Bardzo podobała mi się szybkość realizacji zamówienia, jakość produktu oraz najkorzystniejsza cena spośród wszystkich sklepów, w których go widziałam. Polecam! WHEY PROTEIN ISOLATE bez dodatków... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Uważam, że sklep Bono bardzo sprawnie i szybko realizuje procedury wysyłki dla klientów. Obsługa jest pomocna, a dodatkowo oferują ciekawe promocje przy zakupie większej liczby produktów. Produkty są... Leggi di più
Nie udało mi się odebrać paczki z paczkomatu na czas. I zaczęły się problemy. Brak telefonu kontaktowego, jedyny możliwy kontakt przez chatbota, który w kółko powtarza te same pytania lub przez maila,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di vitamine e integratori
- Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
- Erboristeria
- Farmacia biologica
Scritti dall'azienda
BONO to Twój sklep internetowy z suplementami diety. ✓ Dostawa w ciągu 3-4 dni. ✓ Darmowa wysyłka od 250. ✓ Darmowy produkt do każdego zamówienia. ✓ Zapłać później z Klarna.
Informazioni di contatto
Paesi Bassi
- bonozdrowie.pl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Świetne ceny i promocje
Świetne ceny i promocje, szybka dostawa i dobrze spakowana.Brawo
Zajebistee
Szybkie i sprawne zakupy dogodne…
Szybkie i sprawne zakupy dogodne płatności i szybka realizacja zamówienia
Glutation
Przesyłka dotarła szybko, jednak jeden z 2 produktów był uszkodzony, wyciekał.
Marek
Pierwszy raz korzystałem z serwisu BONO. Cena była bardzo atrakcyjna. Towar wysłany ekspresowo szybko i bardzo dobrze zapakowany. Łatwo dokonać zakupu na stronie Jasne informacje o losie zamówienia. Polecam!
Idealny produkt i świetna obsługa
WHEY PROTEIN ISOLATE bez dodatków smakowych to świetna opcja na uzupełnienie białka - do deserów, a nawet do kawy.
Mój ulubiony przepis: 15 g cukru, szczypta cukru waniliowego, szczypta soli, 150 g jogurtu greckiego, 80 g zmielonych migdałów oraz 30 g tego białka.
Bardzo smaczne i wartościowe odżywczo! 👍
Sprawa skierowana do UOKiK oraz prokuratury. Nie polecam tej firmy.
OSZUSTWO - Sprawa zgłoszona obszernie z innymi poszkodowanymi do UOKiK oraz prokuratury.
Nie odpowiedzieli na maila znów kłamiąc. Nie wysłali żadnej paczki, żadnego maila, nowego numeru przesyłki, a ja mam na to dowody.
Odpowiadają na opinie z chat GPT.
Nie polecam tej firmy jako konsument!
Zostałem oszukany. Towar zamówiony 13 dni temu i nie wysłali paczki.
OSTATECZNE WEZWANIE DO ZWROTU
Nie akceptuję żadnych dalszych wymówek dotyczących „problemów technicznych”.
Niniejszym przesyłam ostateczne wezwanie do pełnego zwrotu kosztów.
Minęło 13 dni i zero informacji! Oszuści.
Szczegóły transakcji:
• Numer zamówienia: BONO_15867_PL
• Podany fałszywy numer śledzenia InPost: 5201140158034205006677**
• maail podany w zamienieniu: adrian@followupagemcja. pl
Państwa firma podała fałszywy numer nadania, który nie istnieje w systemie InPost, oraz odcięła wszelką komunikację na 13 dni.
Jest to bezpośrednie naruszenie praw konsumenta oraz ewidentny przypadek oszustwa internetowego.
Żądam natychmiastowego zwrotu pieniędzy.
Wraz z innymi poszkodowanymi jesteśmy w trakcie:
1. Prokuratura i UOKiK: Przekażę wszystkie dowody cyfrowe oraz logi transakcji Policji (Wydział ds. Walki z Cyberprzestępczością) oraz do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
2. Nagłośnienie sprawy na LinkedIn: Opublikujemy szczegółowy wpis na portalu LinkedIn, opisujący praktyki marki BONO Zdrowie, aby ostrzec moją sieć kontaktów zawodowych oraz Państwa potencjalnych partnerów.
Skontaktowałem się również w tej sprawie z Państwa partnerem z Holandii informując ich o sytuacji i krokach, które podejmujemy.
3. Zgłoszenie do InPost: Poinformuję firmę InPost o bezprawnym wykorzystywaniu ich systemu logistycznego do celów oszustwa.
Nie jestem już zainteresowany produktem. Żądam zwrotu pieniędzy.
To Państwa ostatnia szansa na rozwiązanie sprawy przed podjęciem kroków prawnych OSZUSTWO - OSTATECZNE WEZWANIE DO ZWROTU PIENIĘDZY
Ta strona to są jakieś żarty!
Co to są za odpowiedzi na opinie wyssane z ChatGPT?
OSTATECZNE WEZWANIE DO ZWROTU
Nie akceptuję żadnych dalszych wymówek dotyczących „problemów technicznych”.
Niniejszym przesyłam ostateczne wezwanie do pełnego zwrotu kosztów.
10 dni i zero informacji! Oszuści.
Szczegóły transakcji:
• Numer zamówienia: BONO_15867_PL
• Kwota do zwrotu: 198,00 PLN
• Podany fałszywy numer śledzenia InPost: 520114015803420500667701
Państwa firma podała fałszywy numer nadania, który nie istnieje w systemie InPost, oraz odcięła wszelką komunikację na 9 dni.
Jakie kroki podejmujemy w tym momencie wobec firmy BONO zdrowie?
1. Policja i UOKiK: Przekażę wszystkie dowody cyfrowe oraz logi transakcji Policji (Wydział ds. Walki z Cyberprzestępczością) oraz do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
2. Nagłośnienie sprawy na LinkedIn: Opublikuję szczegółowy wpis na portalu LinkedIn, opisujący praktyki marki BONO, aby ostrzec moją sieć kontaktów zawodowych oraz Państwa potencjalnych partnerów. Skontaktowałem się również w tej sprawie z Państwa partnerem z Holandii.
3. Interwencja bankowa: Sfinalizuję procedurę Chargeback (reklamację płatności) w moim banku.
4. Zgłoszenie do InPost: Poinformuję firmę InPost o bezprawnym wykorzystywaniu ich systemu logistycznego do celów oszustwa.
Nie jestem już zainteresowany produktem.

Risposta di BONO
Zamówienie złożone opłacone 27.04.2026…
Zamówienie złożone opłacone 27.04.2026 przesyłka utworzona kontakt z botem bez skutecznej informacji co z przesyłką jednym słowem dramat zero informacji

Risposta di BONO
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.
Aktualizacja opinii:
Ostatecznie środki zostały mi zwrócone, więc zaznaczam to uczciwie. Z tego powodu wycofałem również zgłoszenie sprawy.
Niestety samo doświadczenie zakupowe oceniam bardzo źle. Na zamówienie czekałem bardzo długo, pojawiły się problemy z informacjami o przesyłce, numer InPost nie działał prawidłowo w systemie, a kontakt ze sklepem przez długi czas był mało konkretny i wyglądał na automatyczny. Cała sytuacja była niepotrzebnie stresująca i przeciągała się zdecydowanie za długo.
Doceniam, że zwrot pieniędzy został ostatecznie wykonany, ale obsługa tej sprawy była bardzo problematyczna. Mam nadzieję, że sklep poprawi komunikację z klientami i sposób rozwiązywania takich sytuacji, bo obecnie wygląda to bardzo słabo.
Podsumowując: pieniądze wróciły, ale przez opóźnienia, chaos informacyjny i problemy z obsługą nie mogę polecić zakupów z pełnym przekonaniem.

Polecam Bono
AHCC 500 Vitals jest na polskim rynku dostepne wylacznie w Bono. Cudownie, ze macie w swojej ofercie tak rzadkie rzeczy. Poza tym szybka wysylka zamowienia i bezpiecznie zapakowana przesylka. Wszystko super, polecam bardzo!

WSZYSTKO jest świetne
WSZYSTKO jest świetne!
1. Funkcjonalna, intuicyjna strona internetowa;
2. Staranne i merytoryczne opisy artykułów;
3. Znakomite ceny, opcja rabatu przy zwielokrotnieniu zakupu;
4. Szybki czas dostawy.
Jestem pod wrażeniem.
Solidność
Solidność, terminowość, dobry produkt niedostępny w innych miejscach
Sprawnie i bez dramatów
Zamówiłam NMN i przy okazji dorzuciłam kilka innych rzeczy, bo wiadomo… samokontrola kończy się tam, gdzie zaczyna się koszyk. Samo zamówienie poszło szybko, bez nerwów i klikania w kółko. Paczka przyszła sprawnie, wszystko dobrze zapakowane, nic nie wyglądało jakby przeszło survival w magazynie.
Jednak da się o siebie zadbać bez frustracji i trzech ataków szału przy składaniu zamówienia. Jak dla mnie- bajka! :)
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym…
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.
Zakupiłam dwa opakowania Minoxidilu. Na stronie brak jakiejkolwiek informacji o tym, że preparat jest silnie toksyczny dla zwierząt – co uważam za skrajnie nieodpowiedzialne i niedopuszczalne. Tak kluczowa informacja powinna być jasno widoczna przed zakupem, a nie ukryta dopiero w ulotce wewnątrz opakowania.
Po jej przeczytaniu natychmiast zgłosiłam chęć zwrotu – mam w domu psy i koty, dla których ten produkt stanowi realne zagrożenie życia. Jedno opakowanie zostało jedynie otwarte (zerwana plomba), ale preparat nie był używany.
Otrzymałam jasną informację mailową, że mogę zwrócić oba produkty i otrzymam pełny zwrot. Niestety, po miesiącu wymiany wiadomości i walki o swoje pieniądze, zwrócono mi środki tylko za jedno opakowanie.
Gdybym od początku została poinformowana, że otwarte opakowanie nie podlega zwrotowi, sprzedałabym je komuś innemu. Zamiast tego sklep zatrzymał zarówno produkt, jak i moje pieniądze.
Brak transparentności, nierzetelna obsługa i wprowadzanie klienta w błąd i bardzo utrudniony kontakt.

wszystko ok
Bono - super sprzedawca suplementów!
To był mój pierwszy zakup na Bono, ale na pewno nie ostatni. Nie dość że kupiłam Omegę dla siebie i syna w bardzo konkurencyjnej cenie, to jeszcze dostałam w przezencie Witaminę D3+K2 i cudowne pudełko na leki/suplementy. Nawet nie wiedziałam, że tak go potrzebowałam:) To pudełko jest eleganckie i dobrze przemyslane. Teraz układam sobie suplementy na cały tydzień (biorę ich sporo) i już się nie zastanawiam, bo mam wzystko podzielone na dni, a w ciagu dnia na 4 dawki, każda oddzielona przegródką. Na czas wyjazdu takie pudełko to super rozwiązanie, bo mam wszystko rozłożone na 7 dni do przodu. Dziękuję za bardzo udany zakup, dostarczył mi dużo pozytywnych emocji:)
Korzystna cena i szybka dostawa
Korzystna cena, szybka realizacja zamówienia oraz dobrej jakości gadżet który otrzymałem w prezencie sprawiły, że z czystym sumieniem mogę polecić bonozdrowie.pl
Nie polecam.
Nie polecam.. drogo i brak kontaktu, nie odpisują na wiadomosci
Zaskoczyła mnie bardzo szybka dostawa
Zaskoczyła mnie bardzo szybka dostawa, kolejnym zaskoczeniem były produkty. Zgodne z opisem, Omega3 o smaku miętowym WYMIATA. Wrócę tu to pewne.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.