Boekhoudkantoren Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

MLL combineert een persoonlijke aanpak met een hoge mate van professionaliteit. Er wordt echt geluisterd naar je vragen en je merkt meteen dat er veel vakkennis aanwezig is. In een tijd waarin veel za... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik was dringend op zoek naar een geschikte boekhouder maar op google zag ik zoveel verschillende boekhouders dat ik niet wist welke nu het beste bij mij zou passen. Dankzij noekhoudkantoren.be kreeg i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De snelheid waarmee boekhouderofferte.be reageert is geweldig. Eerlijk gezegd ben ik nogal verrast en ik raad de service echt aan aan iedereen die een bedrijf start en op zoek is naar een boekhou... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Onmiddellijk reactie met bijkomende vragen om het dossiers sneller en beter te kunnen af te handelen of voor te stellen. 1 dag later de juiste contact persoon voor gevonden . De contact persoon ze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Società di servizi contabili

Scritti dall'azienda

Bij boekhoudkantoren.be krijg je de meest volledige lijst van alle boekhouders in Vlaanderen te zien. Het is de gemakkelijkste manier om snel de juiste boekhouder te vinden. Keuzestress? Dien dan bij ons een aanvraag in, en wij helpen je graag verder.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

98 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

deskundig, persoonlijk en razendsnel

Ik zag door de bomen het bos niet meer, ondanks mijn chaotische vragen in drie talen werd ik op de minuut geholpen, deskundig, persoonlijk en direct geconnecteerd aan de op mijn vakgebied én situatie afgestemde boekhouder. Dank!

28 febbraio 2024

Prima service

Mijn aanvraag werd snel, correct en persoonlijk opgevolgd. Ik kreeg een prima tip, die toegesneden was op mijn situatie, dus ben zeer tevreden!

21 febbraio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Onmiddellijk reactie met bijkomende…

1 dag later de juiste contact persoon voor gevonden . De contact persoon zelf reeds aangesproken en zelfde dag heeft ook de persoon die eigenlijk zocht ook al met mij contact opgenomen. Toppy 4 sterren en geen 5 . Ik geef nooit 5 sterren

Bart Vanpee

5 febbraio 2024

Heel tevreden!

Ze hebben zeer snel een boekhouder voor mij gevonden terwijl ik al even op zoek was. Rekening houdend met de korte afstand.

24 gennaio 2024

Aangename ervaring

Een heel aangename ervaring gehad. Na contactopname via de website kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon die naar mijn verhaald luisterde. Een paar dagen later had hij een kandidaat boekhouder die voldeed aan mijn verwachtingen. Snelle en zeer goede service.

20 dicembre 2023

Wat een top team

Wat een top team, ik vroeg voor spoedige hulp en werd razend snel geholpen.
Ik zocht al 2 weken naar een boekhouder online, nergens nog plaats. Het team van boekenhoudkantoor.be deed daar 2 dagen over, om voor mij een boekhoudster te vinden op maat en in mijn regio dan nog, ze past perfect binnen mijn profiel.
👏 wat een team.

4 dicembre 2023

Zeer tevreden

Vlot, snel en duidelijk contact. Hebben snel de geschikte boekhouder voor mij gevonden en ben dan direct overgestapt. Zeer blij met de service van boekhoudkantoren.be

16 novembre 2023

Een aanrader

Ondanks een moeilijk dossier en een drukke periode vond Tom van Boekhoudkantoren.be ons binnen de 24 uur een boekhouder, waardoor we op voortreffelijke wijze geholpen werden. Een aanrader!

25 ottobre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più