BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Køge Recensioni 47

TrustScore 5 su 5

4,8

Carlsensvej 4, 4600 Køge, Køge, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik hjælp fra Christina R ifm omlægning af vores eksisterende lån og det var 100% pengene værd. Der var en hurtig og effektiv proces hvor vi lænede tilbage mens Christina kørt processen hjem. V... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Servizio di investimenti
  6. Consulente di fondi previdenziali

Informazioni su BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Køge

Scritti dall'azienda

Vores uvildige rådgivere er specialiserede i, at bygge bro imellem dine drømme og din økonomi.

Vi er 100% uvildige
Vores største styrke er, at vi arbejder for dig - og KUN dig. Det betyder at, vi udelukkende har dine interesser i fokus, og vores uvildige rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og drømme.

Vi klæder dig på til, at du kan tage de rigtige beslutninger omkring din økonomi på et oplyst grundlag.

Få ro i sindet og energi til mere
Økonomisk stabilitet giver ro i sindet, og når du overlader de økonomiske bekymringer til os, får du frigivet mere energi til at fokusere på de vigtige ting i livet.

Bliv godkendt i banken
Skal du købe ny bolig? Vi hjælper dig med at skaffe godkendelsen hjem hos banken - også selvom du allerede har fået et 'nej'.

Vi klarer forhandlingen med banken, og får aftalen på plads til bedre vilkår og priser.

Tjen penge på dit boliglån
Er du eksisterende boligejer? Så kan vi hjælpe dig med at omlægge dit lån, så du f.eks. kan opnå månedlige besparelser eller skære en stor luns af din restgæld.

Få overblikket over din økonomi
Vi kan tage dig med på en helikopter tur i din økonomi, så du kan få det helt store overblik over de skjulte muligheder i din økonomi.

Få 1 times gratis rådgivning
Første snak er altid gratis og uforpligtende, og du er altid velkommen til give os et kald på 70 26 81 09 for at høre mere.

BoFinans er DIN rådgiver

Scritti dall'azienda

Vi arbejder for dig - og KUN dig
Vi er 100% uafhængige af bankerne. Det betyder at vi ikke har andre interesser i klemme, når vi rådgiver dig
Få 1 times GRATIS rådgivning
Du kan altid ringe og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores uvildige økonomiske rådgivere.
NO cure - NO pay
Hvis du ikke får værdi ud af vores rådgivning, gør vi heller ikke. Vi tager nemlig ikke betaling for dit forløb, hvis ikke vi kan forbedre din nuværende situation.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Bofinas – tryghed hele vejen igennem boligkøb.

Vi kontaktede Bofinas sidste år, da vi som uvidende førstegangskøbere var helt grønne i forhold til huskøb og alt hvad det indebærer. Vi fik et uforpligtende møde med Claus, og vi kunne hurtigt mærke, der var et match. Claus hjalp os med at tage kontakt til nogle forskellige banker og forhandlere på vores vegne, hvilket til sidst endte med et vellykket huskøb. Han var tæt på os hele processen igennem og vendte hurtigt tilbage ved spørgsmål. Hvis vi på noget tidspunkt var i tvivl om noget, følte vi, at vi trygt kunne spørge Claus. Han formidlede det hele på en måde, der gjorde det let forståeligt.
Vi vil derfor uden at blinke anbefale andre at benytte Bofinans.

18 maggio 2026

Hej Benjamin 👋

Vi siger tusind tak for den flotte anmeldelse og for jeres tillid til os gennem hele boligkøbsprocessen. Det betyder meget at høre, at I følte trygge og godt guidet som førstegangskøbere - det er præcis den oplevelse vi ønsker at give 🏡

Dertil er vi også rigtig glade for at høre, at I følte et godt match med Claus! Et boligkøb er en stor beslutning og derfor er det vigtigt for os at være tilgængelige og formidle tingene i øjenhøjde.

I skal have stort tak for at anbefale os videre! 🙏

BoFinans

Valutata 5 stelle su 5

Skiftede min pensionsopsparing over til BoFinans

Skiftede min pensionsopsparing over til BoFinans for et år siden, og må sige at være overmåde tilfreds med skiftet. Føler det er en meget tillidsvækkende rådgivning, og der bliver reageret på de løbende udviklinger i markedet, i modsætning til min tidligere pensionsforvalter, hvor man følte, at de bare var glade for "at få én i hus" og så kunne men ellers bare "flyde for vindende."

1 dicembre 2025

Hej Ulrik 👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst for din tillid 🙏

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har oplevet vores rådgivning som både tillidsvækkende og nærværende.

Det er nemlig en vigtig prioritering for os at holde øje med udviklingen i markedet og give besked, når der sker noget, så du som kunde altid ved, hvad der foregår - og ikke står alene med overblikket 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse, det betyder meget for os! ⭐️

Kan kun varmt anbefale Bofinans

Kan kun varmt anbefale Bofinans når man står og har brug for at nogen vil og kan arbejde for ens sag, og skabe overblik og muligheder til at nå sin drøm gennem finansierings rådgivning og ekspertise. Bankernes verden og lånemuligheder er en jungle, og det som ikke kan lade sig gøre et sted, kan måske i virkeligheden godt lade sig gøre et andet sted. Det kan Bofinans hjælpe med, så det man ikke troede var muligt, måske alligevel bliver det. Det er altid godt at have en bisidder, rådgiver, eller nogle gange en advokat bag sig. Og når man skal låne penge så kan bofinans hjælpe med at åbne dørene, som ellers ikke ville kunne åbnes hvis man står alene og prøver. Claus fra Bofinans er yderst kompetent, og hjælper med at skabe overblik og en plan for det man ønsker at opnå, og så er han desuden rigtigt rar og behagelig at tale med. Jeg vil på det varmeste anbefale både Claus og Bofinans.

24 novembre 2025

Hej Nadia 👋

Du rammer hovedet på sømmet, når du skriver, at det, der ikke kan lade sig gøre ét sted, nogle gange godt kan lade sig gøre et andet. Det er netop dér, vi forsøger at gøre en forskel 💪

Derudover vil vi gerne sige mange tak for dine flotte ord om Claus - det vi uden tvivl varme ham at høre, at du har oplevet ham som både yderst kompetent og rigtig rar at tale med.
Vi kunne ikke være mere enige 😊

Mange tak for din flotte anmeldelse, og anbefaling, af både Claus og BoFinans! ⭐️

Super god rådgivning fra Christina

Super god rådgivning fra Christina ifm. skilsmisse. Har fået det helt rigtige lån og setup.

1 novembre 2024

Hej Mads 👋

Tak for de pæne ord! ⭐️

Hvor er det godt at høre, at Christina har hjulpet dig godt på plads i din nye situation - så både lån og setup spiller 💪

Super professionelt.

Super professionelt.
Vel forberedt og forklarede det forståeligt. Kom også med et forslag til besparelser.
Kan varmt anbefales

28 agosto 2025

Hej Finn 👋

At du benytter ordene: Professionelt, velforberedt og forståeligt om vores rådgivning, bliver vi utrolig stolte af 🙌

Det er nemlig lige præcis sådan, det skal være, når man får hjælp af en af vores dygtige rådgivere. Så tak for den store ros! 🙏⭐️

Valutata 5 stelle su 5

Bliv taget i hånden og læn dig derefter tilbage.

Sådan har det været for os at have Christina fra Bofinans Køge som rådgiver. Med få dages frist afklarede Christina vores behov, indhentede tilbud fra banker og sikrede overholdelse af frister i forbindelse med vores huskøb.
Vi har allerede besluttet at benytte os af abonnementsordningen og få overvågning og rådgivning af vores lån, så vores næste drømme og investeringer kan gå i opfyldelse.

2 maggio 2025

Hej Giulia 👋

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og for tilliden! 🙏

Det er fantastisk at høre, at Christina har gjort huskøbsprocessen tryg og overskuelig for jer. Netop det at kunne tage vores kunder i hånden og sikre overblik og ro i en ellers kompleks beslutning, er noget vi sætter stor ære i ❤️

Vi er også glade for, at I har valgt at fortsætte med vores abonnementsordning – det giver os mulighed for at følge jer tæt og støtte jer i fremtidige beslutninger, så jeres næste drømme også kan blive til virkelighed 😄

Valutata 5 stelle su 5

Christina har været de øjne jeg havde…

Christina har været de øjne jeg havde brug for i forbindelse med omlægning af lån og afdragsfrihed i mine forældres hus. Hun har været knivskarp og vejledt mig i hvad der var det mest favorable i netop det her scenarie.... Christina har været en uvurderlig rådgiver og har gjort processen en hel del lettere.... Tusind tak, Christina.

15 gennaio 2025

Hej Winnie 👋

Du rammer helt plet, når du beskriver Christina som 'knivskarp'. Vi er glade for at høre, at hun har kunne være en hjælp, da lånet i dine forældres hus skulle omlægges.

Jeg er sikker på, at Christina står klar til at hjælpe - hvis du skulle få brug for det igen 😄

Valutata 5 stelle su 5

En befrielse med en rigtig økonomisk…

En befrielse med en rigtig økonomisk rådgiver, som varetager mine ønsker og behov. Jeg føler mig i trygge "hænder" når jeg bliver vejledt af Christina.

Jeg er så glad for denne mulighed, som jeg vil anbefale til alle jeg kender.

8 gennaio 2025

Hej Henrik 👋

Tusinde mange gange tak for din anmeldelse! Det varmer rigtig meget at høre, at du er så glad for Christinas rådgivning - jeg kan røbe at du også er i rigtig gode hænder hos Christina 😊

Vi sætter stor pris på din anbefaling - og vil gøre alt hvad vi kan for fortsat at leve op til den 💪

Fremragende service 😊

Man var hele tiden i trygge hænder. Christina min rådgiver fik hvad jeg kom efter.og vi endte med får huset. Jeg vil klar anbefale hende.😊

22 gennaio 2025

Hej! 👋

Sikke en flot anbefaling af Christina, og ikke mindst anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det sætter vi stor pris på, så mange tak for det!

Vi bliver så glade, når vores rådgivning er med til at realisere drømme.

Stort tillykke med jeres nye hus! 🏡 🙌

Troværdigt og respektfuldt

Troværdigt og respektfuldt. Når man ikke selv har meget forstand på renter og kurser og deres indbyrdes relation, så er det meget trygt at overlade opgaven til BoFinans. Har følt mig i trygge hænder igennem hele processen og står nu med et lavere lån til en meget bedre rente. Det kan mærkes i hverdagen!

10 novembre 2024

Hej Vibeke 👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores rådgivning! 🙏

Det glæder os virkelig, at du har følt dig trygt og godt vejledt gennem hele processen.

At vi har kunnet hjælpe dig til en bedre rente og et lavere lån, er præcis det, vi arbejder for hver dag – at skabe mere økonomisk overskud, der kan mærkes i hverdagen🤩

Imødekommende

Imødekommende, lyttende og særdeles professionel rådgivning.

24 ottobre 2024

Hej Gert 👋

Tusinde tak for dine 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivere i Køge 😊

Tryg og kompetent rådgivning

I forbindelse med renoveringen af vores hus hjalp Christina os med alt fra rådgivning om bankskifte til kurser og omlægning af lån, indtil vi nåede i mål. Hun tog sig desuden af al kontakt og kommunikation med den nye bank, hvilket var en kæmpe hjælp. Gennem hele processen følte vi os 100 % trygge og i gode hænder, og vi kan kun give Christina vores varmeste anbefalinger!

9 agosto 2024

Hej Mathias! 👋

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling, på en ellers grå septemberdag. Det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at I har følt jer i trygge og gode hænder hos Christina 🙌 Hun er også en superskarp rådgiver, der formår at tage hånd om en og ikke viger før målstregen er nået 🏁

Sidst, men ikke mindst, stort tillykke med at være nået i mål. At have økonomien på plads giver både ro og overskud i hverdagen 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Christina har givet rigtig godt…

Christina, Bofinans har givet rigtig godt overblik ift. omlægning af lån i forbindelse med renovering af vores hus; selvom vi egentlig altid har fulgt med med i kurser og de forskellige lån, så kunne Christina forklare os de konkrete forskelle, hvilket har givet mig nye indsigter - og vores valg blev, pga. Christinas gode vejledning, truffet på et solidt og sikkert grundlag. Og det har gjort vores omlægning af lån og bankskifte til en tryg rejse. Dertil tog Christina al kommunikationen med den nye bank etc., hvilket har lettet arbejdet med bankskiftet betydeligt. Der er ingen tvivl om, at jeg giver Christina, Bofinans mine varmeste anbefalinger.

1 agosto 2024

Hej Salli! 👋

Mange tak for de fem stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt, at du med Christina har fået åbnet op for nogle andre perspektiver end før, og har følt dig i trygge hænder! Det er nemlig én af vores fornemmeste opgaver 🤗

Christina er en knivskarp rådgiver, der forklarer tingene i øjenhøjde - så vi er glade for at høre, at du er godt tilfreds med den vejledning du har fået! Mange tak for den dejlige anbefaling 🙏

Tak til Christina R

Tak til Christina R
Fantastisk god vejledning.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at tage fat i Christina for uvildig økonomisk vejledning.

2 luglio 2024

Hej Peter 👋

Tak for din anmeldelse, og ikke mindst din anbefaling af Christina! Jeg ved, hun står klar til at vejlede igen, hvis der skulle blive brug for det 👍

Vejledning

Engagement, indlevelse og venlighed. God og forståelig vejledning. Og altid imødekommende - også pr. mail

21 maggio 2024

Hej Anette 👋

Der lyder en stor tak for dine 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kommunikation og meget…

Fantastisk kommunikation og meget gnidningsfrit. Kan klart varmt anbefale Christina fra Køge.

29 aprile 2024

Hej Daniel 👋

Tak, tak og endnu mere tak for dine 5 stjerner til Christina!

Super rådgivning.

22 aprile 2024

Hej Aicha 👋

Vi siger 1000 gange tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Valutata 5 stelle su 5

Tak til Christina fra Bofinans for at være en dygtig formidler og rådgiver ifm. køb af nyt hus

Vi har været trygge og glade for at have Christina ved vores side ifm. køb af nyt hus og bankskifte. Hendes ekspertise og støtte, og gode evner til at formidle de forskellige økonomiske muligheder og hvordan det kommer os til bedst fordel, gjorde hele processen både tryg og sikker for os.

Vi er dybt taknemmelige for Christina's indsats og hun får vores varmeste anbefalinger. Mange tak for al din hjælp, Christina!

8 aprile 2024

Hej Mie 👋

At kunne give vores kunder tryghed igennem deres huskøb er helt inderst inde en af de ting, som driver os allermest i vores arbejde. Så det gør os superglade, når vi hører, at vi er lykkedes med det 🤩

Mange gange tillykke med det nye hus (og den nye bank), og tusinde mange gange tak for de 5 stjerner, den flotte anmeldelse og dine varme anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐

Valutata 3 stelle su 5

Jeg er generel fint tilfreds med…

Jeg er generel fint tilfreds med rådgivningen, dog savnede jeg en mere præcis og forventningsafstemme i forhold at vende tilbage til os.
Der var et par gange hvor jeg oplevede der ikke blev svaret tilbage, og jeg er med på I har andre kunder end os, men savnede jeg rådgivers tilbage vendende, i så fald sige til kunder at der går et par dage før jeg vender tilbage til jer, så er jeg som kunde foreberedt på tids respons.

17 marzo 2024

Hej Lotte 👋

Vi takker mange gange for din feedback! Jeg forstår godt hvordan ventetid og uvished omkring tidshorizonten for en tilbagemelding kan skabe usikkerhed i processen.

Jeg sørger for at din input kommer videre til vores rådgivere, så de kan blive endnu skarpere i deres rådgivning 👍

Vi er glade for at du stadigvæk har været glad for din rådgivning, og håber at du vælger os igen, næste gang du får brug for en uvildig økonomisk rådgiver 😊

Valutata 5 stelle su 5

Christina fra Bofinans var lynhurtig og…

Christina fra Bofinans var lynhurtig og meget behagelig at samarbejde med. Hendes hurtige reaktion var helt afgørende for at vi fik købt det ønskede hus :-)

18 marzo 2024

Hej Hans Erik👋

Ja, der er fart over feltet, når man har Christina med som rådgiver! Vi ønsker jer stort tillykke med det nye hus, og siger mange tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner til Christina ⭐⭐⭐⭐⭐

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più