Super god service, hurtig behandling af ordren og dermed hurtig levering. Kvaliteten er altid i top og er mit go to sted når jeg skal handle ind til nye broderingsprojekter! Priserne er mere end... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bruger altid Broderist når jeg mangler broderigarn eller tilbehør. Super service - jeg er fuldt ud tilfreds. Det er også hyggeligt at afsendelses-kuverterne er super cute, og man får et hyggeligt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bevares, det er ikke første gang jeg efterlader 5 stjerner her hos Trine, men hun kan simpelthen heller ikke roses nok! Hver gang der tikker en sms ind om at der nu kan hentes en pakke i pakke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
…så skal du bare handle hos Broderisten. Stort udvalg af broderitilbehør og altid med en personlig hilsen i pakken: Denne gang bag på en hedengangen opskrift på “Hongkong-mørbrad med ris” med tilhøren... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sy skævt sammen med Broderist! Broderi-workshops med fokus på crazy korssting, fedt samvær og ro i skallen. Det er også her du finder fede og helt anderledes broderimønstre.
Ole Rømers Gade 46, 8000, Aarhus C, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Super hurtig leveret og alt var som det skulle være med 49 forskellige farver, aida og nåle 😊

Risposta di Broderist.com
Hurtig levering og en sød personlig hilsen med den fint indpakkkede vare. Flot og go' oplevelse fra bestilling til modtagelse

Risposta di Broderist.com
Fantastisk at modtage produkter fra broderisten - elsker alt det lir, der kommer med - og sommetider også en lille ekstra ting.

Risposta di Broderist.com
Fantastiske ting og sager samt bandeord 😉.
God service og hyggelige små overraskelser med pakken 🤩.

Risposta di Broderist.com
Fine varer med gode forklaringer til. Sendt hurtigt - og med kort og hilsen og klistermærker, så man bliver i godt humør. :) Der kan også hentes gratis videoinstruktioner på hjemmesiden. Det er super service.

Risposta di Broderist.com
Hurtig levering med hyggelig hilsen. Jeg glæder mig til at komme i gang med projekterne.

Risposta di Broderist.com
Hurtig levering og du ved aldrig, hvad der er i kuverten... Måske en rigtig go opskrift på kåldolmer.

Risposta di Broderist.com
Super hurtig ekspedition og så er det bare altid hyggeligt med en håndskreven hilsen og en obskur opskrift på en eller anden ret, vi alle sammen gudskelov har glemt, fra 80'erne fra Trine <3 (fik fisk i gele)

Risposta di Broderist.com
Aldeles fantastisk sjove opskrifter og gode materialer - som kom så flot indpakket, at selv pakkeshop medarbejderen bemærkede det med en rosende kommentar. Ud over det, er Broderisten bestemt værd at gøre sig bekendt med - med de mest vidunderlige og finurlige påfund og ideer. Jeg er fan! 🤩👏

Risposta di Broderist.com
Hurtig levering at det bestilte, der fuldt ud levede op til forventningerne.

Risposta di Broderist.com
Elsker opskriften😂😂 Helt vildt fedt og få en pakke fra broderisten😍

Risposta di Broderist.com
Hurtig levering, og lækre varer som var pakket fint ind. Jeg handler her helt sikkert igen!

Risposta di Broderist.com
Min vare kom meget hurtigt, og var flot pakket ind og med et sødt kort.

Risposta di Broderist.com
Hurtig levering. Flot og alternetiv indpakning til gave. Fin lille hilsen medfulgte pakken. Begge dele gav smil på læben og lyst til at handle i butikken igen. 👍👍👍🇩🇰👏👏😄😄😄

Risposta di Broderist.com
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.