L'azienda ha risposto
Detta är en indikator som använder sig av statistik, bland annat slutpriset, för att visa på ett ungefär. Men det kan ju bli lite missvisande, vilket Boolio informerar om. Vill du få en exakt värderin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ärligt talat är detta en helt onödig "tjänst". Prisindikationer som visas genom Booli är i många fall helt felaktiga. Två "likadana" hus som ligger på exakt samma gata, precis bredvid varandra får hel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Booli är en bostadssajt där du hittar Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, slutpriser och värderar din bostad. Tillsammans med Hittamäklare är vi en del av SBAB:s tjänster för bolån och boendeekonomi utan krångel. Tryggt och enkelt oavsett om du ska köpa, sälja eller bo.
Olof Palmes gata 31, 111 22, Stockholm, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
De har inte bra koll i marknaden efter man renoverar klart ! Mycket dåligt värdering!

Risposta di booli.se
Inget fel på Booli, utom att ni värderar alldeles för lågt

Risposta di booli.se
Bra med konkurrens till Hemnet men den helt osannolikt dåliga värderingsfunktionen kunde man ju skippat alternativt utvecklat den ordentligt. Kämpigt för säljare som vill försöka sälja sina grovt undervärderade bostäder på deras sajt då de automatiskt klistrar in den orimliga värderingen på annonsen. Tanken var säkert god men vägen till helvetet är som bekant kantad av just sådana.

Risposta di booli.se
Totalt oseriösa, deras värdering av mitt hus ligger 1,7 miljoner mindre en rejäla värdet !vilka skojare.

Risposta di booli.se
Fake värdering. Makes you think your BostadTrap is worth more than it is but in reality no one buys it for the price. Never buying any accommodation in Sweden ever again. Lost a lot of money just to escape my debt prison.

Risposta di booli.se
Booli tar inte hänsyn till om värderingen gäller en ägarlägenhet eller en bostadsrätt. Det är stor skillnad på månadsavgifterna (och andra aspekter) för en ägarlägenhet och en bostadsrätt.

Risposta di booli.se
Sökfilter fungerar ju inte. Samma problem de har som hemnet.se.

Risposta di booli.se
Vilket skämt er sida är, den kraschar hela tiden, och skulle man till äventyrs få den att funka så är sökfunktionen usel, man kan ex. bara söka på hela Uppsala, inte områdesvis som på andra motsvarande hemsidor.

Risposta di booli.se
Riktigt läskigt. Ett hus med stora renoveringsbehov värderas till precis samma som vårat som är fullrenoverat. På samma gata. Samma ålder. Samma storlek. Stora, kapitaltunga renoveringar får ingen betydelse och visad information blir helt missvisande. Vi riskerar att förlora hela vår insats för att underhålla husets status då köpare kör hårt med Boolis värdering som argumentation för ett lågt pris.
Det går tyvärr inte att ge noll stjärnor, men detta betyg är noll stjärnor.

Risposta di booli.se
Värdelös sajt som inte visar vilka priser som största delen av utbudet har. Hur ska man då kunna visa intresse?

Risposta di booli.se
Senaste uppdateringen av värderingsverktyget måste vara en av de sämre sakerna man gjort hos Booli. Värdet på vår bostadsrätt skönk plötsligt med nästan 500K från 3 miljoner ner till 2.5 miljoner. Kikar man på redan sålda lägenheter i samma förening så skulle man hamna på 2.9 miljoner för vår om jag tar det lägsta kvadratmeterpriset på 26000 kr/kvm som en av lägenheterna såldes för. Marknadsvärdet på vår lägenhet enligt banken ligger på 3.2 miljoner. Litar inte riktigt på Boolis kalkyl längre när det kommer till värdering.

Risposta di booli.se
Helt orelevant verktyg, verkar enbart titta på försäljningar i området. Ingenting om skick, renoveringar etc. Totalt värdelös.

Risposta di booli.se
Tack Booli för en värdig konkurrent till Hemnet, alla har inte möjlighet att marknadsföra sitt hus via Hemnet längre då det kostar kring 10-20 tusen för att marknadsföra sig där i ett helt år. När vi sålde lägenhet för ca 10 år sedan kostade Hemnet kring en tusenlapp men har nu tyvärr ökat i kostnader med ca tusen till två tusen procent på ca tio år! Tråkigt när huspriserna gått ner de senaste tre åren och löner och bränsle också är sjukt dyrt...
Verkligen ingen rolig kostnad då besiktning och mäklare lätt sticker iväg till hundra tusen kronor. Så tusen tack Booli!

Risposta di booli.se
Tycker Booli är betydligt bättre än Hemnet. Söker bara lgh här, då de även har med på gång och liknande. Även värderingarna är bra så man inte betalar för mycket. Sedan är ju skicket avgörande, men känns väldigt ärligt. Hittar även årsredovisningar från Brf man är intresserad av. Så enkelt

Risposta di booli.se
Skickar värde på ett hus som jag inte äger.
Jag bor i Ersmark men booli visar ett hus i Skellefteå med samma gatuadress. Inte mycket värt med en App som inte kan sära på adresser

Risposta di booli.se
Jag är verkligen besviken på deras algoritm för värdering. Den värdering som presenterades var helt felaktig och låg långt under vad liknande fastigheter i området har sålts för. Det känns som att algoritmen inte tar hänsyn till viktiga faktorer som kan påverka värdet, såsom fastighetens skick, renoveringar som har gjorts, eller områdets stigande popularitet. Jag förväntade mig en mer exakt och pålitlig bedömning, men tyvärr levererade Booli.se inte. Det är viktigt att förstå att denna värdering kan vara mycket missvisande, och jag rekommenderar starkt att komplettera med en professionell värdering om man överväger att sälja/ köpa en bostad.

Risposta di booli.se
Finns potensial att bli det bästa bostadsplattformen. Hoppas att dem konkurerar ut hemmet.

Risposta di booli.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.