4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Dani Autonøgler reddede dagen!

Jeg stod med en nøgle, som ikke længere kunne skaffes – men Dani Autonøgler tryllede alligevel en perfekt kopi frem! Super professionel og hjælpsom service hele vejen igennem. Hurtigt, effektivt og med godt humør. Kan helt klart anbefales.

9 giugno 2025

Fik lavet kopi af min nøgle til…

Fik lavet kopi af min nøgle til campingvognen. Div camping center , kunne ikke løfte opgaven, men det kunne Dani auto nøgler. De klarede opgaven kun med et billede af original nøglen og den virkede.

23 maggio 2025

Har netop været ved Dani idag

Har netop været ved Dani idag, fik skåret 2 bilnøgler, super venlige og profesionelle medarbejdere, lynhurtige og fair priser, blev endda betjent af selvsamme person som en tidligere har anmeldt negativt omkring en Dukati nøgle der blev ridset, kan slet ikke genkende det billede af medarbejderen, tværtimod var personen venlig, imødekommende og med et smil på læben. Jeg kører så absolut til dem igen når jeg skal have lavet nøgler.

13 maggio 2024

Havde en 30 år gammel importere bil…

Havde en 30 år gammel importere bil uden nogen ekstra nøgle eller nøglekode.

Dani hjælpe med en kopi ud fra den meget slidte nøgle jeg havde. I første omgang var det ikke en succes, men Dani gav det endnu et forsøg uden beregningen og her var resultatet perfekt.

Super service og kompetent personale i en hyggelig lille butik

7 marzo 2023

Tak for hjælpe

Tak for hjælpe. Super god service, hurtigt og smilende, og alt fungerer som det skulle. Fik både lavet nøgler og hængelås.

13 ottobre 2022

De ødelægger din nøgle og frasiger sig ethvert ansvar

De har lavet et værre l**** arbejde, hvor de tydeligt har ødelagt den autonøgle der er blevet afleveret til dem, som skulle skæres.

Den opgave magtede de ikke, og frasiger sig ethvert ansvar.
"Den virker jo stadigvæk"

Ja det er muligt, men det ligner noget der er løgn.

Når man så kommentere omkring det, bliver ens kommentar slettet, og man bliver lagt på is.

6 maggio 2021

Uprofessionelt, rent og skært.

Jeg skulle have skåret en nøgle jeg havde bestilt hjem hos Ducati Copenhagen, der sagde at de normalt bruger Dani Autonøgler. Jeg får skåret nøglen onsdag 28/4 2021 i min frokostpause og skynder mig tilbage på arbejde. 3 dage efter, lørdag 1. maj, får jeg endelig kigget grundigt på nøglen og ser at plastikken med Ducati logoet er blevet godt og grundigt ridset af børsten der skal fjerne grater fra skæringen. Jeg viser nøglen til Ducati der er enig med mig i at det ikke er acceptabelt på en transpondernøgle der løber op i over 1600kr med skæring og kodning. Dani Autonøgler tager 0 ansvar. "Den virker jo stadig" får jeg at vide fra Ducati de har sagt. "Den er kun ridset på den ene side". Jeg forventer når et firma med "mere end 75 års kendskab" hvis eneste opgave er at skære autonøgler varetager opgaven, at man så ikke får noget igen hvor logoet på plastik delen af nøglen er slebet halvt af. Spørg dig selv, ville du godtage det på en nøgle til en ny luksus bil? Dani tilbød at skære en ny nøgle uden betaling hvis jeg selv betalte de 800 for et nyt nøgleemne, men ville ikke garantere den ikke blev slebet i logoet på plastikken igen. Selv har jeg en smule mekanisk tække, og ved det er fuldt ud muligt at beskytte en del af et emne fra en roterende stålbørste, såfremt man gider bruge tid på det og gøre sig lidt umage. Fuldstændig uacceptabelt. Ingen professionel stolthed.

5 maggio 2021

Et ord - Geniale

Det lyder som en løgn, men min sidste nøgle til min Kawasaki motorcykel var knækket, var ved 2 forskellige låsesmede lokalt og få lavet en ny, Ingen af dem virkede, selv motorcykelforhandleren var ude i at tændingslås, tankdæksel og sædelås skulle skiftes når nu jeg ingen nøgle havde. Jeg læste om Dani nøgler og kontaktede dem, de sagde at de ud fra et billede af nøglen ville kunne genskabe en ny. yeah right tænkte jeg og gav det en chance, tog et billede af nøglen og sendte dem det på SMS, betalte efterfølgende de 180kr den skulle koste fredag eftermiddag. Mandag morgen blev nøglen leveret og vupti ved første forsøg tændte min motorcykel jeg er målløs over deres kompetencer og lynhurtige levering.

22 agosto 2016

Fantastisk

Kom ind med min gamle, slette, næsten ubrugeligt Ford nøgle og vupti så var der lavet en ny! Men men men nøglen kunne næsten ikke komme ud af tændingslåsen, og der kunne de også give et godt råd!
Det er folk der ved hvad de snakker om, nørder på den helt gode måde!
Alt i alt en super god og hurtig service!

13 novembre 2014

Hurtig og præcis

Jeg manglede en nøgle til et skab på arbejde. Jeg gav dani.dk navn og nummer på låsen, og de sendte mig en nøgle.

Hurtigt og nemt.

18 luglio 2012

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito