Første kontakt og planlægningen af bisættelsen, foregik i en varm og rolig stemning med Kikki Due. Alt omkring bisættelsen forløb helt som aftalt, og gav en ro, som man har brug for på en utrolig sår... Leggi di più
Som hvergang en god behandling af efterladte fra bedemandens side. Behandling af boet er i hænderne på en meget kompetent medarbejder. Det er ikke første gang vi bruger bedemanden og de kan kun anb... Leggi di più
Der var en fantastisk empatisk medarbejder som var behjælpelig hele tiden og alt gik perfekt stille og roligt , det har været en fantastisk oplevelse at bruge jer , vi har for 7 måneder sigden da min... Leggi di più
I har været en stor hjælp midt i sorgen. Støttet, lyttet og været omsorgsfuld overfor pårørende som møder sorg og krise på et split sekund. Vi vil aldrig glemme jeres venlighed, respekt og af hje... Leggi di più
Hos os handler det ikke kun om selve begravelsen – vi hjælper også med det, der følger med: skifteret, økonomi og de mange spørgsmål, man står med efter et dødsfald. Vi ved, hvor sårbar en tid det er, og derfor gør vi os umage for at skabe tryghed, nærvær og overblik – hele vejen. Vi er et erfarent og dedikeret team, der lytter, rådgiver og tager hånd om både de praktiske og menneskelige sider af en afsked. Når du overlader ansvaret til os, kan du være sikker på at vi gør os umage. For dig, for din familie og for den sidste afsked. Og du kan altid få fat i os – vi har åbent hele døgnet.
Danimarca
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Der blev taget godt hånd om os som familie i en svær tid. Nina var rigtig god og hjalp med alle de spørgsmål vi måtte have. Bisættelsen var så fin og helt i vores fars ånd.

Risposta di Begravelses service
Havde ikke forventet at jeg ville bruge trustpilot til at finde en bedemand. Men i forbindelse med min mors død, var det go-to for at finde en bedemand og jeg må sige, jeg oplevede den bedste og mest trygge service fra Nina.
Der var løbende check-in med mig, ift. evt. spørgsmål, status ift. præst og generelt bare hvordan jeg havde det.
Nina er gjort at noget helt særligt og yder tryghed i stor stil i en svær tid. Især for en som mig, der aldrig har været igennem tabet af en forældre før.

Risposta di Begravelses service
Vi kunne ikke få en bedre Bedemand. Bo Holtenbang var helt igennem fantastisk. Utrolig venlig og hjælpsom. Vi vil gerne sige 1000 Tak til Bo Holtenbang for at John Bo Mikkelsen begravelse blive så utrolig smuk fyldt med kærlighed. Dét varmer hvors hjerter når vi fremover tænker på John Bo Mikkelsen begravelse. Michelle havde verdens dejligste far og jeg kunne ikke ønske mig en bedre mand i de 41 år vi var sammen. John Bo Mikkelsen vil altid være elskede og savnede. Bo Holtenbang af hvors hjerter 1000,1000 Tak for din store hjælp. Michelle og jeg vil altid tænke tilbage på begravelsen som et smut minde.

Risposta di Begravelses service
Brian Rasmussen i Rødby har været den mest empatiske og respektfulde bedemand man kunne ønske sig. Alle de bedste anbefalinger herfra

Risposta di Begravelses service
Meget fin sevice. Venlige, imødekommende og professionelle. Jeg kan varmt anbefale dem.

Risposta di Begravelses service
Brian var utrolig rolig og hjælpsom i denne svære situation. Han havde tid og forståelse.
De gjorde et stort stykke arbejde for at give os som familie den støtte og nærvær til begravelsen.
Kun ros herfra

Risposta di Begravelses service
I får alle min varmeste anbefaling, men jeg vil især gerne takke Carsten. Han har om nogen været en enestående støtte og med en unik hjertevarme, i en svær tid for mig.
Hans empati og professionalisme har gjort, at jeg har følt mig tryg igennem hele forløbet.
Carsten har ikke kun været der som en professionel, men også som en nærværende person, der har forstået mine behov og følelser. Hans evne til at lytte, rådgive og håndtere alle detaljer har lettet en tung byrde i en svær tid.
Jeg kan ikke takke ham nok for den hjælp, han har givet mig, og jeg anbefaler ham varmt til alle, der måtte have brug for støtte i lignende situationer.

Risposta di Begravelses service
Meget ordentlig, hurtig og venlig service i forbindelse med vores mors bisættelse. Både Arne og kollega Simon gjorde, at vi følte os hørt og hjulpet på bedste vis. Tak!

Risposta di Begravelses service
Nina fra begravelses service har været top professionel fra dag 1 af, hvor hun har hjulpet med alt omkring vores mors død.
Nina har været hurtig og hjælpsom og har hele tiden været på forkant.
Så min bror og jeg siger tusind tak for hjælpen omkring vores mors bortgang, og vil helt sikkert anbefale samt vende tilbage en anden gang, hvis der skulle blive brug for det.
Mvh. Morten og Claus Thomsen

Risposta di Begravelses service
Kan helt klart anbefale begravelse service, jeg blev hjulpet så fint fik styr på alt i forbindelse med en bisættelse af en empatisk og rådgivende bedemand.

Risposta di Begravelses service
Vi havde en god oplevelse med Begravelse service, hvor vi fik professionel og hurtig hjælp af bedemanden Arne Hansen, som guidede os trygt igennem forløbet. Vi kan helt klart anbefale Arne.

Risposta di Begravelses service
Det er rart i en sorgens tid, at møde en så professionel og hjælpsom person som bedemand Brian Rasmussen.

Risposta di Begravelses service
Virksomheden er i stand til at formidle helt klart og enkelt hvad der er virksomhedens opgave og hvad der er kundens opgave i hele begravelsesforløbet. Virksomheden følger forløbet helt tæt og gentager de successive faser så man ikke misser noget i forløbet. Der er tæt løbende kontakt til bedemanden som i dette tilfælde har været utrolig imødekommende, og tålmodig og snakker til en som om man var gamle venner. Jeg og min familie har indtil nu været yderst tilfreds. Med venlig hilsen Annette Budtz-Jørgensen