jeg købte en fin engelsk bog, som jeg skal bruge til mine studier. den var billigere, end de bøger gennem skolen, og der var gratis fragt. Bogen blev sendt en fredag og kom mandagen, så det var hel... Leggi di più

Købte en engelsksproget bog, hvor leveringstiden blev angivet til 1-2 uger og modtog den efter 12-13 dage. Vel OK, dog ville jeg hellere ha' haft at vide, at det tog 2-3 uger og så få den efter 2 uge... Leggi di più

Jeg købte en bog fra England, og jeg blev informeret om, hvor langt den var i forsendelsprocessen. Desværre var bogen fejlproduceret (hvilket jo ikke er Boozoo´s fejl), og Bookzoo tilbød straks at se... Leggi di più

Jeg bestilte en bog, som havde "1-3" dages levering. Næste dag lå postsedlen i min postkasse, så den kunne hentes på posthuset. Ordrebekræftelse og afsendelsesmail blev sendt som forventet. Jeg vil ge... Leggi di più

1. Libreria

Informazioni su BookZoo.dk

Informazioni fornite da varie fonti esterne

BookZoo.dk forhandler bøger, lydbøger, e-bøger, engelske bøger og brætspil.

BookZoo.dk er godkendt af E-handels-fonden, hvilket er din garanti for en sikker handel.

Kundesupport har åben i følgende tidsrum:
Mandag-torsdag: kl. 08:00-16:00
Fredag: kl. 08:00-15:00
Weekend: Lukket

BookZoo.dk er en del af MovieZoo A/S

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Alice Amanda

Jeg har kun positivt at sige.
Jeg har fået en perfekt kundebetjening hele vejen, fra bestilling af bogen til modtagelsen med posten.

Venligst Alice

14 novembre 2012

Godt

Der stod 3-7 dages levering og fik den heldigvis 6 dage efter, da jeg skulle bruge det til en gave på 7. dagen :)

9 giugno 2012

Billigt og nemt

Jeg købte en jura bog til mit studie og jeg var så heldig at der var 50% på bogen så det var rigtigt dejligt. Samtidigt fik jeg den også dagen efter jeg havde bestilt så jeg kunne bruge den i skole den efterfølgende dag

5 marzo 2012

God oplevelse

Jeg har købt en e-bog på bookzoo, det var nemt og 10 min efter bestilling kunne jeg downloade bogen.

Jeg kan kun anbefale andre at prøve det.

4 marzo 2012

Nemt, hurtigt og godt.

Jeg oplevede hurtig og nem betjening, betaling og levering. jeg vil helt klart bruge siden igen. Gode priser og nem at gå til.

31 gennaio 2012

Super

Rigtig hurtig levering,2 dage, de rigtige bøger, meget glad dreng der modtog bøgerne.

22 gennaio 2012

Super god sevice

Har intet at klage over.. Jeg bestilte min vare om mandagen, og selvom der stod at den ene bogpakke jeg bestilte ikke var på lager blev mine vare leveret om onsdagen. Vil helt sikkert handle hos dem igen!!

22 gennaio 2012