Bonne Maman Netherlands Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Verbaast dat het uit Frankrijk komt, had vermeld mogen worden op de site. Daarom duurde het langer als verwacht. Mijn bestelling is een cadeau. De persoon houdt van jam en van verrassingen, dus z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooi en gevarieerd aanbod met ook fijne cadeaus voor de feestdagen. De verzending was snel en de manier waarop het verzonden werd is ook noemenswaardig: alle lekkernijen in een mooie, verzorgde doos.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Je verkoopt een adventskalender - waar dus eind november nog geen enkel potje van geopend is, maar vraagt nu al voor de derde keer wanhopig om een review. De eerste keer was zelfs 2 dagen voordat het... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Retour is een ramp. Moeilijk vindbaar via de website, uiteindelijk een telefoonnummer waar men van niets weet en opnieuw doorverwijst naar de website. via contactformulier geprobeerd, een antwoord o... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 21% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

101 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

23e besteld

23e besteld. komt pas na het weekend binnen duurt te lang!

23 giugno 2026
Logo di Bonne Maman Netherlands

Risposta di Bonne Maman Netherlands

Beste mevrouw Hendriks,

Allereerst willen we u bedanken voor het schrijven van een review. We begrijpen dat u het jammer vindt dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht.
Uw bestelling is geplaatst op 23 juni. Onze producten worden vanuit ons warehouse in Frankrijk verzonden en normaal bedraagt de levertijd 5 tot 7 dagen na verzending (zoals vermeld op onze website). Door de uitzonderlijk warme weersomstandigheden eind juni hebben vervoerders echter in meerdere landen vertragingen opgelopen. Hierdoor is uw bestelling uiteindelijk op 1 juli geleverd, wat inderdaad iets buiten onze gebruikelijke levertijd viel.

Onze excuses voor het ongemak. We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren en hopen dat u desondanks tevreden bent met uw aankoop.

U kunt contact met ons opnemen via info@bonnemaman.nl voor een verdere opvolging.

Team Bonne Maman

Vlot geleverd

Vlot geleverd, goed verpakt

9 giugno 2026
Logo di Bonne Maman Netherlands

Risposta di Bonne Maman Netherlands

Hi Peter,

Bedankt voor uw positieve review! 😊

Fijn om te horen dat uw bestelling vlot is geleverd en goed verpakt bij u is aangekomen. Daar doen we ons best voor. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw aankoop! We hopen u in de toekomst opnieuw te verwelkomen in onze webshop.

Lieve groet,
Team Bonne Maman

Veel keus

Snel geleverd, herl goed verpakt. In de webshop veel keus. Vooral blij dat we de pindakaas van Bonne Manman online kunnen kopen. Die kan ik niet meer in de winkel kopen.

1 giugno 2026

Na ontvangst helemaal tevreden

Ondanks dat het wat laat binnen kwam, wel gigantisch lekkere smaken 🤤 de caramel soorten zijn overheerlijk en daarbij ook een nieuwe liefhebber ontgrendeld voor de kapot lekkere pindakaas met stukjes 😍 te lekker 💯💯💯

20 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fijne producten en snelle verzending

Fijne producten en snelle verzending. Van koekjes tot jam, alles de goede kwaliteit die je gewend bent van Bonne Maman. De verpakking van verzenddoos tot verpakking van de producten zelf zijn met zorg gemaakt. Ontzettend leuk ook om weg te geven als cadeau. Het enige dat ik jammer vind is dat veel van de (bijzondere / tijdelijke) smaken jams alleen te verkrijgen zijn in kleine potjes en niet in een grote pot.

5 maggio 2026

Leuke cadeautjes, goed verpakt

Levering vanuit Frankrijk, dus het duurt iets langer dan als je gewoon in Nederland besteld.

Maar alles is met veel zorg ingepakt en komt dus netjes aan (ondanks dat de bezorgdienst niet heel voorzichtig met het pakket is geweest.... ik was een beetje bang voor wat ik in de doos zou aantreffen toen ik zag hoe de buitenkant er uit zag, maar alles was zo goed verpakt dat het toch heel gebleven is)

Ik heb cadeautjes besteld, dus ik kan niets over de smaak zeggen, maar bonne maman kennende zal dat helemaal goed komen.

29 aprile 2026

Fantastisch!

Ik had van alles besteld, van heerlijke soorten jam tot pindakaas met en zonder stukjes. Ook nog twee mooie jamlepels en pindakaas mesjes met Bonne Mamam inscriptie erbij. Maar eigenlijk was het grootste feestje om de echt prachtige doos open te maken. Wat ongelofelijk mooi en verzorgd alles was verpakt! Het allermooiste pakket wat ik ooit ontvangen heb. Dit is niet alleen super om jezelf mee te verwennen maar ook een geweldig cadeau idee! Dank dank dank😍

2 aprile 2026

The best experience!!!

What a experience every time I order with Bonne Maman!!! Starting from the packege always carefully and nicely wrapped with details in the box, papers...making all the experience even more special!!! The products ?? Wonderful!!! Beautiful, cute, tasty and so many varieties of flavor !!!! I love their products in everyway !!! Thank you bonnen maman !!!

26 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Aardbeienjam zonder hele aardbeien

De laatste pot aardbeienjam van Bon Maman die we deze week kochten bij de AH, was een teleurstelling. Geen aardbei meer te bekennen en het smaakte als een mierzoet drabje en dat terwijl dit altijd een jam van top kwaliteit was. Misschien is deze jam bij een andere fabrikant onder licentie gemaakt? Het postadres was in Rotterdam . Mijn advies voorlopig niet meer kopen tot de kwaliteit verbeterd is.

20 marzo 2026
Non scritta su invito

Tevreden

De pindapasta niet meer te krijgen bij de AH. Gevraagd of het zonder mesje besteld kon worden, netjes antwoord ontvangen met de info dat de de Plus het product nog wel verkoopt. Voor ons niet in de buurt. Nog 2 soorten jam en honing besteld. Had nog miniatuur formaat jam willen bestellen maar helaas niet op voorraad. Netjes verpakt en Vlot bezorgd.

6 marzo 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più