥲

21 febbraio 2025

Kære Annemarie!
Først og fremmest vil jeg udtrykke min største medfølelse. Det er dejligt at høre, at bisættelsen forløb som den skulle og at du har følt dig fulgt godt igennem forløbet optil.🌸
Dernæst vil vi også sende dig en stor undskyldning. Det er absolut ikke normal kotyme hos os at sende faktura samme dag som afskeden afholdes og vi er rigtige kede af, at denne fejl er sket. Det en intern fejl, som jeg kan forsikre dig om, vi øjeblikkeligt tager hånd om, så det ikke sker igen. Jeg ved, at du også har modtaget en mail fra os vedr. denne hændelse. 🤲🏻
Jeg håber at du, trods fejlen, stadig vil tænke tilbage på afskeden som mindeværdig og god.
Varme hilsner fra os i Begravelses Service

Det handler om tillid

Det var super fint, diskret og med god fornemmelse af den hjælp vi havde brug for, med samme bedemand hele forløbet i gennem. Jeg havde fået hjælp af samme bedemand før og for mig handlede det om tillid og jeg følte mig rolig, var tryk og havde tillid.

13 febbraio 2025

Kære Lone!
Nu er det jo aldrig rart at have brug for en bedemand, men når det ikke kan være anderledes, er vi meget glade for at tage imod jer igen. Det handler ganske rigtigt i den grad om tillid, tryghed og nærvær - og tusind tak for tilliden her anden gang også 🌸
De varmeste hilsner fra os alle i Begravelses Service.

Fantastiske mennesker!

Fantastiske mennesker!
Et kæmpe Tak til begravelses service og især Nina Ihlemann. Meget professionelt men også meget personligt og fantastisk service. Vi var trygge fra start til slut, vi følte os både set og hørt hele vejen igennem.

Kæmpe tak fra familien Hejbroch.

14 febbraio 2025

Kære Victoria!
Wow - tusind tak for roserne - dem bliver både Nina og vi andre SÅ glade for at læse! 🙌🏻
Tak fordi du tog dig tid til at skrive og tusind tak for tilliden, godt at høre, at I har følt jer trygge og fulgt godt igennem hele forløbet, vi gør os så umage for at lette en svær tid 😌
Vi ønsker jer alt det bedste fremover 🌸
Hilsen os alle i Begravelses Service.

Professionelle

De kom hurtigt,og gav en god vejledning i gennem hele forløbet

13 febbraio 2025

Risposta di Begravelses service

Kære Lone, tak for din anmeldelse - dejligt at alt var som det skulle være 🌸
Hilsen os alle i Begravelses Service.

Helt igennem en god og tryg oplevelse…

Helt igennem en god og tryg oplevelse på trods de triste omstændigheder en bisættelse er

10 febbraio 2025

Risposta di Begravelses service

Kære Michael, tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse med os. Vi gør os rigtig umage for at hjælpe netop fordi vi godt ved, at det ofte er en sårbar situation, som vi møder vores kunder i. Dejligt, at du kunne mærke det og tak for din tillid.
Hilsen os i Begravelses Service.

God og venlig hjælp og støtte ved begravelse

God og venlig hjælp og støtte i hele forløbet fra min fars bortgang til hans bisættelse mm.

10 febbraio 2025

Risposta di Begravelses service

Kære Per, tak for din anmeldelse.
Det er rart at læse, at forløbet har indfriet dine forventninger og vi er glade for, at du valgte os til at hjælpe med din fars bisættelse. Tak for tilliden.
Hilsen os i Begravelses Service.

Var rigtig søde og gode at tale med

Var rigtig søde og gode at tale med, kan kun sige gode ting om dem,
Efter min mor gik bort

7 febbraio 2025

Risposta di Begravelses service

Kære Per, tak fordi du tog dig tid til at skrive et par ord om din oplevelse med os. Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet og tusind tak for tilliden 🌸
Varme hilsner fra os alle i Begravelses Service

God hjælp og service

Jeg har følt, jeg har kunnet spørge om alt. Jeg har ikke prøvet at skulle stå som eneste pårørende, så har fået meget hjælp fra Begravelses Service. Tak for det, og for en rigtig fin seremoni i Hørsholm Kirkes Kapel.

31 gennaio 2025

Kære Tine 🌸
Tak fordi du tog dig tid til at skrive et par linjer om din oplevelse, vi ved godt, at det er en tid, hvor mange andre praktiske ting og opgaver fylder.
Vi er super glade for at høre, at du har følt dig i trygge hænder og at alt gik som det skulle, det varmer at høre! Tusind tak for tilliden 🙌🏻
Hilsen og alle i Begravelses Service

Den gode samtale

Behandlede den afdøde på en respektfuld måde i forbindelse med nedlægning i kisten, og efterfølgende samtale

27 gennaio 2025

Risposta di Begravelses service

Kære Jørgen, tusind tak for de 5 stjerner - vi gør os rigtig umage for at behandle alle med den største respekt og ordentlighed - vi er glade for at I kunne se og mærke det.
Tak for tilliden - vi ønsker jer det alt det bedste fremover.
Hilsen os alle i Begravelses Service

Der findes ikke bedre og professionel…

Der findes ikke bedre og professionel bedemand, som støtter en igennem hele forløbet. Tak

27 gennaio 2025

Risposta di Begravelses service

Kære dig og dine, tusind tak for de flotte ord. Tak fordi du tog dig tid til at skrive - og tak for tilliden.🙌🏻
Vi ønsker jer det allerbedste fremover,
hilsen os alle i Begravelses Service.🌸

Overblik for os

Vores bedemand var meget hjælpsom, forstående og havde overblik. Han var grundig med at få svaret mig på diverse spørgsmål. Vi har følt os båret og hjulpet igennem på en omsorgsfuld måde

24 gennaio 2025

Risposta di Begravelses service

Kære Anja, tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - vi ved godt, at det kan være en tid med mindre overskud end normalt. Vi er glade for at høre, at I har følt jer godt støttet gennem hele forløbet, og at vi har indfriet jeres forventninger. Tusind tak for tilliden.
De varmeste hilsner fra os i Begravelses Service 🌸

Stor hjælp og omsorg i en svær tid

Stor hjælp og omsorg i en svær tid. Vi fik kontakt til Arne Hansen som var meget hjælpsom og omsorgsfuld. Han hjalp med det hele så vi ikke selv skulle tænke på noget. En kæmpe anbefaling herfra, når man står i en krisesituation og har mistet en af sine kære, at der er en som tager hånd om en og overtager al det praktiske ifm bisættelse. Jeg håber dog ikke jeg får brug for Arne Hansen igen inden for nærmeste fremtid.

17 gennaio 2025

Kære Sidsel 🌸
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her på Trust Pilot. Vi er rigtig glade for, at I har følt jer godt vejledt, støttet og fulgt gennem et forløb, der ofte kan være meget overvældende. Tusind tak for tilliden, vi ønsker jer alt det bedste fremover.