Skarpt samt som produktets navn Silky feet.Har brugt formuer på fodterapeut beh. Som nu kan reduceres ned til mindre besøg. Produktet giver fod fladerne et blødt & dejligt toucht..inc er det en... Leggi di più
Jeg har haft problemer med fødderne i mange år, ville ønske jeg havde købt fra silkyfeet noget før! Produkter er super lækkert design, tager ikke meget plads og er nem at bruge - mine fødder er super... Leggi di più
Silkyfeet apparatet kan ikke oplades, ledningen kan ikke sidde fast og falder ud hele tiden. Jeg har derfor ikke haft glæde af produktet på noget tidspunkt. Elendigt produkt.
Hos SilkyFeet ønsker vi at gøre fodpleje enkelt, effektivt og behageligt. Vi er dedikerede til at tilbyde kvalitetsprodukter, der forvandler tørre, hårde fødder til silkebløde i løbet af få minutter. Vores elektroniske hudfjerner er designet med fokus på både komfort og ydeevne, så du kan få salonkvalitet i hjemmet. Vi tror på, at velplejede fødder forbedrer din livskvalitet, og vi er her for at hjælpe dig på vejen mod bløde, glatte fødder.
Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Det gik fint med bestilling og få vare
Men svær at oplade, da stikke er løs i det filen

Risposta di Silkyfeet
En god fodfil som er nem at betjene og efterlader fødderne bløde og som fjerner ømheden

Risposta di Silkyfeet
Silky feet lever op til forventningerne. Fødderne bliver dejligt bløde.

Risposta di Silkyfeet
Produktet levede overhovedet ikke op til reklamen.
Jeg er virkelig meget skuffet.

Risposta di Silkyfeet
Som nu kan reduceres ned til mindre besøg.
Produktet giver fod fladerne et blødt & dejligt toucht..inc er det en fornøjelse at tåspidserne også på flexible vis kan behandles..
I Sommer tiden producerer jeg hud,hår & negle i tempo som går så stærkt.
Så det er ikke så irriterende,samt frustrerende at man på kort tid efter en fodbehandling, selv skal optimere med vedligeholdelse af føddernes look
Inc at følelsen af de mange penge som en beh koster
er gået helt til spilde

SÅ fin kommunikation
Fik en defekt vare, de var hurtige. Vil helt klart anbefale dem

Risposta di Silkyfeet
Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor god kvalitet SilkyFeet har. Den føles solid og professionel, og det mærkes, at der er tænkt over designet. Den er super nem at betjene – det tog mig ikke mange minutter at komme i gang, og resultatet var mærkbart allerede efter første brug. Mine fødder blev meget blødere, og det har gjort en stor forskel i min daglige rutine. Kan varmt anbefales til alle, der vil have glatte og velplejede fødder uden besvær!

Risposta di Silkyfeet
Den er dejlig nem og bruge og have med på ferie, er virkelig glad for den

Risposta di Silkyfeet
Den holder ikke længe på strøm min holder ca 5 min . Hvis jeg viste det på forhånd havde jeg nok ikke købt den
Hilsen Helle

Risposta di Silkyfeet
Super produkt der lever op til forventningerne og hvad der bliver lovet :-). Der ud over super hurtig levering. Kun gode anbefalinger her fra.