1. Negozio di articoli per il tennis

Danmarks førende eksperter i tennis. Vi er internationalt certificerede tennis nørder som yder alt i ketcherservice inden for tennis, badminton og squash. Få landets bedste opstrengninger - råd og vejledning i valg af ny ketcher eller shop dit udstyr direkte på vores webshop.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Hvor er min rulle med strenge ?

Jeg afleverede min ketcher og havde selv købt en ny rulle strenge (sort Babolat Blast 130). Jeg fik ketcheren tilbage efter længere tid, men fik ikke rullen med strenge tilbage. Jeg har ringet og skrevet sms utallige gange til dem (+Kasper) men aldrig hørt noget. Min fornemmelse er at systemet sejler og jeg kan desværre ikke anbefale at bruge dem. Jeg satser på et tidspunkt at få min nye rulle med babolat strenge tilbage.

31 gennaio 2024

Hej Jacob
Jeg vil også gerne på platformen her beklage at det endte med at tage så lang tid før du fik din rulle med strenge retur. Fejlen ligger 100% på mig og min travlhed. Jeg har ikke fået fulgt godt nok op på sagerne i mit fravær fra shoppen. At det skulle ende med at være til sådan gene for dig har naturligvis aldrig været intentionen og jeg anerkender bestemt din kritik.
Vi udvikler os stadig som shop og virksomhed og jeg vil gøre mit ypperste for at få vores service niveau op på det højeste.
Du har min dybeste undskyldning. Jeg håber vi på sigt for muligheden for at vise dig at systemerne og vores service er af den standard du forventer.
De Bedste Hilsner Kasper, Indehaver af Break Point

Fantastisk service

Hurtig og fantastisk service og rådgivning

14 dicembre 2022

Risposta di Break Point

tusind, tusind tak. De 2 bedste ord vi kan blive rost på. Når folk er tilfredse og glade for netop det vi identificere hele vores virksomhed omkring, så er vores dag gjort :)
Bedste Hilsner Kasper, Indehaver af Break Point

One of the best online tennis stores in Europe

Very thoughtful customer care, quick delivery and generous gift for the purchase. The product is as good as its picture on the webpage. Highly recommended!!!

28 novembre 2022

Risposta di Break Point

Thank you so much for the kind words! There is nothing we love more than to help out tennis players who is looking for that extra something. Specially when it is something so rare as what you purchased. Enjoy the products.

Orde bestilt 27.8.22

Orde bestilt 27.8.22 - besked om ekstrem travlhed men ikke at varen ikke er klar til afsendelse.
Spørger 5.9
hvornår kan jeg forvente at få min ordre?
Intet svar
Afsendes endelig 10.9 fra Breakpoint med modtagelse et par dage senere. Endelig leveret 18.9. Varen OK.
Men kommunikation og tid mangler

21 settembre 2022

Hej Poul

Mange tak for din anmeldelse her inde. Jeg skal gerne være den første til at lægge mig flat ned og beklage den lange leveringstid og den manglede kommunikation. Jeg har i tiden under og efter din ordre fået flere hænder i butikken og fået bedre styr på logistikken omkring hjemmeside og ordre. Vi er heldigvis der nu, hvor vi kan behandle ordre straks og sende samme dag hvis ordren ligger inden kl 17.
Det hjælper natuligvis ikke din dårlige oplevelse som jeg igen skal beklage. Jeg er dog glad for at du var tilfreds med din vare, og håber du giver os chancen for at hjælpe dig, dog langt bedre, i fremtiden.

De ydmygeste Hilsner

Kasper Kofoed
Indehaver af Break Point

Meget dårlig kundeservice. Har ikke modtaget varen.

I har trukket beløbet, men endnu ikke leveret varen. Jeg har skrevet til jer, men I svarer ikke.
Meget dårlig kundeservice.

11 giugno 2022

Hej Henrik
Jeg beklager at din ordre blev behandlet så dårligt som den gjorde. Vi opdagede langsomt at vi ikke var gearet til den øget efterspørgsel og mængde af ordre.
Jeg er glad for at vi fandt en løsning og at du fik dine vare i sidste ende. Tak for din trods alt store tålmodighed🙏
De Bedste Hilsner
Kasper Kofoed, Indehaver

Altid positive oplevelser med Break…

Altid positive oplevelser med Break Point. Jeg får altid lavet opstrengninger op til vigtige kampe, så som Davis Cup og DM, herfra. Så er jeg sikker på kvaliteten er i top. Desuden, selvom der er et tidspres, kan man altid regne med at få dem, når man skal bruge dem!

16 dicembre 2021

Fuldstændigt styr på det

Super service. Altid klar med et godt råd og en hjælpende hånd. Der er fuldstændigt styr på alt der er værd at vide om tennisudstyr (strenge, ketchere, sko osv.).

14 dicembre 2021