Isolering sparer dig penge i det lange løb
Nemt at få tilbud og få arbejdet udført uden yderligere besvær. Fik en virkelig god pris på hulmursisolering. Jeg vil anbefale at få det lavet hvis din varmeregning stikker af om vinteren.
Hos Boligklar24 ApS arbejder vi for, at din bolig er i den bedst mulige stand – både når det gælder komfort, energieffektivitet og udseende. Vi har speciale i hulmursisolering og loftisolering, hvor vi hjælper boligejere med at reducere varmetab og spare på energien. Derudover tilbyder vi fliserens og havearbejde, så både huset og udearealerne fremstår velholdte. Vi tror på, at en bolig skal være klar til hverdagen året rundt, og derfor leverer vi kvalitetsarbejde, ærlig rådgivning og god service fra start til slut.
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Boligklar24 ApS. Hele forløbet var professionelt fra start til slut, med hurtig kommunikation, stor punktlighed og et resultat i absolut topklasse. Teamet var venligt, effektivt og gik virkelig op i detaljerne, så alt blev udført med høj kvalitet. Det er tydeligt, at de sætter en ære i godt håndværk og god kundeservice. Hvis du leder efter en virksomhed, du kan stole på, er Boligklar24 det helt rigtige valg. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen og anbefale dem til familie, venner og alle andre, der ønsker et perfekt resultat. ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg vil gerne takke Boligklar24 ApS, for deres gode service og kvalitet. De var rigtige hjælpsomme og gode til at udføre deres arbejde, jeg anbefaler dem på det kraftigste.
Tak for en god og arbejdstærke medarbejdere, som gør sit job rigtigt og yder god service. Jeg er glad for arbejdet.
Venlig hilsen José
Vil give en kæmpe ros til dem alle sammen og derfor giver en 5⭐️
Super god kunde service.
Hurtige og effektive håndværker.
To unge mænd som var ude ved mig, de fik ordnet både loftet og hulmuren. Prisen var noget bedre end hos nogen af de andre som tilbød det samme. Alt i alt synes jeg de har gjordt et rigtig flot og godt stykke arbejde. De kan KLART anbefales.
God kommunikation. God til at overholde aftaler, og kvaliteten af deres arbejde matcher det de lovede mig. Er meget tilfreds med dem