Reim Recensioni 131

TrustScore 3 su 5

3,0

Bestilte reim til en Fenix 5x, men fikk til vanlig Fenix 5. Kundesevice nekter å rette opp feilen og mener jeg bestilte feil. Jeg valgte Fenix 5x i menyen og valgte en av de foreslåtte reimene. Ord... Leggi di più

De 5 stjernene kommer av kundeservice over forventning. Klaget på at jeg ikke hadde mottatt pakke, ba om pengene tilbake, fikk en beklagelse og penger tilbake på konto med en gang (men det ble sagt... Leggi di più

Elendig kundeservice! Kjøpte en ny reim til min Polar Vantage V. Åpenbart at den ene reimen var feilmontert, kort oppsummert så kommer innsiden ut. Har tatt bilde av reimen og forklart dette tydelig.... Leggi di più

1. Negozio di accessori per cellulari

Informazioni su Reim

Välkommen till Reim.no

Strap Kontakt oss Apple Watch reim Fitbit reim Garmin reim Samsung reim Alle modeller

Reim.no - Alt til din smartklokke!

Hos Reim.no har vi samlet Norges største utvalg av reimer og annet tilbehør til din smartklokke. Hos oss finner du derfor alt du trenger for å beskytte klokken din mot hverdagens slitasje i form av deksler og skjermbeskyttelse, ladere som sørger for at batteriet alltid er fullt og klokken klar til bruk, samt massevis av reimer i ulike materialer, farger og stiler som holder smartklokken din både trygg og stilig på håndleddet ditt.

Reim.no tilbyr:

• Reimer, deksler, skjermbeskyttelse og ladere til (nesten) alle smartklokker ⌚

• Lave priser på alle produkter💰

• Rask levering på alle bestillinger⚡

• En rask og høflig kundeservice📞

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Bestilte reim til en Fenix 5x

Ordrebekreftelse spesifiserer ikke hva som er bestilt, så vanskelig å se om det er noe er feil.
Anbefaler ikke denne nettbutikken. De spekulerer i at man ikke orker å bråke for noen hundrelapper.

8 dicembre 2025

Umulig leveringsfrist!

Det står 4 dagers levering. Så ser jeg på bekreftelsesmailen at firmaet ligger i Storbritania! Dét var en opplysning som ikke kom frem da jeg bestilte. Jeg hadde ikke bestilt julegave fra dere om jeg hadde visst om den lange transportetappen.

12 dicembre 2025

Størrelsen er feil

Størrelsen er feil. Det blir oppgitt passer til forskjellige modeller, men alle garmin modeller kan kjøpes i forskjellige størrelser med forskjellige størrelser på reim. Det oppgis ingen steder hvilken størrelse reimen er.

21 novembre 2025

Veldig gode klokkeremmer.

Jeg ga det først en stjerne fordi ingenting skjedde. Men så dukket pakken bare opp i postkassen. Det er solide remmer, og sitter perfekt. Det er stretch-stoff, så det blir interessant å se på lang sikt om de mister noe elastitet, men gode produkter.

18 novembre 2025