Bonusway Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Jag är nöjd, lite svårt att få till utbetalningen rätt. Jag har två gånger trott att jag gjort allt rätt, men inga pengar kommer. Sen märker jag att saldot är kvar på Bonusway och att jag måste göra o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Some of my “bonuses” are over two years old and are still “waiting for approval.” I’ve contacted customer service, and they told me they haven’t received them from the shops where I made the purchases... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Min upplevelse är att det inte betalas ut någon bonus längre. Min lista över s.k. "Inkommande" går tillbaka till 2024. Jag tycker heller inte att det är riktigt att man skickar ut ett mail som säger... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fantastiskt bra att få bonus utan att det kostar något mer än att gå in via Bonusway och sen välja den webbsida man ska handla från. Ett minus att de missat att utvärdera ett antal köp från år tillbak... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2 su 5

478 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

104 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En scam

Vi köpte flygbiljetter via Bonusway för det skulle ge en cashback på upp till 2,6%.
Det har nu gått 4 månader sedan köpet och inga pengar har kommit in och enligt Bonusway så är det upp till bolaget att godkänna eller inte godkänna köpet. Med detta sagt så är alltså detta en scam då du aldrig kan garantera några pengar tillbaka utan ett sätt för Bonusway att sälja reklamplatser till bolag som ser sin chans till merförsäljning utan att behöva fullfölja nånting.

Skräp på alla nivåer.

1 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Lång tid för utvärdering och utbetalning

Det tar väldigt lång tid för utvärdering av bonus. Och när den väl blir godkänd tar det extremt lång tid innan man får betalningen. I nuläget har jag väntat ett år. Tidigare var det snabb handläggning för bägge delarna. Blivit mycket sämre de senaste åren tyvärr.

6 aprile 2026

Fraud

Fraud. Not paying out bonuses. Have had 1000+ SEK to be payed out to me for 2 years. Customer support is impossible to reach. The experience is the same for me and friends of me.

17 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

De har slutat helt enkelt

***Uppdatering***
Måste ändå berätta att de har betalat ut all min bonus och jag har pengarna på mitt konto.
Detta efter många försök att få kontakt.
Höjer omdömet till 2 stjärnor. Det är ändå inte OK att slira med ersättningen flera år.
****

De har slutat helt enkelt.
Ingen bonusinsamling, inga utbetalningar, ingen kommunikation.
Det är slut med Bonusway!

15 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Troubles with the application

Troubles with the application, but had good help from support answering my questions and guiding my how to manage the problem. Also long waiting time for incoming bonus to get approved, with a delay of several months.

2 febbraio 2026

Riktigt bluff företag

Riktigt bluff företag. Fungerade för några år sedan men nu har jag väntat sedan 2024 på 5 bonusar från olika företag som enligt bonusway är under utredning pga ingen av dessa företag har betalat bonusway? Mejlat flertal gånger men får samma autosvar.

2 marzo 2026

Begärde utbetalning 19 november 2024

Begärde utbetalning 19 november 2024. Har 1171kr från 2024 som fortfarande är under utvärdering. Kundtjänst säger först att det är en bugg, sen säger dom att ekonomiavdelningen har fullt upp. Man har tur om de svarar.

26 febbraio 2026

Jag varnar för detta

Jag varnar för detta. I början, för många år sedan då sidan var ny, så fungerade det okej. Nu sedan ca 3 år tillbaka så fungerar det knappt alls. Jag får inte bonus registrerade, blir nekad rätta bonusar, får inte mina pengar utbetalade och kundtjänst ger inga vettiga svar. De säger att jag ska vänta i 4 månader när jag redan väntat i ett halvår. Jag har helt slutat använda Bonusway nu!

21 febbraio 2026

Ingen utbetalning

Jag begärde en utbetalning i november 2025 och fick besked om att pengarna kommer inom sju arbetsdagar - jag har fortfarande i februari 2026 inte fått en krona.
Kundtjänst svarade snabbt vid första tillfället som jag frågade om när pengarna kommer, men nu har jag inte fått några fler svar. Alla bonusar efter januari 2024 står dessutom som ”Under utvärdering” och har inte lagts till överhuvudtaget.

20 febbraio 2026

Lurendrejeri

Lurendrejeri. Kan inte betala ut pengarna samt Massa bonusar sen maj förra året som fortfarande är ”under utvärdering”. Mejlat de flera gånger och de svarar ej. UNDVIK och välj Refunder som funkar!

19 febbraio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più