BrewerBox Recensioni 375

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Generelt tilfreds, da de har et godt udvalg og kunne få leveret en stor mængde drikkevarer på kort tid. Eneste grund til en manglende sidste stjerne, er at leveringsadressen blev skrevet forkert, s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg sad og kiggede på hjemmesiden og valgte lidt forskellige øl, og det var mega nemt at finde rundt på siden. Bestilte en del øl, så jeg endte med at få det til at fylde 3 kasser :) Og imponerend... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt med samlet mulighed for at kunne købe yndlingsvandene. De er svære at finde hvor jeg handler normalt. Og jeg har ikke fundet sukkerfri Tonic Vand andre steder så godt, som Jollys. Nemt ig b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Et godt udvalg på jeres hjemmeside. Gode priser og fine tilbud ligeså . Hurtig svar ved henvendelse , hurtig levering fra dag til dag . Skønne smagsoplevelser. Tak for lækkert øl :)

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di birra
  2. Negozio di alcolici
  3. Distributore di birra
  4. Birrificio
  5. Rivendita di bevande analcoliche

Scritti dall'azienda

Hos BrewerBox får du et stort udvalg af Danmarks bedste specialøl. (...og Jolly Cola!) De sidste 15 år har A/S Bryggeriet Vestfyen arbejdet med udbredelsen af specialøl. Vores fokus er altid med bryghåndværket, kvaliteten og innovationen i tankerne, når der skal udvikles nye ølserier. Denne grundtanke har gjort, at Bryggeriet Vestfyen i dag er vidt og bredt anerkendt som en af Danmarks største specialølsproducenter med brands som Ugly Duck Brewing Co., Indslev Bryggeri, Willemoes og Bryggeriet Frejdahl.​ Herudover har vi indgået et samarbejde med Bryggeriet Refsvindinge, så vi blandt andet kan sælge den velkendte Ale No. 16. Herudover er vi kendte for Danmarks originale cola fra 1959, Jolly Cola, som udover den originale cola, også indeholder andre smagsvarianter, herunder Jolly Time, Jolly Orange og Jolly Cola Sukkerfri, samt de nye danskvand varianter. Denne webshop er udviklet specielt til jer, som ikke kan få nok af spændende specialøl og Jolly Cola!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Hurtigt levering 🚚

Jeg har lige modtaget en fantastisk Baltic porter Roulv øl den bedste porter jeg nogensinde har fået og hurtigt levering 🚚. Hilsner den nye faste kunde.

1 dicembre 2025

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre. :-)

Hurtig levering 👍

Hurtig levering 👍
Super duper, godt 👍🙂

14 ottobre 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre. :-)

Hurtig Levering

13 ottobre 2025

Hej Marco,

Thomas fra BrewerBox

Valutata 5 stelle su 5

Hej det er første gang jeg kunne levere…

Hej det er første gang jeg kunne levere til tiden de andre gange har der været problemer hver eneste gang men det er det ikke den her gang den her gang kom det hurtigt

5 settembre 2025

Hej Benny,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, du tidligere har haft problemer med leveringen fra os, men godt at høre du havde en bedre oplevelse denne gang. :-)

Valutata 5 stelle su 5

At De prompte korrigerede den lille fejlsending, jeg først modtog. Jeg var dybt rørt,
Tak for et dejligt produkt.

Hvorfor er cola-dåsen rød som på andre underlødige colaer. Den oprindelige Jolly var da hvid, som jeg husker det.

18 agosto 2025

Hej Preben,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne rette op på fejlen. :-)

Jolly Cola-dåsen har været rød i mange år.

Valutata 4 stelle su 5

Nemt.

Det var nemt at finde Jolly Rose lemonade fra Vestfyns bryggeri. Bare frustrerende ærgerligt at fragten er så dyr når vi bor rimligt tæt på, og kører forbi 2 x om dagen. Det ville være fantastisk hvis man kunne hente på bryggeriet, for man kan ikke købe dem i butikkerne - kun i Tyskland, endda lidt billigere. Men jeg køber det igen, for det er den bedste drink ever. Kan erstatte Rosévin. Og så er den både sukker og alkoholfri.

21 luglio 2025

Hej Tine,

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for. :-)

Vi har desværre ikke mulighed for at lave afhentning på bryggeriet - da vi er en fødevarevirksomhed, har vi høje sikkerhedsforanstaltninger, og det vil derfor være omfattende at skulle håndtere afhentninger til vores webshop.
Vi arbejder hele tiden på at få dem bredt ud i de danske butikker, der er dog endnu ikke nogen kæder, der har valgt at tage dem ind. Prisen på vores webshop afspejler at vi har større omkostninger forbundet med at pakke i kraftige forsendelseskasser og have en medarbejder til at stå og pakke manuelt.
Men vi er glade for at høre, du stadig ønsker at købe dem. :-)

Hurtig ekspedition

13 agosto 2025

Hej,

God oplevelse

Fair pris, hurtig levering og gratis fragt. Jeg bestilte 16 rammer, og bestiller gerne herfra igen.

21 luglio 2025

Hej Ida,

22 luglio 2025

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse, det er vi glade for. :-)

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt med enn sukkerfri tonic.

Dejligt med enn sukkerfri tonic.
MEN hvem forhandler dem?

18 luglio 2025

Hej Mogens,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for at høre. :-)

Der er pt. ingen faste forhandlere af vores Sukkerfri Jolly Tonic, men de forhandles fast i Fleggaard, samt altid på vores webshop.

Valutata 1 stelle su 5

Langsommeligt og uprofessionelt

Det tog en uge at få ordren frem og der var den fest, den skulle have været anvendt til ovre. Derudover var jeg pga. ferie så ikke hjemme ved GLS-afleveringen, og de stiller ikke udenfor efter aftale i modsætning til anden pakkeservice, så nu skal jeg også ulejlige mig med at afhente min ordre i pakkeboks, hvis jeg da kan nå det, inden den bliver sendt retur. Ikke nogen god og professionel oplevelse..!

18 luglio 2025

Hej Kim,

Grundet ferie har der været færre folk på vores lager, og det har forsinket nogle leveringer. Men vi erkender at der er gået for lang tid med din levering, og det undskylder vi meget for. Det er under vores standard, og vi gør, hvad vi kan, for at det ikke gentager sig.

Ift. GLS er det ikke noget, vi har indflydelse på, og vi kan ikke give dem fuldmagt til at stille pakken. Men jeg er ked af at høre, det har gjort din oplevelse endnu dårligere.

Bare en klasse bedre

Nemt, hurtigt og så er Jolly bare en klasse bedre end alt det amerikanske pjask :)

15 luglio 2025

Hej Kenny,

Hurtig service

Hurtig service. Brugervenlig hjemmeside, nem at bestille til en god pris og gratis fragt 👍

8 luglio 2025

Hej Palle,

Fantastisk service

Fantastisk service, lækkert og bredt udvalg, kommer helt sikkert tilbage :)

3 luglio 2025

Hej Jesper,

Hjælpsomhed og tilfredse kunder

De vil altid gå den sidste meter, for at få en tilfreds kunde.
Også selvom opgaven er lidt anderledes, end normalt

26 giugno 2025

Hej Berg,

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for. :-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering lige til døren med gls…

Hurtig levering lige til døren med gls . 2.83 pr stk incl pant og levering , så bruger jeg ikke penge på brændstof for at spare 0,33 kr pr stk heller ikke tid .

12 giugno 2025

Hej Villy,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più