Mega god og hurtig kundeservice! Købte en gave der først skulle gives om en måneds tid og skrev derfor til kundeservice. Fik svar dagen efter og hjælp til hvordan og hvorledes hvis gaven skulle byttes... Leggi di più
Produkter og Kundeservice er ALTID 10/10! Jeg har igennem flere år kun haft gode oplevelser med BLS - specielt deres kundeservice er top. Har jeg haft spørgsmål, har Mads og Frederik altid hjulpet... Leggi di più
Ved en fejl kom jeg til at bestille to ens t-shirt, skrev til kundeservice om den ene ordre kunne annulleres. 1/2 time senere kom annullering. Tak for hjælpen.
Jeg skriver denne gode anmeldelse for at rose medarbejderen Frederik. Efter jeg har været i dialog med medarbejderen fik jeg løst mit problem og alt gik som det skulle. Frederik havde sine kompetencer... Leggi di più
Bredgade 36B, 1.sal th., 1260 , Copenhagen K, Danimarca
- support@blshafnia.com
- blshafnia.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Rigtig god service
Jeg skrev ind til kundeservice angående en fejl på min trøje, jeg fik hurtigt svar og blev tilbudt enten at sende trøjen tilbage og få udbetalt pengene eller modtage et gavekort på beløbet samt beholde trøjen.
Efter jeg så havde sendt mit svar tilbage fik jeg igen super hurtigt svar, specielt tak til Mads.
Overordenet set er dette bare et eksempel på helt suveræn service og er helt klart et sted jeg vil handle igen.
Rigtig god service!
Mega god service
Mega god service, grundet rigtig god dialog med kundesupport. Ser frem til næste køb💪🏼
Hurtig og god kundeservice!
Rigtig god oplevelse med deres kundeservice. Jeg sendte en besked til dem i morges på e-mail omkring at min tote bag er gået op i syningen i den ene side, den er fire måneder gammel, og at jeg gerne vil oprette en reklamation. Efter få timer vender kundeservice tilbage til mig, og de har allerede sendt en ny afsted til mig. Jeg synes at BLS har en rigtig god kundeservice. Her forleden havde jeg også købt en jakke derfra, som jeg skulle returnere og få i en mindre størrelse, i det at der var gået tre uger inden jeg havde modtaget den anden jakke, i den nye størrelse, kontaktede jeg dem og inden for tre dage havde jeg fået min jakke.
Kundesupport der hjælper dig 100% i mål…
Kundesupport der hjælper dig 100% i mål med dine forventninger til dem og dine behov.
Speciel Mads fra supporten har personligt hjulpet mig igennem mine spørgsmål og mangler siden år 2018. Gå spis♻️
#håbermadsfårgratisfrokost
Købt vare kom på tilbud
Havde købt en varer, der under en uge senere kom på summer sale. Skrev en mail til bls hafnia og under en 1 time senere modtog jeg et gavekort på differencen.
Super god kundeservice👍🏻😀
Ombytning af bukser
Rigtig god supporthjælp, når man skal have byttet bukser, der er bestilt i forkert størrelse. Nemt og hurtigt. Vildt god service.
Super god service
Super god service - ingen problemer med nogetsomhelst ! Hurtigt svar, høfligt personale, lækre produkter.
Fik mine opsparede point på en rabatkode, da jeg ikke længere selv kan handle på nettet mere, så familie og venner hjælper. BLS er sgu iorden at handle hos ! :D
Øv øv Jeg bestilte et par bukser til en…
Øv øv Jeg bestilte et par bukser til en fødselsdagsgave men der er så kun 14 dages retur. Derefter får man bare et tilgodebevis. Det er sidste gang jeg handler hos dem!

Risposta di BLS HAFNIA
Fik hjælp af Mads B i dag fra…
Fik hjælp af Mads B i dag fra kundeservicen, og han har ydet en kanon god hjælp, stor ros til ham :)
10/10 oplevelse med Mads
10/10 oplevelse med Mads.
Virkelig god service og god håndtering af en reklamation. Handler gerne igen.
God fornøjelse
God fornøjelse! Mads fra kundeservice var en sand guttermand, og trods komplikationer med GLS, så havde styr på hele situationen
Reklamationsservice var i top!
Jeg modtog et slemt beskadiget produkt...
Og det kan BLS jo ikke gøre for. Til gengæld skrev jeg til dem, lige efter modtagelsen - og de svarede imponerende hurtigt efter og oprettede en reklamation, uden at stille spørgsmål. To dage efter havde jeg allerede modtaget et erstattet produkt. Det er altså sjældent, at man ser dette - og derfor føler jeg mig næsten også nødsaget til at skrive dette review.
Jeg har været kunde hos BLS siden deres opstart fra over 12 år siden, og deres produktsortiment bliver bedre med tid. Kundeservicen skal også have stor cadeau for at dedikere sig så meget til deres job.
Der kommer helt sikkert flere ordre herfra. Skud ud!
Forkerte oplysninger, ups!
Jeg havde ved en fejl fået vedlagt de forkerte oplysninger i forhold til et køb og undrede mig derfor over hvorfor jeg var blevet trukket ekstra for et køb, som jeg ikke havde modtaget.
Det blev dog alt sammen løst af Mads som leverede sublim service, og fik det hele på plads!
Stor ros til Mads
Hurtig og effektiv kundeservice
Hurtig og effektiv kundeservice.
Jeg fik et par nye bukser tilsendt, da der var reklamation på mine track pants. Tak til Mads fra kundeservice.
Fantastisk og troværdigt service
Mads er en legende. Jeg søgte en bestemt trøje som kun blev udgivet i limited edition (som jeg desværre missede). Men så skrev Mads straks da varen var tilbage på lager. Top klasse!
Fantastisk hjælp og super god service
Jeg har haft en fremragende dialog, med Mads fra kundeservice. Han var hurtig til at svare, og super flink. Alt i alt har det bare været en god dialog, og dejligt at han kunne hjælpe mig.
BLS Hafnia får 5 stjerner
BLS Hafnia får 5 stjerner både for produkterne og for den meget fine og personlige kundeservice. 🤩
Her handler vi gerne 🤗🙌🏻
fantastisk kundeservice
Hold nu op en fantastisk kundeservice. Hurtigt svar og de prøver ikke at flygte fra ansvaret ved en fejl i en jakke. Kan varmt anbefale dem.
Stor ros til Mads og hans service i kundeservice
Jeg bestilte nogle varer på deres webshop, dagen efter fik jeg en mail fra Mads i kundeservice, 2 af varerne var desværre ikke på lager, men fik super service i form af andre varer til samme pris, og jeg modtog varerne allerede dagen efter. SÅ FLOT SERVICE, STOR ROS TIL MADS.