Jeg kan varmt anbefale Zakis Køreskole. Zaki er en tålmodig og dygtig kørelærer, og man kan mærke, at han elsker sit job. Han forklarer tingene på en nem og forståelig måde. Der er altid en god... Leggi di più
Zaki’s Kørestole kan klart anbefales. Ærlig, hjælpsom og pålidelig mand. Han hjalp mig uden tøven og hans service kommer helt klart fra hjertet. Fantastisk service og et godt menneske helevejen igenne... Leggi di più
En køreskole, med professionelt undervisning
granlunden 38, 6705, Esbjerg, Danimarca
- info@zakiskoereskole.dk
- zakiskoereskole.dk
Virkelig fed oplevelse hos Zaki
Virkelig fed oplevelse hos Zakis køreskole!
Zaki gør det nemt at lære at køre, han forklarer tingene på en måde, der faktisk sidder fast, og man føler sig hurtigt sikker. Stemningen er god og afslappet, men han tager det seriøst, når det gælder, hvilket for mig var rigtig godt.
Kan klart anbefales
Klar anbefaling!!!
Fantastisk køreskole med en dygtig kørelærer, jeg følte mig tryg under hele forløbet. Det kan klart anbefales!
Jeg kan varmt anbefale Zakis Køreskole.
Jeg kan varmt anbefale Zakis Køreskole.
Han forklarer tingene på en nem og forståelig måde.
Der er altid en god og afslappet stemning i bilen.
Kørelektionerne foregår i et roligt tempo.
Der er plads til at stille spørgsmål og lære af sine fejl.
Jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven.
Jeg kan helt klart anbefale Zakis Køreskole.
Fantastisk køreskole
Da jeg startede, havde jeg haft nogle dårlige oplevelser andre steder og havde næsten mistet håbet om at finde en, der oprigtigt ville mig det bedste og ikke bare tænkte på at tjene penge. Men så fandt jeg Zaki, og alt ændrede sig.
Han ville hjælpe mig fra starten, og det var tydeligt, at han tænkte på mig og mit forløb og virkelig ønskede det allerbedste for mig. Det var ligegyldigt hvornår – han var altid klar til at hjælpe.
En fantastisk køreskole. Her får du en kørelærer, der oprigtigt ønsker dig det bedste og gør alt, hvad han kan, for at hjælpe dig frem til det bedst mulige resultat.
Zaki er den bedste kørelærer!
I skal helt klart starte hos ham. Det har været en uforglemmelig oplevelse med gode stunder i bilen og i teorilokalet. Han elsker sit arbejde, og det kan tydeligt mærkes – undervisningen er både sjov og tryg. Man lærer virkelig meget undervejs.
Kan klart anbefales – bedste køreskole!

Den bedste kørelærer nogensinde sinde…
Den bedste kørelærer nogensinde sinde han er der altid til at hjælpe dig og han prøver alt for sine elever ærlig talt den bedste. Zaki’s Køreskole anbefales 100% 💯 han kommer med den bedste humør både til teori undervisning og til at gå ud og køre, du vil både lære noget og have den bedste og sjoveste oplevelse sammen med ham.
Zaki ligner måske en Gangsta ved første…
Zaki ligner måske en Gangsta ved første øjekast, men lad dig ikke nare. Han er en venlig familiefar, som under køretimerne er en rolig men også sikker autoritet. Jeg følte mig i helt trygge hænder, selvom jeg naturligt nok var lidt nervøs for at køre. I teoritimerne kan han blive noget højrøstet når vigtige sager skal understreges, men han skaber overordnet set en god engageret stemning i øjenhøjde med eleverne, unge som ældre. Kan varmt anbefales.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole. Men en rigtig humørbombe af en kørelærer, virkelig dygtig til sit fag. Kan 100% anbefale zakis køreskole ❤️👏🏽🫶🏼
Vil anbefale Zaki’s køreskole til alle
Zaki’s Kørestole kan klart anbefales. Ærlig, hjælpsom og pålidelig mand. Han hjalp mig uden tøven og hans service kommer helt klart fra hjertet. Fantastisk service og et godt menneske helevejen igennem💪🏾
Zaki er utrolig god til sit arbejde.
Zaki er meget god, varmeste lærer, kan 100% anbefales, hvis i er fra Aarhus eller lidt udenfor, så kom herhen 100%!
Zaki’s køreskole
Hyggelige teoritimer og dejlig kørsel på vejene. Kan stærkt anbefales!
mega god kørelære og super chill vi får…
mega god kørelære og super chill vi får lært meget
Bedste køreskole i landet
Bedste køreskole i landet. Uforglemmelig oplevelse med en masse gode stunder, både i bilen og i teorilokalet. Frisk fyr der er fuld af dedikation for sit arbejde og sørger altid for at eleven er så klar som overhovedet muligt til en køreprøve. Jeg synes endda at du får mere end hvad du betaler for. Hvis du ikke tager Zakis Køreskole så kan du ligeså godt lade vær med at tage nogen køreskole.
Zakis kørerskole er noget helt specielt…
Zakis kørerskole er noget helt specielt for os alle, især de unge, for han er imødekommende og helt betænksom omkring det hele. Mange kørerlærer tager ikke sin tid når det kommer til at lærer sine elever den rette måde, at være på ude i trafikken, men det er det helt modsatte hos Zaki, han er altid i godt humør, og det vigtigste for ham, er at opfylde hans elevers ønsker om hygge og sjov samt også en god forståelse for hvordan man opfører sig ude i trafikken. Zaki sørger for at du sætter fokus på, og sigter efter dine mål. Han er den bedste kørerlærer man nogensinde kan tage sit kørerkort hos. Klart anbefalet her fra. Big ups Zaks!!!!
Hilsen din yndlings elev, selvfølgelig Mowgli.
Har været i forløb hos zaki
Har været i forløb hos zaki, ville personligt sige Aarhus bedste kørerlærer - han tager sig god til til at forklarer tingene ordenligt og sørger for at eleven kommer igennem hele forløbet med en god forståelse for det praktiske samt teoretiske. 5 stjerner her fra!
5+ stjerner
5+ stjerner. Den bedste kørelærer i byen. Ingen gøre det som ham. Klar anbefalelse herfra!
Fantastisk køreskole
Man lærer meget på rigtig kort tid, og kørelæren er hygge
Jeg kan varmt anbefale Zakis Køreskole
Jeg kan varmt anbefale Zakis Køreskole! Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg takket være den grundige og lærerige undervisning. Zaki går virkelig op i sine elever og gør en stor indsats for at sikre, at alle forstår stoffet. Han er tålmodig, engageret og en mand med hjertet på rette sted. En dygtig underviser og et rigtig godt menneske. Tak for en fantastisk oplevelse!
Mvh YD
Bedste kørelærer i aarhus!