Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo podobała mi się szybkość realizacji zamówienia, jakość produktu oraz najkorzystniejsza cena spośród wszystkich sklepów, w których go widziałam. Polecam! WHEY PROTEIN ISOLATE bez dodatków... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zamówiłam NMN i przy okazji dorzuciłam kilka innych rzeczy, bo wiadomo… samokontrola kończy się tam, gdzie zaczyna się koszyk. Samo zamówienie poszło szybko, bez nerwów i klikania w kółko. Paczka prz... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uważam, że sklep Bono bardzo sprawnie i szybko realizuje procedury wysyłki dla klientów. Obsługa jest pomocna, a dodatkowo oferują ciekawe promocje przy zakupie większej liczby produktów. Produkty są... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nie udało mi się odebrać paczki z paczkomatu na czas. I zaczęły się problemy. Brak telefonu kontaktowego, jedyny możliwy kontakt przez chatbota, który w kółko powtarza te same pytania lub przez maila,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vitamine e integratori
  2. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  3. Erboristeria
  4. Farmacia biologica

Scritti dall'azienda

BONO to Twój sklep internetowy z suplementami diety. ✓ Dostawa w ciągu 3-4 dni. ✓ Darmowa wysyłka od 250. ✓ Darmowy produkt do każdego zamówienia. ✓ Zapłać później z Klarna.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

67 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Wiarygodność działania preparatu

Cześć, zbierałem się do zakupu minoxidilu od naprawdę długiego czasu przegrzebując internet z obawy o wiarygodność i działanie produktu. Ku mojemu zdziwieniu po pierwszej 3 miesięcznej kuracji zauważyłem widoczne zmiany, włosów było więcej, monitorowałem postępy na bieżąco, teraz zakupiłem trzecią dawkę i wszystko idzie w dobrym kierunku także śmiało mogę polecić!

20 febbraio 2025

Slightly More Detailed

I'm thoroughly impressed with BONO. The delivery was incredibly fast, and the product I received is excellent – clearly good quality and exactly what I was hoping for. Highly recommend!

30 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

To jest skandal! BONO_94582_DK 00073132900744835352

To jest skandal!
Dwa razy wysyłali mi zamówienie i za każdym razem paczka ginęła po drodze. Wysłali mi formularz wniosku o zwrot pieniędzy z powodu zagubienia przesyłki – odesłałem im go, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Po kilku dniach zapytałem, kiedy zostanie dokonany zwrot środków, a oni odpisali, że rzekomo przesyłka do mnie dotarła!
Najpierw zgadzają się z faktem, że paczka zaginęła, i deklarują chęć wszczęcia dochodzenia w firmie kurierskiej, a potem mają czelność twierdzić, że paczka jednak została dostarczona – bo tak niby wynika z ich systemu. Cyrk na kółkach!

Za kilka dni idę na policję zgłosić oszustwo, ponieważ firma Bonozdrowie.pl ignoruje mnie wszędzie – na Gmailu, WhatsAppie.
Nie polecam!

9 aprile 2025
Logo di BONO

Risposta di BONO

Drogl,

Dziękujemy za Twoją opinię – rozumiemy Twoją frustrację i bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Chcielibyśmy jednak podkreślić, że nie ignorujemy Twojej sprawy, a wręcz przeciwnie – traktujemy ją bardzo poważnie.

- Obecnie prowadzimy oficjalne dochodzenie u przewoźnika, ponieważ pojawiły się sprzeczne informacje dotyczące statusu paczki. Najpierw wyglądało na to, że przesyłka zaginęła, ale zgodnie z ostatnimi danymi z systemu przewoźnika została jednak doręczona. Dopóki nie otrzymamy jednoznacznej odpowiedzi, nie możemy zakończyć sprawy.

- Formularz zwrotu został Ci wysłany, co świadczy o tym, że rozpoczęliśmy proces i traktujemy zgłoszenie poważnie. Niestety, czas oczekiwania na decyzję przewoźnika nie leży po naszej stronie.

- Twoje wiadomości nie są ignorowane – odpowiadamy na e-maile i wiadomości WhatsApp w kolejności zgłoszeń, ale z powodu dużej liczby zapytań może to zająć trochę więcej czasu.

Zapewniamy, że zależy nam na uczciwym rozwiązaniu sprawy i zrobimy wszystko, co w naszej mocy, by ją wyjaśnić do końca. Prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości – jesteśmy w kontakcie i sprawa nadal jest otwarta.

Wzorowo

Szybka dostawa, długo termin ważności co ważne przy dużym opakowaniu i 3 szt kupionych na raz. Mam nadzieję częściej tu bywać. Polecam!

24 febbraio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più