Bonusway Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 2 stelle su 5

Al vele jaren aangesloten bij Bonusway, voorheen shopkorting.nl, maar het laatste jaar erg ontevreden over de afwikkeling: toekennen van bonussen duurt vaak meer dan 6 maanden en pas na contact opneme... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Uitbetaling blijft uit. Na eindelijke goedkeuring van mijn bonussen (gelukkig als actie op mijn vorige review) blijft nu de uitbetaling uit. Geen gehoor vanuit de klantenservice, helaas zit ik nog... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di cashback

Scritti dall'azienda

Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.

Scarso

TrustScore 2 su 5

671 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 22% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

136 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Knullige app

Knullige app. Werkt niet als je je gespaarde tegoed wil opnemen. Na het indienen van je verzoek wordt je iedere x omgeleid naar trustpilot voor een review en je tegoed blijft vervolgens staan. Er onprofessioneel.

11 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik wacht al ruim 2 weken op de…

Ik wacht al ruim 2 weken op de betaling. Er blijft maar staan 'in afwachting van betaling'
Er wordt dus niet uitbetaald terwijl ik dit dus 2 weken geleden al heb aangevraagd. Ze reageren ook niet of heel laat op berichten. Heel heel slecht.

23 giugno 2026

Bonus wordt niet uitbetaald

Bonus uitbetaling aangevraagd, begin mei. Nog niets op mijn bankrekening ontvangen. Formuliertje ingevuld voor support maar krijg geen bericht terug. Lees bij de app reviews dat ze niet uitbetalen en niet reageren op mails. Dus bespaar je de moeite.

Aanvulling: Ze waren snel met het opvragen van mijn gegevens, heel fijn! Helaas niets meer gehoord, dus die ene ster blijft staan

10 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vaak ga ik geld opnemen en de volgende…

Vaak ga ik geld opnemen en de volgende dag kijk ik weer, en dan is er toch niets opgenomen.

14 giugno 2026
Logo di Bonusway

Risposta di Bonusway

Beste Inge,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je problemen ervaart met het opnemen van je bonussen.

Neem gerust direct contact op met onze klantenservice en vermeld BONUS26-6 in je bericht. Dan kunnen we je melding snel terugvinden en je verder helpen.

Je kunt daarnaast ook proberen om de app bij te werken en vervolgens volledig uit en opnieuw in te loggen. In veel gevallen lost dit het probleem op. Je kunt het ook via de website proberen en daar opnieuw inloggen.

We helpen je graag zodat dit snel opgelost wordt 😊

Valutata 2 stelle su 5

Bonussen worden niet meer goedgekeurd

Nadat ik al jaren lang gebruik maak van Bonusway en voorheen Shopkorting is dit het laatste jaar zo hard achteruit gegaan dat ik liever gebruik maak van een ander affiliate platform. Bonussen blijven eindeloos lang hangen, de laatste keer ben ik er zelf achteraan gegaan om wat los te krijgen, maar er zit totaal geen verbetering in. Zo kunnen ze er beter mee stoppen. Jammer, want eerder werkte het altijd prima.

5 maggio 2026
Logo di Bonusway

Risposta di Bonusway

Hoi, bedankt voor je review en fijn dat je al zo lang gebruikmaakt van Bonusway.

We begrijpen dat het vervelend is als bonussen langer op zich laten wachten dan je gewend bent. We hebben je account erbij gepakt en je bonussen inmiddels bijgewerkt. Bedankt voor je geduld en dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Mocht er in de toekomst iets niet helemaal goed lijken te gaan, dan helpt onze klantenservice je natuurlijk graag verder 😊

Slechte communicatie en betaling

Helaas kan ik geen hoger punt geven. Na overname door Bonusway is de uitbetaling én communicatie erg slecht. Ik wacht nu alweer ruim 4 maanden op goedkeuring. Heel jammer want het maakt het op deze manier niet echt aantrekkelijk om via deze site te shoppen. Voorheen met Shopkorting.nl was ik uitermate tevreden!

22 aprile 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più