Blissbeauty Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,9

Lang leveringstid på knapt en måned, hvilket er under al kritik - og produkter skal ikke sendes fra Kina! Men men men … nu har jeg brugt det i to uger og oplever en væsentlig forskel på mine fødder,... Leggi di più

Har bestilt for 14 dagen siden og har intet modtaget😡 . Men efter 3 dage efter bestilling for man en mail om man er tilfreds med sin vare🤨 Jeg skal aldrig handle der mere. Når du kigger på nettets... Leggi di più

Har købt fodfil fra dem i nettet, til en meget dyr pris. Man kan købe de samme produkter i Shein til 1/10 del af prisen. Har sendt produktet tilbage, til den leverings adresse, som de har oplyst, men... Leggi di più

Ja, jeg tager fat på banken nu, ikke modtaget mine produkter og får bare besked automatisk på at den er på vej ! Nu er det 28 dage siden den blev sendt og stadig intet produkt !!!!!!! Nu er min pa... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg vil helst give 0 stjerner

Jeg vil helst give 0 stjerner.
Jeg er så skuffet. pengene bliver trukket samme dag og jeg har endnu ikke modtaget min ordre 41 dage efter.
Jeg har skrevet sammen med dem og de bliver med og rykke min dato for min ordre en måned frem og jeg skal forvente 8-10 dages forsendelse.
Jeg tror aldrig jeg får den. Det er fup!!!!😡

18 luglio 2025

Hej Christina, 🌸

Vi är ledsna att du upplever att kommunikationen har varit bristfällig – det ber vi verkligen om ursäkt för.

Enligt spårningsinformationen ligger din order och väntar på dig på utlämningsstället och har funnits där i några dagar. Vi rekommenderar att du hämtar upp den så snart som möjligt för att undvika att den skickas i retur. 💌

Vi hoppas att produkten lever upp till dina förväntningar när du får den! 💜

Fantastisk fodfil

Efter at have læst trustpilot om både gode og dårlige oplevelser , tænkte jeg, at jeg måtte tage chancen og bestille .
Nem bestilling, hurtigt svar om at bestillingen var gået igennem og at de havde meget travlt, så der ville være lidt ventetid.
Jeg skulle dog ikke vente mere end 1 uges tid og så skulle den straks prøves .
Den er bare helt fantastisk , så nu har jeg babyhæle. Jeg vil klart anbefale den til alle med hård hud på hælene .

16 luglio 2025

Hej Gitte, 🌸

Tusen tack för din fina recension! Vi blir så glada över att höra att du är nöjd med både beställningen och din Silk Pro – och att du nu har fått baby-lena hälar. 💕

Det betyder mycket för oss att du tog chansen trots blandade recensioner, och vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse. 💜

FUP??

Har bestilt som alle andre men ikke fået produkter, men pengene er trukket. Ville ønske jeg havde læst herinde fremfor på Facebook, hvor alle er glade og tilfredse. Har forsøgt at få kontakt med firmaet på flere måder og har intet hørt.
Trist og ærgerligt 😡🤬🤯

1 luglio 2025

Hej Rikke, 🌸

Tack för att du skriver. Vi beklagar verkligen om du inte har fått svar – det är absolut inte vår mening att missa något från dig.

Enligt spårningsinformationen ser det ut som att ditt paket har levererats, men om det inte stämmer är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst igen så att vi kan hjälpa dig att lösa det. 💌

Vi vill självklart att du ska känna dig helt nöjd i slutändan. 💜

Alicia – Bliss Beauty Kundservice

laaaang leveringstid på en simpel fodfil

Jeg bestilte en fodfil den 26. juni - i dag er det så den 15. juli og endnu er den ikke dukket op. 5-10 hverdage er for længst gået. Ved bestilling af en fodfil (så man kan fine sommer-fusser), forventer man godt nok ikke så lang leveringstid. Træls.........

15 luglio 2025

100P tilfreds

Pakken kom efter 15 dage, og produktet levede fuldstændigt op til mine forventninger.
Jeg anbefaler gerne både Bliss Beauty samt produkt Bliss Silk Pro 2 (elektrisk fodfil) Omdrejningerne er vildt effektive i forhold til andre jeg har prøvet.
Tak herfra fra en yderst tilfreds kunde.

20 giugno 2025

Jeg læser stort set altid anmeldelser…

Jeg læser stort set altid anmeldelser om forskellige produkter inden jeg bestiller noget.
Og det er jeg glad for.
Var faktisk LIIIGE ved at bestille produktet, og tænkte: tager sku lige et kig på trustpilot først.
Og det jeg glad for jeg gjorde.
Det bekræfter mig i at jeg ikke vil/tør bestille derfra.

Og et par af anmeldelserne stråler af af være nogle som er “betalt” for at skrive dem.

Det er bare min opfattelse.

12 luglio 2025

Hej, 🌸

Tack för din ärlighet! Vi vill bara försäkra dig om att vi aldrig betalar för recensioner – alla omdömen kommer från riktiga kunder. Vi har i dagsläget över 15 000 nöjda kunder som använder vår Silk Pro dagligen.

Vi förstår att det är klokt att vara skeptisk vid köp på nätet, och vi hoppas att du kanske vill ge oss en chans i framtiden. Om du gör det är du varmt välkommen att själv lämna en ärlig recension efteråt. 💕

Alicia – Bliss Beauty Kundservice

Lang ventetid, men fint produkt!

Produktet kommer fra Kina og var derfor længe undervejs - men den lange leveringstid blev jeg adviceret om på forhånd via mail. Pengene blev trukket med det samme.
Produktet virker umiddelbart som det skal og jeg synes indtil videre det er alle penge og ventetid værd.

6 luglio 2025

FUP FIRMA

Jeg vil egentlig ikke en gang give dem en stjerne.
Jeg har bestilt deres fil for over en måned siden.
Pakken er fortsat ikke kommet, men pengene er trukket.
Jeg har været i kontakt med firmaet, de siger pakken er ankommet i pakkeshop. Der har jeg spurgt to gange.
Nu nægter de at returnere mine penge.
Jeg vil virkelig IKKE anbefale at købe noget fra blissbeauty!

5 luglio 2025

Hej Rikke, 🌸

Tack för din recension. Vi förstår att situationen känns frustrerande.

Det verkar som att ditt paket låg och väntade i paketbutiken men inte hämtades ut i tid, vilket gjorde att det skickades tillbaka till oss. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt, så hjälper vi dig att hitta en lösning – antingen med att skicka ut din order igen eller att ordna en återbetalning minus en hanteringsavgift för ej uthämtat paket.

Vi vill självklart att du ska känna dig nöjd i slutändan! 💜

ØV ØV

Har d.d. 5/7 stadig ikke fået vare. Der er tilsyneladende sendt med Postnord, men ved afhentning findes ingen vare.
Firma svarer ikke på henvendelse.

5 luglio 2025

HANDEL IKKE DER!!!!!
Bestilte i god tro på dansk side og varen er ufattelig længe undervejs og kommer selvfølgelig fra Kina!!! Og virker selvfølgelig heller ik!!!!

2 luglio 2025

Hej Janni,
Tack för din recension, och förlåt om det har uppstått ett missförstånd kring din beställning.

Vi skickar våra varor direkt från vår partner i Asien – något som vi informerar om i våra köpvillkor, just för att kunna erbjuda så bra priser som möjligt till våra kunder.

Jag kan se att din order faktiskt levererades idag, så jag hoppas verkligen att du trots väntetiden kommer att bli nöjd med produkten. 💜

Om något inte fungerar som det ska, eller om du upplever att produkten inte lever upp till dina förväntningar, är du självklart varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst – vi hjälper gärna till och erbjuder dessutom resultatgaranti.

Alicia
Bliss Beauty

Ikke fået varen

Jeg bestilte 16/6-2025 og pengene er trukket på MobilePay. Fik ingen bekræftelse og varen er endnu ikke kommet :(

16 giugno 2025

Hej Elena,

Tack för att du hörde av dig – och jag är verkligen ledsen att du upplevt det så här.

Det händer ibland att orderbekräftelsen fastnar i skräpposten eller att det råkat bli ett stavfel i mailadressen vid beställning. Jag kan tyvärr inte se exakt status här på Trustpilot, men du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst direkt så hjälper vi dig att bekräfta både order och leveransstatus.

Vi beklagar verkligen väntetiden och uppskattar ditt tålamod. Vi ser fram emot att lösa detta för dig så fort som möjligt. 🌸

Jeg har ventet i 20 dage snart

Jeg har ventet i 20 dage snart. Intet er kommet. Enten fup eller også sælger de varer, som de ikke har på lager.

5 giugno 2025

Hej Amar,

Tack för att du delar din upplevelse – och vi förstår verkligen din frustration över väntetiden.

Våra produkter skickas från vårt externa lager, vilket kan innebära en leveranstid på upp till 15 arbetsdagar. Denna information finns tydligt angiven i våra köpvillkor innan köp. Vi har absolut varorna i lager, men just nu upplever vi vissa förseningar hos fraktbolagen som tyvärr ligger utanför vår kontroll.

Om din order fortfarande inte har kommit fram, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att spåra paketet eller hitta en lösning.

Tack för ditt tålamod!

Gode resultater

2 ugers leveringstid. Virker som i reklamen. Er meget tilfreds.

17 giugno 2025

Tusen tack för din fina recension, Max! 🌟

Vi är så glada att du är nöjd med produkten och att den lever upp till dina förväntningar. Tack också för ditt tålamod med leveranstiden – vi vet att det ibland tar lite längre, men vi tycker det är värt väntan. 🙏

Ha en fortsatt fin dag och njut av dina mjuka fötter!
Alicia – Bliss Beauty Kundservic

Fantastisk service 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg købte en Bliss Silk Pro (fodfil) og efter kort tids brug kunne jeg ikke længere oplade den 🤔
Om det var maskinen eller ladekablet, der var defekt, aner jeg ikke, men den ville i hvert fald ikke oplade længere!
Jeg kontakter BlissBeauty og gør opmærksom på mit problem.
Jeg havde læst flere virkelig dårlige anmeldelser herinde, så jeg frygtede faktisk lidt, at jeg ville få MEGET sen svar/slet ingen svar/ingen hjælp overhovedet 🙈
Min 'frygt' blev gjort til skamme - for 2 dage efter min henvendelse fik jeg dette svar:
Hej Mette!

Oj då, så ska det såklart inte vara. Jag meddelar lagret nu direkt och ber dem att skicka ut en ny till dig.
Det här löser vi! 😊

Ha en superfin dag! 🌸

Alicia

Cirka 6-7 dage senere modtog jeg en ny pakke 🤩
Jeg er ovenud TILFREDS med den supergode service jeg har fået og jeg skulle ikke engang 'bøvle' med at returnere den defekte fodfil 🙏😊
TAK for dét og 5🌟 fra mig til jer 👌

Vh Mette, Vejle

27 maggio 2025

Tack snälla Mette för dina fina ord! 🌸

Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med både produkten och servicen. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva om din upplevelse – särskilt när du först var osäker. Vi jobbar hårt för att bemöta varje kund med omtanke och snabb hjälp, så din feedback gör oss riktigt glada 💛

Stort tack igen – och njut av dina mjuka fötter! 😊

Har ikke fået den

Har ikke fået den, men de har trukket pengene, har skrevet til dem intet svar, så lige nu anser jeg dem for et fup firma, har ej heller fået ordre bekræftelse eller at varen er på vej, hat tjekket spam etc 😡😡😡

16 giugno 2025

Hej Kirsten,
Tack för din feedback, och vi är verkligen ledsna att du upplevt det så här.

Bekräftelsemejl och leveransinformation skickas alltid automatiskt från vårt system, men ibland händer det att ett stavfel smugit sig in i e-postadressen eller att våra mejl fastnar i skräpposten. Vi ber verkligen om ursäkt för att du inte fått svar ännu – vår kundtjänst har haft ovanligt högt tryck men svarar så fort de kan.

Din order är självklart på väg, och om du hör av dig direkt till vår kundtjänst via info@blissbeauty.dk med ditt namn så kollar vi upp status direkt åt dig.

Vi finns här för att hjälpa och hoppas få chansen att rätta till detta! 💖

Sandra – Bliss Beauty

Jeg var lidt skeptisk efter at have…

Jeg var lidt skeptisk efter at have læst anmeldelserne på Trustpilot, men nogle få positive overbeviste mig om at give det et forsøg. Jeg var forberedt på lang leveringstid og manglende kommunikation, så da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse, skrev jeg til kontaktmailen og spurgte til min ordre. Jeg fik ret hurtigt svar om, at min ordre havde forladt lageret.
Det er selvsagt lidt kritisk, at man ikke engang modtager en bekræftelse efter køb, men skidt pyt. Jeg fik jo svar.
Min pakke kom 10 dage efter bestilling, og jeg er meget tilfreds med min fodfil. Den er ergonomisk og effektiv, og så er den bare mere bekvem end en almindelig fodfil.
Min datter på 7 er - ligesom mig selv - vild med det tøsede design.
Min kæreste prøvede den og oplevede også god effekt.
Jeg købte en ekstra pakke med begge salgs fil, så jeg tænker, at jeg er godt dækket ind til det næste stykke tid.
Alt i alt er jeg fint tilfreds med mit køb.

3 giugno 2025

Risposta di Blissbeauty

Tack så mycket för din fina och ärliga recension, Caroline! 🌸

Vi förstår verkligen att det kan kännas osäkert när man inte får en orderbekräftelse direkt – ibland händer det tyvärr att mejlet fastnar i skräpposten eller att det råkar bli ett stavfel i e-postadressen. Men vi är glada att du hörde av dig och att allt löste sig snabbt.

Det gläder oss enormt att både du, din dotter och din kæreste är nöjda med fotfilen – och visst gör det en skillnad när något är både effektivt och bekvämt att använda. Tack för att du gav oss en chans, och varmt tack för din rekommendation! 💖

/ Sandra
Grundare