Bluum Recensioni 904

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 4 stelle su 5

Det mesta är bra, dvs mönster och garnkvalitet. Däremot vill jag anmärka på att * färgen på garnet sägs motsvara bilden av produkten men är betydligt gråare och tråkigare * erforderliga stickor ska... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Långa leveranser! Fick detta mejl idag om jag är nöjd med mitt senaste köp men har fortfarande inte fått någon leverans på beställningen som gjordes den 19 april så återigen svårt att svara på......... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fint garn. Bra mönster förutom att maskantalet är lite lustigt på några ställen. 79+79=150? Gäller byxorna. Fått ett reviderat mönster på mailen. En rad hade fallit bort på mitt mönster. Tack för sn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde tre bilder från er som var vikta och kantstötta som låg i ett halv mosigt paket när jag hämtade ut dem. Efter mail kontakt med er fick jag nya bilder som var helt perfekta. Hämtade... Leggi di più

1. Negozio di articoli per il lavoro a maglia
  2. Artigianato artistico
  3. Negozio di abbigliamento per neonati
  4. Negozio di abbigliamento per bambini
  5. Negozio di lana
  6. Negozio di filati

Scritti dall'azienda

I vår webbshop hittar du stickpaket av exklusiva Bluum-design till bebisar och barn. Här kan du välja mellan populära mönster som traktor, lamm, Bambi, elefanter, pandor, grävmaskiner, brandbilar och många fler! Vi har också några riktigt fina modeller till vuxna. I garnpaketen använder vi oftast Bluum Pure Eco Baby Wool som är ett 100 % ekologiskt ullgarn och Bluum Soft Merino Ull som är ett garn i 100 % extrafin, naturlig merinoull. Båda är från Dale garn. Sedan 2017 har vi hållit fast vid våra grundtankar: ❤️ Plaggen är lätta att sticka - till och med för nybörjare. ❤️ Mönstren är lätta att förstå och följa. ❤️ Garnet är mjukt, ekologiskt och av hög kvalitet. ❤️ Kreativa mönster som barnen tycker om och plagg som alla älskar att ha på sig.

Varför välja Bluum?

Scritti dall'azienda

Bluum stickning erbjuder garnförpackningar med egen design till hela familjen.
Praktiska och fina plagg som är enkla att sticka. Till vår egen design använder vi bara utvalda garner av högsta kvalitet, garn som ger naturliga, säkra plagg från hållbar produktion.

4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

Nöjd med garn och mönster men tyvärr…

Nöjd med garn och mönster men tyvärr för lång leveranstid.

10 febbraio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du er fornøyd med din ordre. Beklager at det tok tid å motta din pakke. Pakkene vi sender til Sverige fra Norge blir alltid sendt på fredager. Slik at vi ser at din ordre ble sendt fra oss den 13.feb og mottatt den 19.feb. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Rekommenderar!

Smidigt köp av färdigt paket med garn och mönster. Bra garn och bra mönster som man enkelt förstår.
Rekommenderar!

4 febbraio 2026

Average

The poster looked a bit like something I could have designed in Microsoft Word. I ordered a 50x70 size, and given that this is quite a large print, the letters are so small that you basically can't see what it says from a bit farther away. The details should have been optimized based on the print size in my opinion. Also, the poster arrived wrapped in flimsy carboard and was all bent out of shape upon arrival, so it simply doesn't look nice framed. All in all, a very average product, but has potential to be cute.

8 febbraio 2026

Risposta di Bluum

Hi, thank you for your feedback. We apologize that you are not satisfied with your poster and will contact you directly by email so that we can find a solution to this. Best regards Bluum

Valutata 3 stelle su 5

Bra men lite långt leveranstid

Bra men lite långt leveranstid

5 febbraio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at det tok tid å motta din pakke. Pakken din ble sendt fra Norge den 20.feb og levert til deg den 27.feb. Vi sender bare på fredager til Sverige. Ønsker deg en fin dag:). Mvh Bluum

Bra förpackat

Bra förpackat. Snabb leverans. Fin produkt

31 gennaio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så bra at du mottok din ordre kjapt og at du likte ordren din. Ønsker deg en fin dag:) Mvh Bluum

Mönster

Det var bara ett mönster jag beställde

3 febbraio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Så kjekt at du er fornøyd! Ønsker deg en fin dag:) Mvh Bluum

Bra beskrivningar

Bra beskrivningar, lätt att hålla koll på när garnet kommer.

27 gennaio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Utrolig kjekt å høre at at du er fornøyd! Ønsker deg en fin dag:) Mvh Bluum

Leveranstider

Mycket bra beskrivning och fint garn. Men leveranstiden alldeles för lång för att jag ska handla av er igen. Varför tar det två veckor från ordererkännande till leverans i brevlådan?

13 febbraio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Her har du vært uheldig, vi beklager for det. Pakkene sendes fra Norge på fredager, derfor mottok du den uken etter. Mvh Bluum

Dålig kvalitet på mönstret

Dålig kvalitet på mönstret.
Det saknades uppgifter i mönstret samt att mönstret var felaktigt.

1 febbraio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Beklager om det var noe feil i din oppskrift. Vi tar direkte kontakt med deg på mail for å finne utav dette. Mvh Bluum

Tacksam

Bra garn
Bra mönster

20 gennaio 2026

Risposta di Bluum

Hei, takk for tilbakemeldingen. Utrolig kjekt at du er fornøyd med både levering, garn og oppskrift. Ønsker deg en fin dag.:) Mvh Bluum

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più