Generelt tilfreds, da de har et godt udvalg og kunne få leveret en stor mængde drikkevarer på kort tid. Eneste grund til en manglende sidste stjerne, er at leveringsadressen blev skrevet forkert, s... Leggi di più
Jeg sad og kiggede på hjemmesiden og valgte lidt forskellige øl, og det var mega nemt at finde rundt på siden. Bestilte en del øl, så jeg endte med at få det til at fylde 3 kasser :) Og imponerend... Leggi di più
Dejligt med samlet mulighed for at kunne købe yndlingsvandene. De er svære at finde hvor jeg handler normalt. Og jeg har ikke fundet sukkerfri Tonic Vand andre steder så godt, som Jollys. Nemt ig b... Leggi di più
Et godt udvalg på jeres hjemmeside. Gode priser og fine tilbud ligeså . Hurtig svar ved henvendelse , hurtig levering fra dag til dag . Skønne smagsoplevelser. Tak for lækkert øl :)
Hos BrewerBox får du et stort udvalg af Danmarks bedste specialøl. (...og Jolly Cola!) De sidste 15 år har A/S Bryggeriet Vestfyen arbejdet med udbredelsen af specialøl. Vores fokus er altid med bryghåndværket, kvaliteten og innovationen i tankerne, når der skal udvikles nye ølserier. Denne grundtanke har gjort, at Bryggeriet Vestfyen i dag er vidt og bredt anerkendt som en af Danmarks største specialølsproducenter med brands som Ugly Duck Brewing Co., Indslev Bryggeri, Willemoes og Bryggeriet Frejdahl. Herudover har vi indgået et samarbejde med Bryggeriet Refsvindinge, så vi blandt andet kan sælge den velkendte Ale No. 16. Herudover er vi kendte for Danmarks originale cola fra 1959, Jolly Cola, som udover den originale cola, også indeholder andre smagsvarianter, herunder Jolly Time, Jolly Orange og Jolly Cola Sukkerfri, samt de nye danskvand varianter. Denne webshop er udviklet specielt til jer, som ikke kan få nok af spændende specialøl og Jolly Cola!
Fåborgvej 4, 5610, Assens, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
I glemte min ordre, og I virker ikke helt gearet til online salg. Ekspeditionen tog lang tid.
Dog ros til venlig kundeservice.

Risposta di BrewerBox
Ud over at det tog en uge, før de sendte ens pakke af sted, så synes det har været fint at handle ved dem :3

Risposta di BrewerBox
Usikker ordrebehandling, havde jeg ikke rykket for ordren, var øllet ikke kommet til tiden. Positivt var det at øllet smagte godt.

Risposta di BrewerBox
Jeg bestilte den 5/6. Jeg har i dag 12/6 stadig intet hørt. Vil ikke anbefale at købe hvis du mangler øl.

Risposta di BrewerBox
Er så glad for jeg opdaget denne side, jeg bestilte og mine vare kom hurtig og uden problemer, er godt tilfreds

Risposta di BrewerBox
Dyrt i fragt, det var bedre om man kunne købe jeres dåser i en fysisk butikskæde i DK

Risposta di BrewerBox
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig betjening og pris, der svarer til priserne i butikkerne. Kunne godt bruge lidt flere sukkerfri smagsvarianter i sodavandssortimentet. Men måske det kommer 🌼