BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - København Recensioni 34

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Store Kongensgade 81, 2. sal, 1264 København k, København K, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Foruden en meget behagelig og engageret personlighed bag vedkommende, der til hver en tid står os til rådighed, så har vi kun positive ting at sige om BoFinans. Lige fra aktieinvesteringer til b... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Servizio di investimenti
  6. Consulente di fondi previdenziali

Informazioni su BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - København

Scritti dall'azienda

Vores uvildige rådgivere er specialiserede i, at bygge bro imellem dine drømme og din økonomi.

Vi er 100% uvildige
Vores største styrke er, at vi arbejder for dig - og KUN dig. Det betyder at, vi udelukkende har dine interesser i fokus, og vores uvildige rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og drømme.

Vi klæder dig på til, at du kan tage de rigtige beslutninger omkring din økonomi på et oplyst grundlag.

Få ro i sindet og energi til mere
Økonomisk stabilitet giver ro i sindet, og når du overlader de økonomiske bekymringer til os, får du frigivet mere energi til at fokusere på de vigtige ting i livet.

Bliv godkendt i banken
Skal du købe ny bolig? Vi hjælper dig med at skaffe godkendelsen hjem hos banken - også selvom du allerede har fået et 'nej'.

Vi klarer forhandlingen med banken, og får aftalen på plads til bedre vilkår og priser.

Tjen penge på dit boliglån
Er du eksisterende boligejer? Så kan vi hjælpe dig med at omlægge dit lån, så du f.eks. kan opnå månedlige besparelser eller skære en stor luns af din restgæld.

Få overblikket over din økonomi
Vi kan tage dig med på en helikopter tur i din økonomi, så du kan få det helt store overblik over de skjulte muligheder i din økonomi.

Få 1 times gratis rådgivning
Første snak er altid gratis og uforpligtende, og du er altid velkommen til give os et kald på 70 26 81 09 for at høre mere.

BoFinans er DIN rådgiver

Scritti dall'azienda

Vi arbejder for dig - og KUN dig
Vi er 100% uafhængige af bankerne. Det betyder at vi ikke har andre interesser i klemme, når vi rådgiver dig
Få 1 times GRATIS rådgivning
Du kan altid ringe og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores uvildige økonomiske rådgivere.
NO cure - NO pay
Hvis du ikke får værdi ud af vores rådgivning, gør vi heller ikke. Vi tager nemlig ikke betaling for dit forløb, hvis ikke vi kan forbedre din nuværende situation.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Christina er super professionel

Christina er super professionel. Gennem hele forløbet havde vi kompetent rådgivning og hurtige svar. Christina formåede at hjælpe os med at finde en løsning, hvor andre ikke kunne. Vi er meget tilfredse med det hele og kan varmt anbefale Christina.

1 maggio 2026

Hej Louise 👋

Tusind tak for de flotte ord 🙏

Det er virkelig dejligt at høre, at Christina både har været professionel, hurtig på svarene og fået jer godt igennem forløbet.

Og især: at hun kunne hjælpe jer videre dér, hvor andre ikke kunne finde en løsning.

Vi giver jeres varme anbefaling videre til Christina 😊

Stor anbefaling af BoFinans og rådgiver Claus

Vi har haft en rigtig god dialog med rådgiver Claus, som har ydet uvildig rådgivning ved et gratis og uforpligtende møde. Claus hjalp os til selv at forhandle med vores bank og tjekke tilbuddet igennem efterfølgende. BoFinans er 100 % på din side og gør kun noget, hvis det giver mening for dig.
STOR anbefaling herfra.
Vi påtænker nu at oprette gældsovervågning, da vi har stor tillid til dette firma og deres rådgivning.

11 marzo 2026

Hej Sara 👋

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak 😊

Det betyder meget at høre, at Claus har givet jer en god og tryg oplevelse.

Vi tror på, at god rådgivning ikke handler om at presse på for en løsning, men om at give jer det bedste grundlag for selv at træffe den rigtige beslutning.

Tak for tilliden og den store anbefaling 🙏

Valutata 5 stelle su 5

BoFinans - mere end blot et rådgivningsfirma

Lige fra aktieinvesteringer til boligkøb så føler vi os i trygge hænder, og vi er ligeledes tilfredse med de økonomiske udfald.

Vi ser BoFinans som en fast partner, der følger os gennem livets forskellige faser.

Dbh.
To meget tilfredse kunder.

1 dicembre 2025

Hej Rasmus 👋

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 😊

Hvor er det dejligt at høre, at I føler jer trygge hos BoFinans, og at rådgivningen har været værdifuld for jer i flere forskellige økonomiske beslutninger.

Det betyder meget for os at blive set som en fast partner gennem livets forskellige faser. Tak for tilliden - og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse 😀

Bedste Hilsner

Professionelle og empatiske

BoFinans har hjulpet os med råd og vejledning om investering. Vi havde ikke selv nogen erfaring, men er blevet taget rigtig godt imod. Vi oplever et blive set og hørt. Vi er både trygge og glade for det noble, empatiske, professionelle og personlige samarbejde vi har med Claus Gregers Pedersen og BoFinans.

16 marzo 2026

Hej Klaus 👋

Tusind tak for jeres flotte ord - det betyder virkelig meget for os 😊

Investering kan føles som en lidt uoverskuelig størrelse, når man ikke har prøvet det før. Derfor er det også dejligt at høre, at I har følt jer både set, hørt og trygge hele vejen!

For os handler det ikke kun om tal og afkast, men i høj grad om at skabe et samarbejde, hvor der er plads til spørgsmål, tvivl og gode snakke undervejs. Så det er skønt at høre, at det også er sådan, I har oplevet det med Claus 😀

Tak fordi I har valgt os - vi glæder os til at følge jer videre på jeres investeringsrejse.

Forældrekøb

I forbindelse med forældrekøb af lejlighed, kontaktede vi BoFinans Roskilde, som har været en kæmpe hjælp og dygtig sparringspartner i hele forløbet.
Dialogen med banken overtog BoFinans, så vi ikke skulle bruge energi på den del.
Kæmpe anbefaling herfra.!

1 dicembre 2025

Hej Tonny 👋

Tusind tak for jeres anbefaling - det er vi virkelig glade for at læse 😊

Et forældrekøb kan hurtigt blive en lidt tung proces, især når dialogen med banken tager fart. Derfor er det også fedt at høre, at det har givet jer ro at kunne læne jer tilbage og lade os tage den del 😀

Vi er glade for, at I har oplevet os som en værdifuld sparringspartner hele vejen igennem - det er lige præcis det, vi stræber efter!

Held og lykke med lejligheden - vi håber, den kommer til at danne rammen om mange gode år.

Meget professionel rådgivning

Claus Pedersen fra Bofinans har været en virkelig værdifuld sparringspartner i forbindelse med vores huskøb. Med hans rådgivning i ryggen har vi selv været i stand til at sortere i og forhandle med de forskellige parter og gå ind i processen med ro og overblik.

I de situationer, hvor vi har valgt at lade Claus forhandle på vores vegne, har besparelserne været større end hans honorar — og det siger en del. Hele vejen igennem har Claus været professionel, lyttende og grundig, og hans rådgivning har været både ærlig og meget kompetent.

Jeg kan varmt anbefale Claus, hvis man ønsker seriøs og tryg rådgivning i en stor beslutning som et huskøb.

2 aprile 2026

Hej 👋

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse - den betyder meget for os 🙏

Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe: at du føler dig tryg, har overblik og selv kan navigere i processen med ro i maven 😄

Det er også dejligt at høre, at samarbejdet med Claus har skabt værdi - både i rådgivningen og helt konkret på økonomien. Det er jo i sidste ende dér, det virkelig kan mærkes!

Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem - og tak fordi I valgte os til at være med på rejsen 🏡🎉

Valutata 5 stelle su 5

At drømme stort med ro i maven

Vi fik rådgivning i verdensklasse af Claus for at lave en formueplan og se på muligheder for køb af nyt hus. Hans hjælp var så langt over forventningerne. Han tilbød f.eks. selv at vi tog dialogerne om aftenen, så det passede med småbørnslivet, og tog sig altid tid til at svare på spørgsmål - også hvis man havde brug for at høre det for 2. eller 3. gang for at fatte det der var svært. Han hjalp med at sætte realistiske og ansvarlige rammer for hvad der gav mening for os og vores økonomi. Han var med i hele processen og koordinerede med både forskellige banker og mæglere og har sikret vi har fået de bedste priser alle de steder der var noget at hente. Resultatet er, at vi lige om lidt får nøglerne til drømmehuset (som vi ikke engang havde turdet drømme om uden hans hjælp) og som er købt med 100% ro i maven fordi vi har haft hans faglige og personlige støtte at læne os op ad. Kæmpe anbefaling.

13 febbraio 2026

Hej Line 👋

Tusind tak for de utrolig flotte ord! Det betyder virkelig meget for os 🙏

For os handler god rådgivning netop om at skabe realistiske rammer, overblik og ro i maven, og om at være med hele vejen på boligrejsen.

Kæmpe tillykke med drømmehuset! Vi håber, I får mange gode år dér - og vi står selvfølgelig klar, hvis der igen bliver brug for sparring undervejs i livet 🏡🎉

Bedste Hilsner

Valutata 5 stelle su 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk hjælp fra Kristian…

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk hjælp fra Kristian Binger hos BoFinans – kan varmt anbefales!

Jeg vil gerne give Kristian Binger fra BoFinans min allerbedste anbefaling. Han har gjort et helt fantastisk stykke arbejde, og jeg er dybt taknemmelig for hans hjælp.

Jeg blev anbefalet Kristian af en kollega, og det viste sig at være det bedste råd, jeg kunne få.

Min situation var meget presset. Jeg havde et lån gennem Udenombanken.dk med en meget høj rente på 8,5 %, og efter jeg købte mit hus, betalte jeg omkring 28.000 kr om måneden kun i renter. Det var ekstremt dyrt og meget svært for mig økonomisk, og jeg var tæt på at sælge huset, fordi jeg ikke kunne se nogen løsning.

Jeg havde selv forsøgt at omlægge lånet og kontaktet flere banker, bl.a. Nordea, Danske Bank, Nykredit og flere andre, men jeg fik afslag igen og igen. Jeg følte virkelig, at alle døre var lukket.

Efter jeg kontaktede Kristian og forklarede min situation, gik han straks i gang. Han var utrolig professionel, rolig, kompetent og meget engageret. Kristian formåede at overbevise banken om, at jeg godt kunne klare økonomien, selvom jeg tidligere var blevet afvist af flere banker.

Kristian fandt en løsning i Landbobanken, hvor jeg fik omlagt mit boliglån på ca. 4,1 millioner kroner, og jeg kommer nu til at spare omkring 10.000 kr hver måned. Det er en kæmpe lettelse, og det betyder, at jeg kan beholde mit hus.

Det mest imponerende er, at jeg kontaktede Kristian den 30. december, og allerede efter 13 dage havde han fået banken til at acceptere omlægningen. Det er virkelig effektivt og imponerende arbejde.

Jeg kan kun sige: Kristian Binger er ekstremt dygtig og arbejder seriøst og målrettet for at finde den bedste løsning. Jeg er meget glad og taknemmelig for hans hjælp.

Tusind tak Kristian – jeg ønsker dig al succes fremover, både professionelt og personligt.

Jeg kan varmt anbefale Kristian Binger og BoFinans til alle, der har brug for hjælp til boligfinansiering og låneomlægning.

4 febbraio 2026

Hej Amina 👋

⭐️ Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐️

Vi er meget glade for, at det lykkedes at finde en holdbar løsning og læse, hvordan Kristians arbejde har gjort en konkret forskel i en meget presset situation.

I vores arbejde lægger vi stor vægt på at se hele kundens økonomi og arbejder målrettet for at finde løsninger - også når udgangspunktet kan være svært og nogle døre allerede er blevet lukket.

Derfor er vi rigtig glade for, at du lægger vægt på, hvordan Kristian har skabt overblik over din økonomi, har taget dialogen med banken og ikke mindst fundet en løsning, der både gav dig en markant månedlig besparelse og mulighed for at blive boende i dit hus 🏡

Tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover ❤️

Yderst kompetent rådgiver

Jeg fik Helle anbefalet af min søn, der kender hende fra rådgivning ifm en købsproces, og Helle har fra start til slut været en uvurderlig rådgiver i processen af mit lejlighedskøb og -salg. Hun er fagligt meget kompetent samtidig med, at hun er empatisk og lyttende, når der er behov for det. Hermed mine varmeste anbefalinger.

28 novembre 2025

Hej Ellen 👋

Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet Helle som både kompetent og lyttende gennem hele processen, især fordi boligkøb og -salg ofte involverer store beslutninger og mange følelser 🏡

Vi er derfor glade for, at du har følt dig tryg i processen.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse - og også en særlig tak til din søn for at sende dig i vores retning, den slags anbefalinger værdsætter vi virkelig højt 🙏

Tak for tilliden ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Ro i maven med hjælp fra BoFInans

Christina fra BoFinans hjalp os godt igennem en ellers forvirrende process med både samtidigt køb og salg af bolig, samt bankskifte og forhandling af et fornuftigt lån i samme omgang!

Vi kan kun give Christina og BoFinans vores allerbedste anbefalinger!

Jan & Rie

1 settembre 2025

Hej Jan og Rie 👋

Tusind tak for jeres anbefaling af Christina og BoFinans!

Vi er glade for at høre, at I har følt jer hjulpet godt igennem den ellers komplekse proces med både køb og salg af bolig, bankskifte og ikke mindst forhandling af lån i én og samme omgang 💪

Det er bl.a. i sådanne situationer, at det gør en forskel at have en uvildig rådgiver med på sidelinjen. Vi ved nemlig, hvor overvældende det kan føles, så det varmer at høre, at I har mærket både forskellen og trygheden i samarbejdet ❤️

Tak fordi I deler jeres oplevelse med os! ⭐️

Claus is a star ⭐️

Claus is a star ⭐️. We have worked with him to review our finances, as well as other tasks such as finding a suitable next home for us, negotiating its purchase, advice on the sale of our current house - and evaluating alternative banks. All this, while providing an AMAZING service, extreme flexibility and responsiveness.

The advice that we have got is top class, and completly adapted to our needs - including a "360 evaluation" of current and future finances, and future planning (to faciliate a wealth management plan aligned with it).

If you need help clarifying your finances, which options you have on the table and how to grow your wealth, BoFinans is a fantastic option, as they are not bounded to any bank, and they'll recommend only the products that suit you best.

7 novembre 2025

Hi Adrian 👋

Thank you so much for your kind words! 🙏

We're thrilled to hear that you felt supported every step of the way - from reviewing your finances, finding a suitable home to negotiating with banks 🙌

And we can only agree with you when you call Claus a star - he truly is! ⭐️ And we will make sure that your feedback makes its way to him 🤗

Thank you for trusting us!

Kind regards

Valutata 5 stelle su 5

Meget tilfreds med hjælp fra BoFinans

Får du uvildig rådgivning om lån hos din bank? Hvad gør du, hvis du (som mig) ikke har et løbende overblik over - eller kan gennemskue - bankernes forskellige lånemuligheder. Jeg har sparet mange penge ved at bruge BoFinans/Christina som uvildig rådgiver ved låneomlægning. Meget tilfreds gennem hele forløbet. Det kunne jeg ikke selv gennemføre.

15 settembre 2025

Hej 👋

⭐️ Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om både Christina og hele forløbet ⭐️

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet - og ikke mindst, at du sætter ord på værdien af uvildig rådgivning 🙌

At kunne skabe gennemsigtighed og sikre bedre vilkår for vores kunder er præcis dét, vi brænder for 💪

Tryghed og ro i maven!

Det har været enormt trygt at være i hænderne på BoFinans og vide, at de arbejder for hvad der er bedst for mig og min økonomi. At begive sig ud i huskøb med alt hvad det indebærer, er en ret kompliceret proces for helt almindelige mennesker. Her er det bare rart at vide, at BoFinans klarer dialogen og sørger for, at lånet går igennem og de bedste vilkår bliver forhandlet på plads.

4 novembre 2025

Hej Agate 👋

At du som det første i din anmeldelse fortæller, at du har følt dig i trygge hænder hos BoFinans, varmer os meget 🙏

Vi er nemlig udmærket klar over, at et boligkøb kan føles uoverskueligt - og netop derfor betyder det meget for os, at du fortæller, at du oplevede ro i processen har følt dig tryg ved at kunne overlade alt det praktiske, og forhandlingerne, til os 😊

⭐️Tak for din flotte anmeldelse! ⭐️

Bankskifte og nyt lån

BoFinans hjalp med at finde en bank, som havde en bedre type af lån, og super kundeservice. BoFinans hjalp også med rådgivning på tidspunkter som passede i vores hverdag.

10 settembre 2025

Hej Jens 👋

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🤩

Det betyder meget for os at høre, at vi både kunne finde et bedre lån til jer og har kunnet yde rådgivning på tidspunkter, der passede ind i jeres hverdag 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en fantastisk service og…

Jeg fik en fantastisk service og ekspertise fra Christina Ruperelia. Hun sørgede for omlægning af mit boliglån og havde virkelig et storartet overblik, for hvorledes dette lod sig gøre.

1 maggio 2025

Hej Nikolaj 👋

⭐️ Tak for din anmeldelse og de flotte ord om Christina og hendes rådgivning ⭐️

Det glæder os at høre, at omlægningen af dit boliglån gik godt og at du oplevede både overblik og ekspertise - det er præcis sådan, at det skal være 🙏

Stort tak til Claus

Stort tak til Claus, som i dag var forbi for at tale om omlægning af lån.
Det var en kæmpe stor hjælp at have et par friske øjne på økonomien.
At se der skal en ordentlig omgang benarbejde til at nyt lån hjem. Og at komme med en retning at gå efter.
Tak for at give os klarhed og overblik.
Tak for hjælpen.

5 settembre 2025

Hej Hans Jakob! 👋

Tak for din flotte anmeldelse - hvor er det dejligt, at Claus har kunnet gøre en forskel! 🤗

For ja, det kan virkelig være en stor hjælp at få et par friske øjne, klarhed og en konkret retning at arbejde videre med.

⭐️ Mange tak for din anmeldelse! ⭐️

Valutata 5 stelle su 5

BoFinans leverer brugbar rådgivning til tiden

BoFinans leverer brugbar rådgivning til private, som har svært ved at finde svar på finansielle spørgsmål i deres privatøkonomi.

Jeg har selv benyttet BoFinans til låneovervågning, sparring og rådgivning. De varetager kundernes interesser og forstår den kompleksitet, man som privatperson kan stå i, når man for eksempel skal skifte bolig eller har ekstra midler, der skal placeres bedst muligt. De hjælper altid gerne med råd og vejledning samt et godt fagligt input, hvilket gør, at jeg vil anbefale BoFinans, hvis du står i en situation, hvor det kan være svært selv at træffe den rigtige beslutning for din privatøkonomi.

3 aprile 2025

Hej! 👋

Hvor er vi glade for at høre, at du har kunnet bruge vores rådgivning i forskellige sammenhænge 🤩

Vi ved udmærket godt, at økonomi kan være en jungle fyldt med komplekst fagsprog, man hurtigt kan fare vild i som lægmand. Derfor betyder det meget for os, at du har fået udbytte af vores samarbejde! 🙏

⭐️ Mange tak for din flotte anmeldelse! ⭐️

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning, øjenåbner og indsigt som vi aldrig har fået før. Alle burde have en Mohammad i sit liv.

20 febbraio 2025

Hej! 👋

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået ny indsigt ud af vores rådgivning - det er netop det, vores dygtige rådgivere bestræber sig på 🤗

⭐️ Din flotte anmeldelse og rosende ord til Mohammad, sørger vi for at sende hans vej.
Mange tak for din anmeldelse! 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og effektiv rådgiver.

Min rådgiver, Helle, er nem at komme i kontakt med. Hun er venlig og kan altid hjælpe mig. Der er en del praktisk bankarbejde, som hun har check på, således at mine problemer bliver løst ved de møder, som vi holder.
Jeg kommer gerne til rådgivningsmøderne og lidt snak ved siden af.

27 gennaio 2025

Hej! 👋

Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Helle.

Vi er helt enige i din beskrivelse af Helle som værende en venlig sjæl, der bare kan sit kram 🙌

Mange tak for dine pæne ord, og den flotte anmeldelse ⭐️🙏

Valutata 1 stelle su 5

Desværre ikke nogen god oplevelse!

Nu er det cirka et år siden, vi havde dialog med BoFinans, og jeg har længe tænkt på at dele min oplevelse her på Trustpilot, da den har været meget speciel. Det gør jeg så nu!

Efter en god og høflig telefonsamtale, aftalte vi et møde med en rådgiver fra BoFinans. Hun var meget imødekommende i telefonen, og vi aftalte at kommunikere videre via mail, for at finde en dato til et personligt møde. Vi blev enige om at mødes på BoFinans’ kontor på Rådhuspladsen på en bestemt dato. Min kone og jeg tog fri et par timer for at drøfte vores fremtidige økonomiske setup. Efter at have ventet i 15 minutter i receptionen, på den aftalte dag, blev vi kontaktet telefonisk af rådgiveren, som ringede fra BoFinans’ kontor i Roskilde. Hun undskyldte mange gange og forklarede, at hun desværre havde glemt vores aftale og befandt sig i Roskilde, hvilket betød, at mødet måtte aflyses.

Vi forlod kontoret noget frustrerede og irriterede, da vi havde spildt tid på ingenting.

Senere samme dag blev jeg igen kontaktet af rådgiveren, som endnu en gang beklagede forløbet. Hun tilbød os et nyt møde og nævnte samtidig, at vi ville få 50 % rabat på de ydelser, vi eventuelt valgte at købe efter det kommende introduktionsmøde.

Min kone og jeg overvejede hendes tilbud og kontaktede rådgiveren et par dage senere for at takke ja til et nyt møde.

Via mail aftalte vi en ny mødedato ugen efter. Min kone og jeg mødte igen op på adressen på Rådhuspladsen den aftalte dag. Denne gang havde rådgiveren husket mødet, og vi afholdt et behageligt møde på cirka 1,5-2 timer, hvor vi gennemgik vores økonomi og delte mange personlige oplysninger om vores fremtidsønsker og økonomiske situation. Det blev aftalt, at rådgiveren skulle opsummere mødets konklusioner og at det produkt som passede bedst til os, var en fuld gennemgang af vores økonomi samt en anbefaling til, hvordan vores midler bedst kunne investeres. Samtidig blev vi enige om, at vi ville få 50 % rabat på ydelsen som kompensation for fejlen ved vores første møde.

Rådgiveren skulle også sende retningslinjer for upload af diverse dokumenter, så vi kunne dele relevante oplysninger om vores nuværende økonomiske setup. Vi forlod mødet med en positiv forventning om et fremtidigt samarbejde med BoFinans.

Siden det møde har vi aldrig hørt fra rådgiveren eller modtaget nogen form for opfølgning på vores møde.

Jeg besluttede mig for ikke at rykke for svar, da jeg var rystet over behandlingen og de mange timer, vi havde spildt. Derudover havde vi fuldstændig mistet interessen for et samarbejde med BoFinans. Vi kontaktede i stedet et andet rådgivningshus lidt uden for Roskilde og har siden hen haft en god og troværdig proces med dem.

26 settembre 2023

Hej Kristian 👋

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde oprigtigt for den uheldige situation, du og din kone har oplevet i jeres kontakt med BoFinans 😞

Vi forstår fuldt ud jeres frustration over det aflyste møde og manglen på opfølgning efterfølgende – det er bestemt ikke den standard vi arbejder efter.

Vi sætter stor pris på jeres tid, og vi er kede af, at vi ikke har levet op til jeres forventninger i denne situation ❤️

Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder kan mærke, at de er værdsat og godt taget hånd om, og vi kan se, at vi har svigtet i jeres tilfælde. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi vil meget gerne tage dette som en mulighed for at lære og forbedre vores processer, så lignende situationer undgås fremover.

Hvis du er åben for det, vil vi gerne invitere jer til at tage en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte jeres oplevelse og se, om der er noget, vi kan gøre for at genoprette tilliden.

Du kan få fat i vores direktør Jesper Hansen på 20 10 81 09 eller jh@bofinans.dk, så står han klar til en god snak.

Endnu en gang tak for din feedback – den er utrolig vigtig for os, så vi kan sikre, at andre kunder ikke oplever det samme.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più