Banner for BornFiber

BornFiber Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

super god og god behanling og forstålse for man var på ferie når faturen kom og kan for sent hjem efter den skulle været betalt så øv men den blev klaret så supper glad

Valutata 5 stelle su 5

Det har fra start til slut været en rigtig god oplevelse at få fibernet fra Bornfiber. Fra første besøg hvor nedgravningen blev planlagt og til montering har det forløbet helt som lovet. Jeg havde tro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er virkeligt godt man har tv hele tide og der kommer ikke noget hjul pludselig og Snorre mit I en film er meget tilfreds med bornfiber og måden det blev opsat på hurtigt og professionelt og ikke n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

6. Servizio di telefonia e internet

Informazioni su BornFiber

Scritti dall'azienda

Opgrader til lynhurtigt fibernet

BornFiber leverer lynhurtigt fibernet og tv til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne.

Med fibernet kan du fremtidssikre din bolig med den mest stabile og lynhurtige internetforbindelse. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden afbrydelser. Så uanset hvor mange skærme du har gang i på samme tid, får du altid den bedste internetoplevelse med fibernet fra BornFiber.

Kunden i fokus

Hos BornFiber har vi altid kunden i fokus, og vi står klar til at give dig en tryg, tillidsfuld og personlig rådgivning fra du bestiller til det hele virker. Vores lokale kendskab er din tryghed for at vi altid møder dig i øjenhøjde – om det er til lokale åbent hus-arrangementer eller når du taler med vores kundeservice. Uanset hvilket behov du har, hjælper vi dig med at finde den løsning som passer bedst til dit hjem.

Vores mission

BornFiber har en mission om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre lynhurtigt internet på Bornholm, Sjælland & Øerne. Vi har base i Hasle på Bornholm, og i Taastrup på Sjælland. Her arbejder vi ud fra en fælles vision: At gøre BornFiber til den mest attraktive netværksudbyder på første klasses fiberinfrastruktur.

Lyder det interessant?

Se om du kan få fibernet på din adresse på bornfiber.dk eller ring på 70 89 00 00

Personlig service i øjenhøjde

Scritti dall'azienda

Hos BornFiber tror vi på, at stabilt og hurtigt internet er en grundlæggende del af hverdagen – uanset om du streamer, arbejder hjemmefra eller gamer. Vi leverer fibernet til både Bornholm og Sjælland, og vi gør en dyd ud af at holde det enkelt: høj hastighed, fair priser og en kundeservice, der tager telefonen, når du ringer. Vi er tæt på vores kunder og stolte af at være et lokalt forankret selskab, der tager ansvar for både kvalitet og troværdighed. Derfor lytter vi til din feedback – det er sådan, vi bliver endnu bedre.

Informazioni di contatto

Promotion box for BornFiber

Fibernet fra kun 99,-/md. i 6 måneder.

Opgrader til en stabil og lynhurtig fiberforbindelse fra BornFiber.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

245 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget tilfreds kunde!!

Jeg har modtaget MANGE flyers om det gode, gratis tilbud. Og alle er blevet arkiveret. Så en dag, blev den lille flyer forbedret med flere ting. Den blev blandt andet mere personlig, og det var muligt at booke et uforpligtende møde i privaten. Mødet blev aftalt, jeg sagde ja tak, og leverancen siden salgsmødet har været lige i skabet (Udgravning, opsætning af boks, indskydning af fiber og levering af router) Meget fornemt. Og i øvrigt så virker det før den aftalte (og betalte) dag. Det er stærkt!

6 novembre 2025

Hej Flemming,

Først et stort tak for at have delt din oplevelse sammen med os. Vi er utrolige glade for at dit hjemmebesøg har været tilfredstillende og du har ønsket en installation fra BornFiber, samt at det hele har været lige i skabet.

Valutata 5 stelle su 5

Alt er gået over forventning

Alt er gået over forventning. Lige fra ned gravningen af kabler i området til opsætning i huset. Firmaet der gravede har ordnet alt så man næsten ikke kan se at der har været gravet. Tekniker der installerede var forklarende og hurtig til at montere og opsætningen af routeren var lige ud af landevejen. Så TAK.

5 novembre 2025

Hej Birger,

Vi er utrolige glade for at du har ville tage dig tid til at skrive din anmeldelse, tak.
Endnu bedre er at alt er gået over alt forventning og vores tekniker har hjulpet dig med at komme i gang.

Super Service 😀👍

3 novembre 2025

Hej Poul,

Vi sige mange tak for din anmeldelse. Det er en fornøjelse at høre at det har været en super service du har modtaget.

Bornfiber høj service

Jeg var så dum, at komme til at klippe min fiber forbindelse over.
Bornfiber har været utrolig hjælpesomme og hurtige.
Utrolig flot service, kan varmt anbefale dem

3 novembre 2025

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at din oplevelse med vores kundeservice har været utrolig god og fået den hjælp som nødvendigt.

super godt og horti

31 ottobre 2025

Hej Mikael,

Tak for dine stjerner.
Vi er glade for at høre at det det et super godt produkt og du er tilfreds.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening
Ingen Robot men en sød venlig dame

31 ottobre 2025

Hej Dræger,

Tak for at dele din oplevelse sammen med os.
Vi er glade for at høre at betjeningen har været hurtig og venlig.

Valutata 1 stelle su 5

I har stadig jeres enhed og kabel på…

I har stadig jeres enhed og kabel på min grund? selvom jeg har bedt jer fjerne jeres EKSTREMT dårlige produkt ! Så om en uge bliver det bare fjernet. Verdens dårligste firma og kundeservice. I øvrigt kan alle finde meget billigere internet som rent faktisk også virker

30 ottobre 2025

Hej Joel,
Vi henviser til vores svar i forrige anmeldelser.
Du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Camilla/Bornfiber

Valutata 5 stelle su 5

Meget imødekommende kundeservice og…

Meget imødekommende kundeservice og hurtig til at svare på mine spørgsmål. Gode priser.

28 ottobre 2025

Hej Dorte,

Det betyder meget for os at du havde lyst til at dele din oplevelse sammen med os.
Vi er glade for at du har følt dig mødt, og vores kundeservice har kunne hjælpe dig med de spørgsmål du har haft.

Super god kundeservice!

Super god kundeservice!
Sød, venlig og kompetent medarbejder. De ting hun ikke kunne svare på, vendte hun lynhurtigt tilbage på. Jeg fik lavet ændringer i mit abonnement så det passede bedre til mit behov.

27 ottobre 2025

Hej Jackie,

Vi er super glade for din anmeldelse. Tusind tak for at dele det med os.
Endnu bedre er din oplevelse med vores kundeservicemedarbejder, som er ydet et super god service.

Hej Birgit,

Vi er rigtige glade for at høre at du har modtaget en rigtig god tjeneste fra vores kundeservice.
Tusind tak for at dele det med os.

Venlig og imødekommende…

Venlig og imødekommende servicemedarbejder, der af sig selv kontaktede mig efter opsætning af router for at høre, om alt var i orden.
Løste en udfordring prompte. Føler mig i gode hænder og er tryg ved samarbejdet.

Hej Erik,

Tusind tak for din anmelde og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på.
Endnu vigtigere er at du fik løst en udfordret med det samme af vores medarbejder.

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening

Hej Per,

Hvor er det dejligt at høre at du har modtaget en hurtig og god betjening. Vi sætter stor pris på at du har ville dele det med os.

Valutata 4 stelle su 5

At jeg både i går og i dag talte med…

At jeg både i går og i dag talte med venlige og hjælpsomme medarbejdere.

Hej Kirsten,

Først mange tak for din anmeldelse og at du har ville dele din oplevelse sammen med os.
Vi er glade for at du har fået en god service fra vores medarbejdere.

Hurtig og klar besked

Hurtig og klar besked. Nettet blev opsat til aftalt tid og fungerer helt forrygende

Hej Jens,

Hvor er det bare godt at det fungere forrygende og du er tilfreds. Vi glade for at du har delt det med os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più