MEGA sød lille elefant til min halskæde. Samtidig også et symbolsk minde om min far, der indførte tildeling af "elefantordenen" ved særlige lejligheder på sit gymnastikhold "Klanen" - :O)
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har fået en julegave fra Blossom Copenhagen, som jeg skulle havde ombyttet. Efter lidt kommunikationskoks og manglende informationer om min nye pakke fra GLS hjalp kundeservice mig via telefonen.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blossom Copenhagen fortjener 5 stjerner for deres hurtige levering og deres gode kundeservice. Fik et venligt og hurtigt svar på mit spørgsmål, bestilte en radiance ring som passer perfekt og lige s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stor tak til BlossomCopenhagen for eminent kundeservice! Bestilte en ring i lille str. til min datter. Leveringsfristen blev overskredet med et par dage, men BC kompenserede super flot og vedlagde d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos 𝐁𝐥𝐨𝐬𝐬𝐨𝐦 𝐂𝐨𝐩𝐞𝐧𝐡𝐚𝐠𝐞𝐧 finder du mange vidunderlige smykker med blomstermotiver og andre smukke designs, i alt fra sterling, over forgyldt til 14 kt guld. Alle smykkerne er tegnet i hånden af dansk designer som har mere end 30 års erfaring. Vores smykker forhandles hos guldsmede i hele landet, så du ved du får god kvalitet og unikke romantiske smykker.
Informazioni di contatto
Ørbækvej 339 A, 5220, Odense SØ, Danimarca
- +4569155500
- info@blossomcopenhagen.dk
- blossomcopenhagen.com
MEGA sød lille elefant til min…
Altid hurtig levering og så smukke…
Altid hurtig levering og så smukke smykker de laver hos Blossomcopenhagen.
Kan altid anbefales at handle hos dem.
Smuk ring som svarede til mine…
Smuk ring som svarede til mine forventninger.
Hurtigt levering
Fine smykker hurtig levering
køb af halskæde
varen var fin, men passede desværre ikke. returnering og tilbage betaling fungerede godt.
men var ikke helt tilfreds med at skulle betale 49 kr. for en returlabel.
Fantastisk service
Fantastisk service
Min pakke var sendt tilbage
Pga jeg ikke nåede at hente den
Da jeg var faldet og brækket håndleddet
Skrev ind til jer
Wupti så sendte i den igen
Uden ekstra betaling
Tak
kontakt når varen ikke kan leveres
Jeg valgt en ring på nettet. Den var udsolgt. De kontaktede mig og fortalte at der var noget tid, før jeg kunne få den. Og det passede super fin med det - da tiden var gået, fik jeg min ring. Fin service og jeg fik en flot ring.
Hurtig levering og skøn halskæde
Så fin en halskæde
Så fin en halskæde. Feminin og enkel. Kæden er pænere end billedet.
Hurtig levering.
Nemt at bestille og hurtigt levering
Nemt at bestille og hurtigt levering. Super flot smykke.
Smykket er rigtig flot og ser ud…
Smykket er rigtig flot og ser ud nøjagtig som på fotoet i webshoppen.
Levering inden for få dage. Vil helt sikkert shoppe her igen.
Fine produkter til gode priser ( Outlet…
Fine produkter til gode priser ( Outlet kategori) ankom hurtigt.

Risposta di Blossomcopenhagen
Jeg er ikke imponeret af Blossom
Jeg er ikke imponeret af Blossom, og virksomheden opleves som en webshop uden "rigtig" indhold bagved. Desuden kan virksomhedens "support" være dagevis om at besvare en besked. Efter endt handel, og varene er modtaget, har jeg stadig ikke modtaget faktura til bogføring, hvorfor jeg måtte rykke for dokumentationen.
Edit; nu har de besvaret min anmeldelse, og jeg må præcisere, at jeg ventede 2 omgange vedr. at få faktura, og til sidst måtte jeg SELV finde deres telefonnummer, og ringe til een af deres medarbejdere. Den samlet ventetid var 4 dage.
Desuden tilbyder de pre-sale dag til dag levering. Min bestilling var 3 hverdage undervejs.

Risposta di Blossomcopenhagen
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.