Geweldige kwaliteit, echt uniek en absoluut de beste bloemen die ik ooit ergens heb besteld. De service van Bloom & Wolf is ook heel goed
L'azienda ha risposto
Prachtige blomme! De donkerroze klaprozen! Ik hou van een wat harige stengel bij "zijden" bloemen, en deze waren precies wat ik zocht! De bloemenparfum die je erbij krijgt kun je ook voor andere do... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Eerst begrepen wij de opzet niet. We hadden een bon van onze kinderen gekregen. Na telefonisch overleg, was alles duidelijk. Een schitterende vaas, gevuld met prachtige bloemen staat nu te pronken.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geweldige service en prachtige bloemen. Mijn vaas was kapot aangekomen en ze hebben direct een nieuwe toegestuurd met een persoonlijke kaart. De manier waarop het probleem is opgelost en de persoonlij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bloom & Wolf specializes in premium silk flowers, delivering beautifully arranged bouquets to your home or office. Each season, we introduce new designs. Choose from purchasing, renting, or our business subscriptions.
Haarlemmerstraatweg 13, 1165MJ, Halfweg, Paesi Bassi
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di Bloom & Wolf
Boeket ziet er minstens even goed uit als op de foto's de gele en roze bloemen hebben een mooie en frisse uitstraling.
Een bloem was beschadigd tijdens transport, er werd direct een nieuwe verzonden.

Risposta di Bloom & Wolf
Heb zojuist mijn zoveelste bestelling gedaan. Inmiddels heb ik 4 mooie Vasen met fantastische boeketten. Ik woon in Oostenrijk en het was snel bezorgd, de vaas die gebroken was, werd zonder commentaar weer opgestuurd. Ik geef jullie een 10 , prachtig, uitzonderlijk,stylisch en het ruikt ook nog lekker!👌

Risposta di Bloom & Wolf
Snelle levering met extra kadootje bij mn bestelling dus heel leuk! Ik had iets meer verwacht van het boeket maar moet denk ik nog wennen aan zijden bloemen..

Risposta di Bloom & Wolf
Heldere info etc via de email, bezorging was op tijd. Maar bovenal is het boeket gewoonweg prachtig.

Risposta di Bloom & Wolf
Alles is snel en prettig geregeld. De bezorg service was vriendelijk en op tijd. Er werd goed meegedacht en er is flexibiliteit. Veel complimenten inmiddels over de sculptuur en de kwaliteit van de bloemen gekregen thuis.

Risposta di Bloom & Wolf
Ik ging voor de sample. Ik kreeg een prachtige witte roos. Niet van echt te onderscheiden. De bloembladeren voelen aan heel zacht aan ( net echt ).

Risposta di Bloom & Wolf
Op zoek naar een top zijden boeket stuitten wij op de fraaie boeketten op de Bloom & Wolf website. Het boeket The Lawson voldeed aan onze wensen. Makkelijk te bestellen en te betalen. Levering keurig op tijd en The Lawson is prachtig. Perfect verpakt. We zijn ontzettend blij met het boeket (kwaliteit, kleuren etc.), de vaas en het hele proces. Zonder twijfel zullen wij meer gaan bestellen. TOP!

Risposta di Bloom & Wolf
Overzichtelijke website om te kiezen, snelle bezorging, en een prachtig boeket in huis. Kwaliteit in lijn met hoe het online getoond werd

Risposta di Bloom & Wolf
Het is een prachtig boeket van kunstbloemen van mooie kwaliteit. De witte bloesem hebben verschillende tinten van wit en zacht geel waardoor het echt lijkt. Ook de vaas is prachtig en van zware kwaliteit. Een juweel op m’n dressoir!

Risposta di Bloom & Wolf
Super mooie bloemen en perfecte service bijvoorbeeld bij het wisselen. Wij krijgen thuis standaard complimenten over de bos die er staat!

Risposta di Bloom & Wolf
Fantastisch boeket inclusief mooie vaas vandaag bezorgd.
En wat ben ik er blij mee.
Heerlijke bloem parfum erbij gekregen en het hele huis ruikt heerlijk
Dank voor de geweldige service.

Risposta di Bloom & Wolf
Mooie kwaliteit bloemen, origineel en service tot aan de voordeur. Ben er heel blij mee.
Prachtige bloemen en vaas. En goede service! Een aanrader!
Hele goeie service als je over de app informatie vraagt. Ik heb het Moederdag boeket besteld voor mijn vrouw en het was keurig netjes op tijd vanuit Amsterdam naar Brabant, heel erg goed verpakt en top kwaliteit aan bloemen met een heerlijke sample qua geurtje erbij die over het boeket gespoten kan worden. Hier gaan wij zeker vaker bestellen

Risposta di Bloom & Wolf
great communication , beautiful flowers and many options to choose from

Risposta di Bloom & Wolf
Productinformatie is duidelijk, snelle reacties op mails en de bloemen zijn prachtig! Goede en vriendelijke service aan huis.

Risposta di Bloom & Wolf
Wat een prachtige zijden bloemen en supermooie vaas werden er afgelopen week bezorgd. Op de website zijn de plaatjes fraai, maar in het echt zijn het 'masterpieces'. Mijn woonkamer heeft er meer karakter door gekregen. Ook de service en de vriendelijkheid van de medewerkers is uitstekend. Bloom & Wolf is een echte aanrader!
Wat ben ik blij dat ik Bloom & Wolf heb ontdekt. The Fini heeft mijn huis onwijs opgefleurd! Wat mij betreft is het de prijs het waard. De bezorging was netjes en snel en de bloemen zien er levensecht uit. Ik mailde met een vraag en het contact met de klantenservice verliep zeer goed. Echt een aanrader, ik bestel hier vast nog eens.

Risposta di Bloom & Wolf
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.