Valutata 5 stelle su 5

Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch! Door de Bloomfold deken is de winter voor mij een stuk dragelijker. En zelfs met beter weer gebruik ik hem. Door mijn gewrichtsklachten is warmte extra fijn. De deken geeft precies de wa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Negozio di climatizzatori
  3. Negozio di aspirapolveri

Scritti dall'azienda

Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.

4,4

Werkt perfect

Werkt perfect. Erg blij mee

19 ottobre 2025

Dag Ron,

Wat fijn om te horen dat alles perfect werkt! Bedankt voor je positieve terugkoppeling — geweldig dat je zo tevreden bent met je aankoop.

Valutata 5 stelle su 5

Een goede fijne luchtontvochtiger!

Het is best een compact formaat, daarnaast staat het op wieltjes wat erg handig is. Het apparaat haalt echt ongelovelijk veel vocht uit de lucht! Echt liters en liters aan vocht! We laten het apparaat vaak aan staan in een kantoortje wat voorheen een deel van de garage was, in de garage hadden we last van schimmel daarom uit voorzorg dit apparaat hier aangezet. Maar goed ook want de luchtvochtigheid was echt te hoog in deze ruimte. In het begin heb ij het apparaat even 2 dagen achter elkaar laten aanstaan en elke 12 uur ongeveer moeten legen, zoveel vocht zat er blijkbaar in de lucht!
Nu zet ik het apparaat 1x in de 2 dagen aan afwisselend op zolder waar de was staat te drogen. Ik was eerst behoorlijk sceptisch qua snelheid van drogen van de was, maar waar het normaal op een regenachtige dag 2 dagen duurde voor de was goed droog was, is dat nu in een uurtje of 6 met de droogstand echt geweldig!
Wij zijn echt heel blij met dit apparaat!

18 ottobre 2025

Dag Jessica,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Uw uitgebreide feedback is ontzettend waardevol, en we zijn blij om te horen dat het apparaat zo goed voor u werkt. We hopen dat u er nog lang plezier van heeft—nogmaals bedankt voor uw steun aan Bloomfold!

Valutata 4 stelle su 5

Ideaal voor was sneller te drogen

Wij zijn heel blij met deze. Zeker nu de verwarming nog niet aan staat en raam niet altijd open. Geen droger dus was hangt op slaapkamer en logeerkamer.
Je merkt echt dat was sneller droogt en niet zo muf ruikt. Wasparfum komt goed tot zijn recht. Je hoor het geluid wel, maar zeker niet storend.
Als tank vol is hoor je geluidje en stopt apparaat.
Handleiding is simpel en duidelijk net als de bediening zelf.
Ik ben positief verrast.

17 ottobre 2025

Dag Lonie,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat de Bloomfold luchtontvochtiger echt een verschil voor je maakt. Geniet van de frisse lucht en nogmaals dank dat je voor ons hebt gekozen!

Valutata 4 stelle su 5

Frissere lucht, sneller wassen en een knusser huis

De Bloomfold Halo maakte binnen een dag een duidelijk verschil. De luchtvochtigheid daalde van 68% naar minder dan 50% en de wastank was 's nachts bijna helemaal vol. De muffe geur verdween, condensatie verdween en er ontstond geen schimmel meer.

De droogmodus voor wasgoed doet wonderen: kleding droogt sneller en ruikt frisser, zelfs in de winter. De lucht voelt nu lichter aan en het verwarmen van de kamer kost minder tijd.

Hij is gebruiksvriendelijk, stil en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de compacte constructie en soepele wieltjes. Het legen van de wastank gaat moeiteloos en het display is intuïtief.

Ik ben ook dol op het ronde, minimalistische ontwerp: elegant en onopvallend in elke kamer. Al met al verbetert de Bloomfold Halo merkbaar het comfort en de luchtkwaliteit, waardoor het huis droger, warmer en schoner aanvoelt.

9 ottobre 2025

Risposta di Bloomfold

Wat een fantastische review, Bjorn — dank je wel! Geweldig om te horen dat de Halo zo’n groot verschil maakt in luchtkwaliteit en comfort. Fijn dat ook de droogmodus en het stille, gebruiksvriendelijke ontwerp zo goed bevallen. We wensen je nog lang plezier van je Bloomfold Halo!

Valutata 5 stelle su 5

Halo Luchtonvochtiger doet wat ie beloofd

We hebben sinds kort de Halo Luchtontvochtiger 12 liter in huis. Deze staat quasi permanent in onze (kleine) kelder, waar we al langer met vochtproblemen zitten. Bij het aanzetten hiervan zagen we maar liefst een vochtgehalte van 88%! Deze draait dus heel de dag door, en we halen makkelijk 3 keer per dag een vol reservoir naar buiten. Dat is, natuurlijk, als we het niet vergeten leeg te maken :)
Het vochtgehalte is al gezakt, maar voor een definitief resultaat moet deze nog wel een tijdje draaien. In de toekomst gaan we een structurele oplossing aanbrengen met actieve ventilatie, maar voorlopig helpt de Bloomfold Halo 12 ons echt om de kelder terug vocht vrijer te maken zodat we toch onze spullen daar veilig kunnen stockeren.

Ook hebben we de wasdroog functie geprobeerd en deze naast een nat kledingrek gezet. We merkten dat de kleren veel sneller droogde en ook was het minder muf in de kamer zelf hierdoor!

Een aanrader. Nadat de kelder definitief is verbeterd, zullen we deze dan ook gebruiken voor andere ruimtes & kleren droger te houden.

10 ottobre 2025

Dag Tom,

Wat een geweldige review, dank je wel voor het delen! Fijn om te horen dat de Halo zo goed helpt bij het verlagen van de luchtvochtigheid in jullie kelder. Het is inderdaad indrukwekkend hoeveel vocht hij uit de lucht haalt en mooi dat ook de wasdroogfunctie zo’n verschil maakt. We wensen je nog veel frisse en droge dagen met je Bloomfold Halo!

Valutata 5 stelle su 5

Super keuze als je gaat voor BLOOMFOLD

Heel goed geholpen bij de keuze en snelle reacties.

3 ottobre 2025

Dag Toos,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je positieve reactie! Fijn dat je tevreden bent met onze service en de snelle communicatie. We wensen je veel plezier met je Bloomfold en hopen dat hij goed bevalt!

Valutata 4 stelle su 5

De Bloomfold Halo .... Een aanrader!

De Bloomfold Halo heb ik nu een paar weken in huis. Ik vind het een mooi en niet te groot apparaat. Het gewicht vond ik wat zwaarder dan verwacht. Het ontwerp is erg mooi. De bediening is eenvoudig en er zit een duidelijke handleiding bij dus je kan m snel inzetten. Ik had m op de slaapkamer staan en elke ochtend zet ik m aan. De luchtvochtigheid is dan rond de 80%, maar al snel daalt deze naar rond de 60%. Aan de voorkant van het apparaat kan je aflezen op de lucht vochtigheid te hoog, goed of laag is dmv kleuren (rood, groen, blauw). Het reservoir had iets groter gemogen maar is prima. Als ie vol zit slaat hij af maar het reservoir is dan zo vol dat hij zo'n beetje overloopt dus een handdoek bij de hand houden. Dat had iets beter gekund. Verder prima apparaat. Een aanrader!

8 ottobre 2025

Dag Marjolein,

Heel erg bedankt voor je doordachte review! We zijn blij om te horen dat je geniet van de Bloomfold Halo en dat het ontwerp en het gebruiksgemak een positieve indruk hebben achtergelaten. Je inzichten zijn ontzettend waardevol en worden zeer gewaardeerd. Nogmaals bedankt voor je aanbeveling!

Groetjes, Gijs (Oprichter van Bloomfold) 🌿☁️

Een handig apparaat

Ik wist niet, dat een luchtontvochtiger zo'n handig apparaat was. Ik heb hem op zolder neergezet, omdat ik daar ook mijn was ophang om te drogen. Ik heb het apparaat zo ingesteld dat hij bij een luchtvochtigheid boven de 60 automatisch aangaat en vervolgens weer uitgaat als de 60 weer bereikt is. Zodra ik vochtige was ophang, zie ik de luchtvochtigheid oplopen en begint het apparaat (redelijk stil) aan z'n werk. In afzienbare tijd is de vochtigheid weer op peil en de was droogt er merkbaar sneller door. Op deze manier blijft de luchtvochtigheid goed en heb je er haast geen omkijken naar, alleen af en toe de watertank (2 liter) even legen. Als de watertank vol is, geeft het apparaat een geluidssignaal en stopt met werken totdat je hem leegt. De bediening is zo eenvoudig, dat je de gebruiksaanwijzing niet of nauwelijks nodig hebt.

23 settembre 2025

Dag René,

Wat een mooie review, René, dank je wel! Fijn om te horen dat de luchtontvochtiger op zolder zo goed werkt en het drogen van je was versnelt. Het automatische vochtigheidsniveau en de stille werking maken het gebruik inderdaad extra comfortabel. We waarderen het dat je jouw ervaring deelt en wensen je nog veel plezier met je Bloomfold!

Valutata 4 stelle su 5

De Bloomfold Halo luchtontvochtiger, blij mee!

We gebruiken de Bloomfold Halo in ons wat oudere huis. We hebben meerdere vochtige ruimtes en de Bloomfold Halo luchtontvochtiger gebruiken we graag! Onder het apparaat zitten wieltjes waardoor ik het gemakkelijk kan verplaatsen naar een andere kamer, heel fijn!
Bij gebruik maakt de Bloomfold Halo luchtontvochtiger geluid, maar ik vond het niet storend.
Het apparaat geeft duidelijk aan als het waterreservoir vol is en het legen van het waterreservoir gaat gemakkelijk. De Bloomfold Halo luchtontvochtiger is gemakkelijk te bedienen en heeft een duidelijk display. De meegeleverde handleiding is duidelijk. Ik kan zeggen dat ik erg blij ben met de Bloomfold Halo luchtontvochtiger.

8 ottobre 2025

Dag Kiro,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Bloomfold Halo! Goed dat het verplaatsen tussen ruimtes en het legen van het reservoir zo eenvoudig gaat. We vinden het belangrijk dat onze producten gebruiksvriendelijk en stil zijn, dus fijn dat dit ook jouw ervaring is. Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring!

Apparaat werkt super!

Apparaat werkt super!

30 settembre 2025

Dag Douwin,

Bedankt voor uw geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat de luchtontvochtiger zo goed werkt. We stellen het op prijs dat u uw ervaring deelt en wensen u veel plezier met uw Bloomfold!

Valutata 5 stelle su 5

De Bloomfold is een top product.

We hebben de Bloomfold Halo luchtontvochtiger nu een tijdje in huis en zijn er eigenlijk gewoon heel blij mee. Er zit nauwelijks een gebruiksaanwijzing bij, maar dat is ook niet echt nodig, het apparaat spreekt eigenlijk voor zich.
Op het scherm zie je duidelijk de luchtvochtigheid in grote cijfers, en met een lampje aan de voorkant zie je meteen of het oké is: groen betekent dat het onder de 65% zit, rood dat het nog te hoog is. Lekker simpel en handig.
Er zit ook een slaapstand op waarbij het lampje uitgaat en hij een stuk stiller is. Die gebruiken we en ik hoor de kinderen niet klagen dat het ding herrie maakt. Wat ik vooral merk als ik ’s ochtends hun kamer binnenkom, is de lucht een stuk frisser. Vroeger voelde het echt benauwd, alsof je een “klap in je gezicht” kreeg als ik de deur opendeed. Nu is het gewoon prettig, ook geen natte ramen meer trouwens.
In onze slaapkamer trekt hij er ’s nachts soms bijna twee liter vocht uit. Dat is toch vocht dat anders gewoon blijft hangen.
Hij staat op wieltjes, dus je rolt hem makkelijk even ergens anders naartoe, maar niet te ver van het stopcontact, want het snoer is niet heel lang. Ik zet hem meestal met de achterkant naar een vochtige hoek toe. Dan zie je alleen niet hoe vol de waterbak is, maar die zit toch aan de achterkant dus je moet hem sowieso even draaien om hem leeg te maken.
Al met al een topding, we zijn er supertevreden mee!

Dag Wiernke,

Wat een mooie en uitgebreide review, hartelijk dank! Fantastisch om te horen dat de Halo zo goed bevalt en merkbaar verschil maakt in het binnenklimaat. Fijn dat u de stille slaapstand waardeert en dat de lucht in huis zoveel frisser aanvoelt. We wensen u nog veel comfort en plezier van uw Bloomfold ontvochtiger!

snelle luchtontvochtiger

Ik heb deze luchtontvochtiger mogen testen. Wat mij opvalt is dat hij de ruimte snel weet te ontvochtigen. Ik gebruik hem vooral op de badkamer na het douchen. Je merkt direct dat de lucht minder vochtig is en dat de condens in de ruimte snel verdwijnt. In de winter zal ik hem ook gaan gebruiken op de slaapkamer omdat we in andere winters merken dat er dan ook daar condens ontstaat. Het reservoir is eenvoudig eruit te halen en te legen, ondanks dat ik hem gebruik op de badkamer moet ik hem 1x per 2 weken ledigen. Al met al ben ik tevreden met het resultaat. Minder vind ik de handleiding welke erbij zit. Deze is erg summier, maar zonder red je het ook wel. Ook mis ik de optie om hem te koppelen aan het netwerk om hem extern uit te kunnen lezen en eventueel aan te zetten.

Dag sjtienuh,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat de ontvochtiger zo snel resultaat geeft en goed werkt in de badkamer. We begrijpen uw opmerkingen over de handleiding en de wens voor slimme bediening — die feedback nemen we graag mee. Geweldig dat u tevreden bent met het resultaat en het gemak in gebruik!

Groetjes Gijs (Oprichter van Bloomfold)🌿☁️

Klein en krachtig apparaat

De Bloomfold Halo Luchtontvochtiger is een klein maar krachtig apparaat. Wij hebben 'm op de 2e etage staan, direct onder de waslijn en merken dat de luchtvochtigheid best snel daalt. Dit is goed te zien aan de cijfers op het apparaat en de indicatiekleur. De bediening is wel even wennen, ik moest er wel mee om leren gaan. De beschrijving is erg beknopt en had duidelijker gemogen. Het waterreservoir moet ik dagelijks legen, en snap niet hoe het afvoerslangetje te kunnen gebruiken. Ook hier is de beschrijving niet duidelijk in. Het apparaat maakt jammer genoeg wel meer geluid dan verwacht, hetzelfde geluid als een koelkast die aanslaat. Hierdoor is het niet prettig om 's nachts aan te laten staan.
Al met al doet 'ie wel wat we verwachtte, maar had op een iets stiller en makkelijkere te bedienen apparaat gehoopt.

Dag Braam,

Bedankt voor uw uitgebreide review en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de Halo goed presteert en de luchtvochtigheid merkbaar daalt. We begrijpen uw opmerkingen over de handleiding en het geluidsniveau en nemen die graag mee voor toekomstige verbeteringen. We zijn blij dat het apparaat verder aan uw verwachtingen voldoet en hopen dat u er nog veel gemak van zult hebben.

Valutata 5 stelle su 5

Vaak last van een hoge luchtvochtigheid…

Vaak last van een hoge luchtvochtigheid in de woning en nu met gebruik van deze luchtontvochtiger een heel verschil. Normaal 60-70% in de woonkamer en bij gebruik daalt dit naar 55%! Ook niet verwacht dat er zoveel water in het bakje komt, wij legen deze 3x per dag, dus dat het werkt is duidelijk!
Design is simpel maar is niet storend! Droogfunctie voor de was is ook top en maakt een enorm verschil! Voor een ieder met een te hoge luchtvochtigheid zeker een aanrader!

Dag Heer De Zeeuw,

Wat fijn om te lezen dat u zo’n groot verschil merkt in de luchtvochtigheid! Geweldig dat de ontvochtiger zo goed presteert en u tevreden bent over de wasdroogfunctie. We waarderen uw positieve woorden over het design en gebruiksgemak. Bedankt dat u uw ervaring deelt en voor uw mooie aanbeveling!

Groetjes Gijs (Oprichter van Bloomfold)🌿☁️

Luide krachtpatser

De Bloomfold Halo 12L maakt een solide en degelijke indruk. Ondanks dat hij grotendeels van kunststof is, voelt alles stevig en goed in elkaar gezet aan. Niets kraakt of wiebelt, en de bouwkwaliteit geeft vertrouwen. De fysieke knoppen klikken duidelijk en voelen betrouwbaarder dan een touchscreen. De menustructuur is logisch en snel te begrijpen, waardoor je het apparaat vlot kunt bedienen. Bij de eerste meting bleek de luchtvochtigheid zo’n vijf punten af te wijken van mijn thermostaat, wat wel apart is. De afwerking oogt netjes, de materialen voelen duurzaam aan en de verpakking was opvallend zorgvuldig, wat direct vertrouwen wekt.

In gebruik presteert het apparaat boven verwachting. De luchtvochtigheid daalt merkbaar en snel, zelfs in een grote woonkamer. De wasdroogfunctie is bijzonder effectief: wasgoed droogt sneller en voelt frisser aan. Qua geluid is hij wel duidelijk hoorbaar – vergelijkbaar met een luide koelkast – waardoor hij minder geschikt is voor gebruik in de slaapkamer. Het legen van het waterreservoir gaat daarentegen eenvoudig en zonder morsen.
Al met al is de Halo 12L een betrouwbare, krachtig presterende luchtontvochtiger met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij is niet fluisterstil, maar wel gebruiksvriendelijk, degelijk en bijzonder effectief in zowel luchtontvochtiging als het versnellen van het droogproces van wasgoed.

Dag Romonius,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat de Halo 12L zo goed presteert en u tevreden bent over de bouwkwaliteit en het gebruiksgemak. We begrijpen uw opmerking over het geluidsniveau en waarderen dat u dit deelt — dat helpt ons bij toekomstige verbeteringen. Geweldig dat u merkt dat de lucht snel droger wordt en de was sneller droogt!

Valutata 4 stelle su 5

compact toestel zonder aan performantie in te boeten.

ik heb op dit moment alleen ervaring met de Halo luchtontvochtiger 12L van deze firma, maar kan hier alleen maar positief over zijn.

in eerste instantie was de levering van het product zeer snel in orde en was dit ook keurig ingepakt tegen eventuele beschadiging.

het product is van zeer degelijke kwaliteit en doet perfect wat het moet doen. ondanks zijn "beperking" voor bruikbaar in ruimtes tot 25m² zit hier gerust nog wel wat rek op. zelfs in grotere ruimtes houdt dit toestel zeker en vast stand en merk je een merkbaar verschil in luchtvochtigheid en kwaliteit.

de wasdroogfunctie werkt zeer snel en zorgt ervoor dat de was veel sneller droog is, zonder een kwaliteit in te boeten.

het toestel maakt slechts zeer licht lawaai, waardoor het bruikbaar is in heel veel ruimtes, zonder overlast te veroorzaken. Moest dit toch in een kinderkamer of dergelijke gebruikt worden, dan kan je ook timers instellen die het toestel slechts inschakelen op momenten die jij wil.

Afvoer van water kan ofwel manueel ofwel permanent via afvoerdarm. ik heb tot nu toe enkel manueel gebruikt. Het reservoir van 2 Liter kan wel wat opvangen waardoor je dit niet constant in de gaten moet houden.

Lang verhaal kort, als je op zoek bent naar een compacte, doch solide luchtontvochtiger, dan is dit er zeker eentje om in de gaten te houden en aan te schaffen.

2 ottobre 2025

Risposta di Bloomfold

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review, Kristof! Wat fijn om te horen dat de Halo 12L zo goed presteert en u tevreden bent over de kwaliteit, werking en stilte van het toestel. We waarderen uw duidelijke beschrijving van de functies en het gebruiksgemak enorm. Geweldig dat u zo’n merkbaar verschil ervaart in luchtkwaliteit — veel plezier met uw Bloomfold ontvochtiger!

Prima ontvochtiger

Ik heb het product nu ruim een week getest,
De gebruiksaanwijzing is matig, er wordt te summier uitleg gegeven over de knoppen, over de werking van de ventilator( het duurt bv even na het legen van de opvangbak voor de ventilator weer aangaat, waardoor je denkt dat er iets niet klopt).
Ook zit er een slang bij zonder uitleg dat deze alleen nodig is voor afvoer naar een andere bak( ik heb even zitten prutsen om deze samen met de bak te gebruiken😀).
Er zitten wieltjes onder die ik onhandig vind. Met het legen van de bak schuift het apparaat snel weg, volgens mij ga je de ontvochtiger niet regelmatig verplaatsen, dus m.i. geen wieltjes nodig.
Maar verder: super! Ik heb hem in de woonkamer kort geplaatst, hier is de laagste stand van de ventilator acceptabel qua geluid. Hier wordt al veel vocht uit de lucht gehaald( wist niet dat er zoveel aanwezig was)
Daarna op de zolder geplaatst waar ook de was wordt gedroogd.
De was is uren eerder droog en er wordt binnen enkele uren 1 -2 liter vocht weggehaald. M.n. in de winter zal dit veel schelen qua vochtigheid omdat we op zolder niet stoken.
Al met al een prima product, ik heb nog niet gekeken hoeveel energie deze heeft verbruikt( hij staat wel uren aan) , afhankelijk hiervan overweeg ik of ik tot aankoop over ga.

Risposta di Bloomfold

Bedankt voor uw uitgebreide review, Jeannette. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de werking en dat het apparaat merkbaar helpt bij het drogen van was en het verminderen van vocht. We begrijpen uw opmerkingen over de handleiding en wieltjes goed en nemen die graag mee ter verbetering. Geweldig dat u al zulke duidelijke resultaten ziet — we hopen dat u er nog lang plezier van heeft!

Valutata 5 stelle su 5

Super luchtontvochtiger! Erg blij mee!

Formaat: Precies het perfecte formaat voor onze badkamer!
We hadden vroeger zo'n piepklein dingetje bovenop het medicijnkastje staan, maar dat ding kon de boel echt niet bijbenen.
Deze nieuwe HALO-ontvochtiger is top en droogt na het douchen de hele ruimte in nog geen uur weer helemaal droog.
Je merkt het meteen: de badkamer voelt gewoon droog en fris aan. En hij maakt het er ook nog eens een tikje warmer bij.
Onze hangende handdoeken zijn nu veel sneller droog.
Zet je de "wasdroog"-stand aan, dan blijft-ie door buffelen en zijn die handdoeken écht in no-time kurkdroog.
We hebben 'm ingesteld zodat hij aanspringt bij meer dan 55% vochtigheid – super makkelijk te doen.
En het mooiste: die vervelende schimmelplekken die we altijd hadden, die komen gewoon niet meer opdagen.
Onze conclusie: We zijn door het dolle heen met dit apparaat!

Risposta di Bloomfold

Wat een geweldige review, Rogier — hartelijk dank! Fantastisch om te horen dat de HALO zo goed zijn werk doet en uw badkamer nu snel droog en fris blijft. Fijn ook dat u merkt dat de lucht behaaglijker aanvoelt en de handdoeken sneller drogen. We waarderen het enorm dat u uw ervaring deelt en wensen u nog veel comfort met uw Bloomfold ontvochtiger!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig bedrijf wat alles goed voor je…

Geweldig bedrijf wat alles goed voor je regelt, en gelijk reageert.
Hebben een 16 liter luchtontvochtiger besteld, en deze werkt geweldig. In paar dagen tijd, de waterbak al vele malen geleegd. Ook echt voelbaar dat de lucht droger is. Dit bedrijf en luchtontvochtiger zijn echt 5 sterren waard!!

28 settembre 2025

Dag Rob,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, Rob! Geweldig dat de ontvochtiger zo goed presteert en u al snel verschil merkt in de luchtkwaliteit. Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie 5-sterrenreview!

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed de lucht ontvochter halve…

Erg goed de lucht ontvochter halve middag in ons tweede huis aan gehad en direct al veel water in de opvang bak top

8 settembre 2025

Dag Frits,

Heel erg bedankt voor de fantastische review! We zijn blij om te horen dat de luchtontvochtiger zo snel effect had in jullie tweede huis. Zulke snelle resultaten zijn precies waar we voor gaan. We waarderen je steun enorm en zijn blij dat je tevreden bent met het product.

Groetjes van het Bloomfold team ☁️🌿

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più