Lang leveringstid på knapt en måned, hvilket er under al kritik - og produkter skal ikke sendes fra Kina! Men men men … nu har jeg brugt det i to uger og oplever en væsentlig forskel på mine fødder,... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har bestilt for 14 dagen siden og har intet modtaget😡 . Men efter 3 dage efter bestilling for man en mail om man er tilfreds med sin vare🤨 Jeg skal aldrig handle der mere. Når du kigger på nettets... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har købt fodfil fra dem i nettet, til en meget dyr pris. Man kan købe de samme produkter i Shein til 1/10 del af prisen. Har sendt produktet tilbage, til den leverings adresse, som de har oplyst, men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ja, jeg tager fat på banken nu, ikke modtaget mine produkter og får bare besked automatisk på at den er på vej ! Nu er det 28 dage siden den blev sendt og stadig intet produkt !!!!!!! Nu er min pa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg vil helst give 0 stjerner
Jeg vil helst give 0 stjerner.
Jeg er så skuffet. pengene bliver trukket samme dag og jeg har endnu ikke modtaget min ordre 41 dage efter.
Jeg har skrevet sammen med dem og de bliver med og rykke min dato for min ordre en måned frem og jeg skal forvente 8-10 dages forsendelse.
Jeg tror aldrig jeg får den. Det er fup!!!!😡

Fantastisk fodfil
Efter at have læst trustpilot om både gode og dårlige oplevelser , tænkte jeg, at jeg måtte tage chancen og bestille .
Nem bestilling, hurtigt svar om at bestillingen var gået igennem og at de havde meget travlt, så der ville være lidt ventetid.
Jeg skulle dog ikke vente mere end 1 uges tid og så skulle den straks prøves .
Den er bare helt fantastisk , så nu har jeg babyhæle. Jeg vil klart anbefale den til alle med hård hud på hælene .

FUP??
Har bestilt som alle andre men ikke fået produkter, men pengene er trukket. Ville ønske jeg havde læst herinde fremfor på Facebook, hvor alle er glade og tilfredse. Har forsøgt at få kontakt med firmaet på flere måder og har intet hørt.
Trist og ærgerligt 😡🤬🤯

Risposta di Blissbeauty
laaaang leveringstid på en simpel fodfil
Jeg bestilte en fodfil den 26. juni - i dag er det så den 15. juli og endnu er den ikke dukket op. 5-10 hverdage er for længst gået. Ved bestilling af en fodfil (så man kan fine sommer-fusser), forventer man godt nok ikke så lang leveringstid. Træls.........
Jeg købte for 14 dage siden
Jeg købte for 14 dage siden, pengene blev trukket dagen efter.
Har endnu ikke fået varen eller en bekræftelse på købet.
Der er ikke styr på tingene
100P tilfreds
Pakken kom efter 15 dage, og produktet levede fuldstændigt op til mine forventninger.
Jeg anbefaler gerne både Bliss Beauty samt produkt Bliss Silk Pro 2 (elektrisk fodfil) Omdrejningerne er vildt effektive i forhold til andre jeg har prøvet.
Tak herfra fra en yderst tilfreds kunde.
Jeg læser stort set altid anmeldelser…
Jeg læser stort set altid anmeldelser om forskellige produkter inden jeg bestiller noget.
Og det er jeg glad for.
Var faktisk LIIIGE ved at bestille produktet, og tænkte: tager sku lige et kig på trustpilot først.
Og det jeg glad for jeg gjorde.
Det bekræfter mig i at jeg ikke vil/tør bestille derfra.
Og et par af anmeldelserne stråler af af være nogle som er “betalt” for at skrive dem.
Det er bare min opfattelse.

Risposta di Blissbeauty
Lang ventetid, men fint produkt!
Produktet kommer fra Kina og var derfor længe undervejs - men den lange leveringstid blev jeg adviceret om på forhånd via mail. Pengene blev trukket med det samme.
Produktet virker umiddelbart som det skal og jeg synes indtil videre det er alle penge og ventetid værd.
FUP FIRMA
Jeg vil egentlig ikke en gang give dem en stjerne.
Jeg har bestilt deres fil for over en måned siden.
Pakken er fortsat ikke kommet, men pengene er trukket.
Jeg har været i kontakt med firmaet, de siger pakken er ankommet i pakkeshop. Der har jeg spurgt to gange.
Nu nægter de at returnere mine penge.
Jeg vil virkelig IKKE anbefale at købe noget fra blissbeauty!

ØV ØV
Har d.d. 5/7 stadig ikke fået vare. Der er tilsyneladende sendt med Postnord, men ved afhentning findes ingen vare.
Firma svarer ikke på henvendelse.
HANDEL IKKE DER!!!!!
Bestilte i god tro på dansk side og varen er ufattelig længe undervejs og kommer selvfølgelig fra Kina!!! Og virker selvfølgelig heller ik!!!!

Risposta di Blissbeauty
Er rigtig godt tilfreds med produktet…
Er rigtig godt tilfreds med produktet og fungere fint til prisen😊. Varen kom indenfor de 14 dage, som der var beskrevet i handelsbetingelserne.
…og giver virkelig bløde fødder😊.
Kan godt anbefales
Kan godt anbefales. Der er fart på filen når den kører, men den virker rigtig fint. Der er lidt lang leveringstid.
Hmm.
Modtager en fodfil, der er trykket i indpakning. Som ligner noget kina værk og som ikke hedder det, den er solgt som?!
Ikke fået varen
Jeg bestilte 16/6-2025 og pengene er trukket på MobilePay. Fik ingen bekræftelse og varen er endnu ikke kommet :(

Jeg har ventet i 20 dage snart
Jeg har ventet i 20 dage snart. Intet er kommet. Enten fup eller også sælger de varer, som de ikke har på lager.

Gode resultater
2 ugers leveringstid. Virker som i reklamen. Er meget tilfreds.

Fantastisk service 🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg købte en Bliss Silk Pro (fodfil) og efter kort tids brug kunne jeg ikke længere oplade den 🤔
Om det var maskinen eller ladekablet, der var defekt, aner jeg ikke, men den ville i hvert fald ikke oplade længere!
Jeg kontakter BlissBeauty og gør opmærksom på mit problem.
Jeg havde læst flere virkelig dårlige anmeldelser herinde, så jeg frygtede faktisk lidt, at jeg ville få MEGET sen svar/slet ingen svar/ingen hjælp overhovedet 🙈
Min 'frygt' blev gjort til skamme - for 2 dage efter min henvendelse fik jeg dette svar:
Hej Mette!
Oj då, så ska det såklart inte vara. Jag meddelar lagret nu direkt och ber dem att skicka ut en ny till dig.
Det här löser vi! 😊
Ha en superfin dag! 🌸
Vänliga hälsningar,
Alicia
Cirka 6-7 dage senere modtog jeg en ny pakke 🤩
Jeg er ovenud TILFREDS med den supergode service jeg har fået og jeg skulle ikke engang 'bøvle' med at returnere den defekte fodfil 🙏😊
TAK for dét og 5🌟 fra mig til jer 👌
Vh Mette, Vejle

Har ikke fået den
Har ikke fået den, men de har trukket pengene, har skrevet til dem intet svar, så lige nu anser jeg dem for et fup firma, har ej heller fået ordre bekræftelse eller at varen er på vej, hat tjekket spam etc 😡😡😡

Risposta di Blissbeauty
Jeg var lidt skeptisk efter at have…
Jeg var lidt skeptisk efter at have læst anmeldelserne på Trustpilot, men nogle få positive overbeviste mig om at give det et forsøg. Jeg var forberedt på lang leveringstid og manglende kommunikation, så da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse, skrev jeg til kontaktmailen og spurgte til min ordre. Jeg fik ret hurtigt svar om, at min ordre havde forladt lageret.
Det er selvsagt lidt kritisk, at man ikke engang modtager en bekræftelse efter køb, men skidt pyt. Jeg fik jo svar.
Min pakke kom 10 dage efter bestilling, og jeg er meget tilfreds med min fodfil. Den er ergonomisk og effektiv, og så er den bare mere bekvem end en almindelig fodfil.
Min datter på 7 er - ligesom mig selv - vild med det tøsede design.
Min kæreste prøvede den og oplevede også god effekt.
Jeg købte en ekstra pakke med begge salgs fil, så jeg tænker, at jeg er godt dækket ind til det næste stykke tid.
Alt i alt er jeg fint tilfreds med mit køb.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.