Boekadoe Recensioni 118

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Leuk concept! Eerste boekjes zijn ontvangen en mijn kindje vindt ze heel leuk. De levering was wat later, contact opgenomen met de klantenservice en ze zijn heel snel en erg vriendelijk. Ook het porta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele leuke en mooie boeken op maat mogen ontvangen volgens de leeftijd van de kindjes. Wij zijn fan en wachten al ongeduldig op onze volgende pakketjes! Leuk ook dat de naam van het kindje op de verpa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, omdat ons kindje nog zo jong is maar ik vond het, zeker voor de welkomstprijs, echt wel het proberen waard. Ik was blij verrast door de inhoud van de eer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De eerste keer een leuk pakketje ontvangen. Toen (na enige communicatie) maanden later pas weer een geslaagde bankafschrijving gehad, maar tot op heden nog niks ontvangen. We hebben voor februari en m... Leggi di più

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Leuk concept!

De klantenservice is heel behulpzaam. Nog wel een tip voor Boekadoe: aangeven welk leesniveau je kind heeft. Dat klopt niet altijd met de leeftijd. Er zitten ook tijdschriften/ doeboekjes bij. Dat is leuk, alleen had wel meer een leesboek verwacht. Bijv 3 leesboeken en 1 doeboekje/ tijdschrift. Het is wel een leuk concept en een hele verrassing met openmaken. Mijn dochter was er blij mee :)

8 gennaio 2026

Risposta di Boekadoe

Dank je wel voor deze uitgebreide en waardevolle feedback hier kunnen we écht iets mee.

Superfijn om te horen dat de klantenservice als behulpzaam wordt ervaren en dat het uitpakken zo’n leuke verrassing was voor je dochter 😊 Daar doen we het voor.

Je punt over leesniveau vs. leeftijd is helemaal terecht. Dat klopt inderdaad niet altijd één-op-één. Achter de schermen zijn we hier al actief mee bezig, onder andere door de leeftijdscategorieën specifieker te maken en beter te kijken naar wat kinderen op dat moment écht aankunnen. Het idee is juist om die balans scherper te krijgen, zodat de verwachting nog beter aansluit bij wat ouders hopen te ontvangen.

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen dit zo helder te delen dit alles bevestigt dat we op de goede weg zitten, en motiveert om het nog beter te maken :)

Leuke boeken en leerzaam

Leuke boeken, zeer leerzaam. De kinderen kijken er welke keer naar uit

Wat leuk om te horen! 😊
Fantastisch dat de boeken zo in de smaak vallen en dat de kinderen er elke keer weer naar uitkijken, dat is precies het gevoel dat we willen meegeven. Dank je wel voor het delen!

Valutata 5 stelle su 5

Ze zijn snel bereikbaar via de mail

4 dicembre 2025

Leuk om te horen! 😊
Fijn dat je onze snelle bereikbaarheid via mail zo positief ervaart. En ja, Floortje is inderdaad ontzettend belangrijk voor ons, zij zet zich elke dag in om iedereen zo goed mogelijk te helpen 💛

Leuke boeken

Je wordt geïnformeerd wanneer de boeken verstuurd worden.
Boeken komen op tijd, hele leuke boeken de kleinkinderen zijn blij mee.

Risposta di Boekadoe

Wat fijn dat je het zo ervaren hebt 😊
We proberen inderdaad altijd zo transparant mogelijk te zijn en je goed op de hoogte te houden. Boekadoe past zich aan jouw behoeften aan en niet andersom. Extra leuk om te horen dat de kleinkinderen blij zijn met de boeken, dank je wel voor het delen!

Gelukkige kleinzoon

Leuke boekjes.
Elke maand weer een cadeautje en spannend om uit te pakken.

Wat leuk om te horen! 😊
Precies dat gevoel van elke maand een cadeautje en het spannende uitpakken is wat we willen meegeven. Dank je wel voor je fijne reactie!

Valutata 5 stelle su 5

Het is echt een leuke en leerzame…

Het is echt een leuke en leerzame verrassing elke maand weer voor onze kleindochter Lily.
Gelukkig vond ze boekjes lezen heel erg leuk.

Risposta di Boekadoe

Wat mooi om te lezen! Elke maand nieuwsgierig uitpakken, nieuwe verhalen ontdekken én een kleindochter die van lezen houdt, dat is precies waar Boekadoe voor bedoeld is. Dank je wel dat je dit met ons deelt 😊

Elke maand een feestje

Leuk gevarieerd en elke keer weer een feest om uit te pakken

Risposta di Boekadoe

Wat leuk om te lezen! We besteden veel aandacht aan afwisseling en verrassing, dus fijn dat het uitpakken elke keer weer als een klein feestje voelt. Dank je wel voor het delen 👏

Valutata 4 stelle su 5

Kinderen blij met een pakket

Kinderen blij met een pakket. 3 vd 4 boekjes leuk.

Risposta di Boekadoe

Fijn om te horen dat de kinderen blij waren met het pakket 😊
Jammer dat niet alle boekjes even goed aansloten, dank je wel voor je eerlijke feedback.

Valutata 1 stelle su 5

Review antwoord niet mogelijk dan maar nieuwe aanmaken!

Vind het jammer dat een bedrijf zoveel onzin moet uitkramen wanneer ze een negatieve review krijgen!

Bij mijn eerste bestelling kreeg ik meteen een beschadigd boekje, én de naam stond verkeerd op het pakket. Ik vroeg netjes hoe we dit konden oplossen.

Het antwoord wat ik kreeg:

Heey Sjoerd,
Bedankt voor je bericht!
Ik neem meteen contact op met onze leverancier en ons interne team. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een passende oplossing!
Sorry voor het ongemak en dank je wel voor je geduld.
Groetjes,
Floortje

Mijn tweede bericht was dan ook terecht:
“Vraag me af of een antwoord op mijn probleem zo lang moet duren? Lijkt mij vrij simpel: product bij de eerste levering beschadigd geleverd, graag een nieuw boekje toesturen. Bedankt.”

Daarnaast wil ik duidelijk maken dat jullie ook liegen over welke datum je het abonnement moet stopzeggen. Dat zegt al genoeg. Mensen zijn gewaarschuwd als ze met dit bedrijf in zee willen gaan.

Ik heb duidelijke screenshots van elk bericht dat ik heb gestuurd, dus daar kunnen jullie al niet omheen. Ook heb ik een screenshot waarop staat:
“Geen verplichting, Direct opzegbaar!”

Het is natuurlijk onacceptabel dat er alsnog is afgeschreven terwijl op jullie eigen website duidelijk staat “Geen verplichting, direct opzegbaar” én ik mijn abonnement op tijd heb stopgezet. Jullie geven zelf aan dat het eerst tot de 27e liep – precies zo is dit ook aan mij gecommuniceerd.

Dat jullie nu beweren:
“Op de 26e heb je je account zelf stopgezet, terwijl de incasso altijd op de 23e plaatsvindt”,
klopt simpelweg niet.

Ik heb mijn abonnement op de 25e of 26e stopgezet, en jullie incasso heeft daadwerkelijk op de 27e plaatsgevonden. Dit is volledig aan te tonen, met mijn bankieren app.

Graag zie ik dat jullie stoppen met het verspreiden van onjuiste informatie.

Daarnaast hadden jullie nog niets opgestuurd na mijn tweede bericht. Pas toen ik er wéér om vroeg, gingen jullie actie ondernemen.
Ook de leugen dat JULLIE het bedrag hebben teruggestort, klopt niet!

Ik heb het bedrag zelf gestorneerd, aangezien het onterecht is afgeschreven nadat ik het abonnement tijdig had stopgezet. Stop de leugens.

Dat ik het complete boekenpakket mocht houden… ja, dat moest er ook nog eens bij komen. Alsof ik dat terug zou moeten sturen nadat het voor de tweede keer beschadigd was geleverd, in jullie “o zo veilige manier van opsturen”.

En dan nog iets: ik weet niet welke fantasieschrijver op mijn eerste review heeft gereageerd, maar wat heeft het voor nut om te benoemen dat mijn reviewgeschiedenis “voornamelijk uit negatieve reviews bestaat”?
Kan het niet gewoon zo zijn dat er de laatste tijd veel slechte bedrijven bijgekomen zijn die een negatieve review verdienen om wanpraktijken aan de kaak te stellen?

Als u het wilt: bekijk gerust mijn Google-reviews. 8 van de 10 zijn positief, omdat die bedrijven het dan ook echt verdienen.

TOT SLOT: ga geen onzin praten dat ik “meteen heb gedreigd met dit of dat”. Mijn berichten waren in het begin super netjes en ik vroeg gewoon hoe we dit konden oplossen. Hoe gefrustreerd kunt u zijn om zo te reageren op een geschreven review?

9 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

De boeken die je ontvangt zijn top…

De boeken die je ontvangt zijn echt heel leuk en sommige ook echt nieuw (van dit jaar). Een account maken / de zending volgen is wel lastiger/omslachtig. Site mag wel wat duidelijker. Verder heel fijn dat je kan bepalen om de hoeveel tijd je de boeken ontvangt. Er zou alleen nog een optie 6 maanden moeten zijn! Dan denk ik dat men sneller het abonnement laat doorlopen.

3 dicembre 2025

Risposta di Boekadoe

Dankjewel voor je review! Superfijn om te horen dat de boeken goed in de smaak vallen.

Het account wordt automatisch aangemaakt, maar we merken dat dat nog niet altijd duidelijk is. Dat gaan we beter communiceren.

Wat betreft het volgen van je pakket: er zit op dit moment geen track & trace aan verbonden. We laten je wél altijd weten wanneer we je zending hebben klaargemaakt (altijd op woensdag), en normaal gesproken valt hij dan op vrijdag bij je op de mat. Meer tussenupdates kunnen we daardoor helaas niet geven — maar we kijken wel naar manieren om dit proces transparanter te maken.

En die 6-maandenoptie? Slim idee. Die nemen we zeker mee in de uitbreiding van ons abonnementsmodel.

Dank voor het meedenken — dat helpt ons om Boekadoe steeds beter te maken. 📚💛

Valutata 1 stelle su 5

Dubbele boekjes en slechte communicatie

De eerste keer boekjes ontvangen ging goed. In de 2e box zat een boekje dat ook al in de eerste box zat. Hiervoor gelijk gemaild. Het duurt dagen/weken voordat je reactie hebt. Er werd beloofd dat er in de volgende box een extra boekje zou zitten. Dit gebeurde niet.
Hierover opnieuw contact gehad. Ze gaven aan dat er iets mis is gegaan met de post en dat ze een nieuwe zouden sturen. 1,5 maand later nog steeds niks ontvangen. Abonnement stop gezet.

1 ottobre 2025

Risposta di Boekadoe

Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, dat is natuurlijk nooit de bedoeling.

We hebben het even nagekeken: je stuurde ons op 5 september een bericht over het dubbele boekje, en daarop hebben wij op 8 september gereageerd. We hebben toen direct laten weten dat we een nieuw exemplaar zouden opsturen. Daarna hebben we niets meer van je gehoord, dus we gingen ervan uit dat alles goed was aangekomen.

Blijkbaar is dat boekje helaas nooit bij je bezorgd, waardoor je bij je volgende box dacht dat er een extra (vijfde) boekje bij zou zitten. Dat snap ik helemaal, dat was vast een teleurstelling.

Er is dus inderdaad iets misgegaan in de verzending, maar we hebben steeds geprobeerd het netjes op te lossen en hebben ook opnieuw aangeboden om een vervangend boekje op te sturen. We vinden het jammer dat dit uiteindelijk tot een negatieve ervaring heeft geleid, zeker omdat je verder altijd keurig je boekjes hebt ontvangen.

Hopelijk kunnen we het alsnog goed afronden , we sturen met alle liefde nog een nieuw exemplaar naar je toe.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più