Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Bokseshoppen. Leveringen var hurtig, og da jeg havde en reklamation, fik jeg hurtigt svar på mail med venlig og professionel service. Det var nemt at få løst p... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bestilte tre svede dragter de er super fede jeg sveder meget mere end jeg plejer at det er super godt to dage så kom de allerede super glad for dem og hurtigt levering 😊
Kan kun anbefale at bruge jer, skal have bestilt mere bokse udstyr til min søn her i ferien og bliver helt sikker jer igen... Utrolig hurtig levering ingen problemer med varen... Så kun god anmeldel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bedste service jeg længe har oplevet! Jeg havde en reklamation på et par bokse handsker hvor velcroen ikke ville holde mere (de var under 1 år gammel) Jeg fik nogle valgmuligheder, og endte med... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bokseshoppen.dk åbnede i november 2019 og sælger i dag blandt andet boksehandsker, boksepuder, MMA-udstyr, træningsudstyr samt boksetøj og sko. Du finder både prisvenligt udstyr og professionelt udstyr. Der er noget for enhver smag og til ethvert niveau.
Informazioni di contatto
Danimarca
- bokseshoppen.dk
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Ekstra service
Der var problemer med tilbagelevering, så bokseshoppen måtte hente pakken i en pakkepost to kilometer fra bokseshoppen.
Tusind tak for det.
Seriøse og ordentlige 👍
Hurtig levering😊
Flot service ved henvendelse pr tlf og…
Flot service ved henvendelse pr tlf og hurtig levering af varen. De bedste hilsner Lene 🎁
Hurtig og god betjening
Levering var hurtigt
Hurtig og nem ekspedition.
Hurtig og nem ekspedition.
Intet at klage over dér!
Men....og ja, der er et men.
Desværre bruger firmaet GLS som leverandør af varen og det er ikke altid de kommer forbi, selvom man har betalt ekstra for det.
Så 3 stjerner, da GLS bliver brugt som leverandør af varen. I dette tilfælde kom chaufføren ikke forbi og man skal så afhente lang-pokker-i-vold.
Jeg vil for fremtiden kun handle hos firmaer der IKKE bruger GLS.
Svar til bokseshoppen: Ingen chauffør har været her, til gengæld kom de i dag op og bankede på og fik afleveret en anden pakke. Så tænker det er chaufføren, eller at de får for mange pakker med på deres rute, så de bliver nødt til at "springe" nogen over... Nemt er det jo, så kan kunden selv afhente. Har skrevet til GLS omkring denne hændelse og tænker også I gerne ser, at når kunden betaler ekstra for hjemmelevering, så er det også det der sker. Men var hjemme hele dagen. Dårlig gående og en brækket hånd, så ærgerligt at jeg nu skal have endnu en udgift i form for bustransport til det sted det er afleveret.
Som jeg har skrevet, så er der ingen "fejl" ved jer, det gik hurtigt og hjemmeside nem at finde ud af.
Men GLS bliver ikke bestilt herfra mere.

Risposta di Bokseshoppen
Havde pakken dagen efter
Hurtig levering og godt produkt
Alt gik som planlagt og så har jeg god…
Alt gik som planlagt og så har jeg god erfaring med GLS.

Risposta di Bokseshoppen
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.