Highly recommended for both small and large companies. I submitted my application and was immediately helped by email and text message. Thanks for the quick and smooth response. Very hel... Leggi di più
Ik heb altijd al met heel wat vragen gezeten bij mijn huidige boekhouder. Via boekhouderofferte kreeg ik alles telefonisch (niet via mail) wat voor mij veel aangenamer is, zeer duidelijk uitgelegd zel... Leggi di più
Ik ben erg tevreden met communicatie en contract gegevens die deze bedrijf mijn aanbood. Ik wilde een boekhouder die met ervaring voor mijn onderneming heeft. Ik werd geholpen door Tore Van den Bos... Leggi di più
Ik was op zoek naar een betrouwbaar boekhouding kantoor. Hierdoor kwam ik in contact met Tom van Team Boekhouderofferte en hadden een informatieve babbel, waarbij werd gekeken wat de noden waren v... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Boekhouderofferte is de gemakkelijkste manier om snel de juiste boekhouder te vinden.
Tuinwijk 75, 8600, Diksmuide, Belgio
- 0484/61 95 20
- info@boekhouderofferte.be
- boekhouderofferte.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Top!
Super snel verder geholpen, ik raad het iedereen aan.
Top service!
Zeer snel en vriendelijk geholpen
Zeer snel en vriendelijk geholpen. Dikke merci
Zeer vlotte communicatie en…
Zeer vlotte communicatie en bereikbaarheid. Binnen paar dagen een boekhouder gevonden, top service zeker aan te raden!
Snelle reactie en duidelijke antwoorden…
Snelle reactie en duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Vriendelijke service.
Top service
Top service! Binnen de 24 uur een geschikte boekhouder gevonden!
Porberen kost niks en wat blijkt
Proberen kost niks en wat blijkt. Ze hebben de juiste partner voor ons gevonden. Een echte aanrader want veel tijd en zoekwerk uitgespaard.
Zeer snelle reactie en zeer…
Zeer snelle reactie en zeer klantvriendelijk
Snelle reactie en goed geholpen.
Zeer snelle hulp
Zeer snelle reactie, zeer snel hulp & zeer vriendelijk en behulpzaam
Snel, vriendelijk en professioneel!
Wow wat een service
Wow wat een service, een dag later kijken ze voor jouw naar de perfecte match boekhouder 😁
La personne qui m’a accompagnée dans la…
La personne qui m’a accompagnée dans la recherche d’un comptable a fait preuve d’un grand professionnalisme. Elle a répondu à mes questions rapidement, avec précision, tout en étant à l’écoute de mes besoins. Elle a également su poser les bonnes questions pour mieux cerner ma situation.
Tom Merci voor de contact die je ons…
Tom Merci voor de contact die je ons bezorgd hebt en in een snelle tempo ook nog.
TOPPER!!!!!!
Snel, efficiënt & persoonlijk
'S avonds mijn aanvraag gedaan om een boekhouder te zoeken. Volgende ochtend opgebeld geweest door Tom die persoonlijk zijn advies heeft gegeven aan de hand van wat extra informatie. Direct door gerefereerd geweest naar een boekhoudkantoor dat zijn specialisatie heeft in startende bedrijven zoals in mijn geval. Ik kan deze service iedereen aanraden wie op zoek is naar een boekhouder op maat van zijn bedrijf.
Top service!
Top service! Zeer snelle opvolging en duidelijke antwoorden op mijn vragen!
Zeer tevreden
Zeer vriendelijk en vlot geholpen met het zoeken van een boekhouder. Alvast nog eens bedankt hiervoor.
boekhouden, ondersteuning startende zelfstandige
Ik voelde me zeker gesteund als startende zelfstandige. De informatie die ik kreeg over boekhoud-ondersteuning was zeer handig. Reageert snel, duidelijk en uitgebreid via e-mail. Aanrader!
Snelle service en goede uitleg wat het…
Snelle service en goede uitleg wat het best past bij mijn situatie