3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Order confirmed but rescinded by Bron after payment. No full reimbursement

I ordered a reximex Daystar in March 2024. Bron confirmed the order in an email exchange and I paid by bank transfer the same day. I inquired after I still hadn't received any info about the shipment more than a week later. Bron replied that the product was out of stock and they had returned the bank transfer. The reimbursement received was 24 EUR less than the charge to my account. I expressed my surprise and requested a full reimbursement. No further reply by Bron. I had already made 3 earlier purchases but this will be my last one.

2 aprile 2024

No response to warranty emails

Bought a Reximex RP PCP carbine online
Had a faulty aircylinder when it arrived.

I have written to Bron.pl on email and messenger several times. Bron haven't replied any of them.

Cannot recommend to use their web shop since they do not reply on warranty emails / messenger texts

24 luglio 2022

Dokonałem zakupu przez internet

Dokonałem zakupu przez internet, otrzymałem zamówiony towar. Wszystko super?

Po kilku tygodniach dostałem ze strony bron.pl na mój telefon SPAM w postaci SMS-a na którego nie można odpowiedzieć. Nie wyrażałem żadnej zgody na przysyłanie mi SPAMU, w ustawieniach mojego konta nie było zgody na przysyłanie żadnego newslettera, ani żadnych innnych marketingowych śmieci. Zalogowałem się na stronę bron.pl, okazało się że nie ma możliwości usunięcia konta!

Firma dożywotnio trafia na moją czarną listę za kompletny brak szacunku dla prywatności swoich klientów.

17 giugno 2022

bron.pl

nach einigen Kommunikation Problem hat sich alles zum bestens entwickelt.

Ware ist super. nach der Versand in wenigen Tagen Packet war da.

Kauf Empfehlung!!!

10 marzo 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito