Bobos køreskole Aarhus, Århus centrum og Tilst  Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Fantastisk og varmt menneske og er en DYGTIG kørelærer. Bobo er behagelig og sjov at køre med samtidig med man lære rigtig meget på turen. Jeg skulle generhverve mit kørekort. Vi havde kun kørt en t... Leggi di più

Verdens bedste kørelærer og køreskole , ✨✨✨ Bobos kørestole er den helt rette hvis du leder efter en kørelærer som er tålmodig , hjælpsom og god humor Bobo er hjælpsom hele tiden og er rigtigt go... Leggi di più

Havde nøje undersøgt hvilke køreskoler der var bedst i undervisning og pris, der ikke bare prøvede at tage pengene fra én med ekstra timer, gebyrer, osv. Det blev til Bobos køreskole, og det har beste... Leggi di più

Bobo er den bedste til at lave førstehjælps kursus. Der er ingen der kan måle sig med ham. Den måde, han både bruger humor og seriøsitet gør bare hele oplevelsen bedre. Han er en virkelig åben mand og... Leggi di più

1. Autoscuola

Vi har løbende holdstart og mulighed for 9 eller 4-ugers forløb Fleksible køretider - Eftermiddag / aften Klasseundervisning centralt i Aarhus C Hurtig forløb, ca. 2,5 mdr 91 % består 1. gang Gode anbefalinger :)

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kæmpe anbefaling!

Jeg har haft en mega god oplevelse ved Bobo! Han er meget organiseret og man kommer hurtigt videre. Derudover er køretimerne mega hyggelige, og han gør selv teorien helt okay😁 Kæmpe anbefaling her fra!

24 giugno 2024

Jeg fandt Bobos kørerskole ved at Google på forskellige kørerskole

Jeg fandt Bobos kørerskole ved i tilfælde. Kendte ikke noget til skole eller læreren håbede bare på det bedste. Hvilket også var det jeg fik. Tvivler på man kan finde en bedre kørerlærer end Bobo. Han er en virkelig god underviser og så er han altid smilende og glad hvilket kun er dejligt. Det giver en god stemning i bilen og hjælper med at fjerne nervøsiteten. Jeg vil helt sikkert anbefale Bobos kørerskole til alle der ønske at tage kørerkort.

18 giugno 2024

Bobo er god til

Bobo er god til, at forklare og fortælle, hvad man gør forkert eller kan forbedre under kørslen. Han er positiv, og det smitter. Under teorien er han god til at forklare, og tag hensyn til det man har det svært med.

13 giugno 2024

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!
Bobo er en rar, fleksibel og overall behagelig kørelærer som nok skal sørge for du får en god oplevelse.
5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 aprile 2024

Highly recommend

Bobo is passionate and dedicated to his work as a driving teacher. I can highly recommend him and you will not be disappointed.
The best blessings 🙏🏿

2 aprile 2024

Bedste kørelærer nogensinde

Bedste kørelærer nogensinde. Jeg var skrald til at køre bil, men med Bobo (verdens bedste kørelærer), så gik der ikke længe før, jeg fik mit kørekort🤩 Det kan helt klart anbefales at tage kørekort hos Bobo :))

6 marzo 2024

He a good dude

Han er bare dejlig han er. Han er meget god til at gøre teori interessant og en god køre lærer. Meget flink og sjov man. Highly recommend.
Ps. Han ser Gordon Ramsey når han spiser🫢

6 marzo 2024

Den bedste køreskole i Århus!!!

Bobo's køreskole er uden tvivl den bedste i Århus! Med en seriøs og disciplineret kørelærer, der også formår at gøre det sjovt. Hvis du tror, at teoritimerne er kedelige, så tro om igen! I Bobos' selskab får du både en lærerig og hyggelig oplevelse. Køretimerne er også helt i top! Så hvis du er i tvivl, så vælg helt klart Bobo's køreskole. 😊

28 febbraio 2024

Jeg vil stærkt anbefalede bobo

Jeg vil stærkt anbefalede bobos køreskole. Som realt når man snakker om kørekort, siger folk teori delen er mega kedelig, men ikke hos bobo. Bobo sære for undervisningen er sjov, men stadig lærerig. Bobo er sindssyg godt til at formidle, så man kan altid følge med i undervisningen.

29 gennaio 2024