SCAM!!
Jeg bestilte fra dem for 1 mnd siden, ikke fått noe mer enn ordrebekreftelse. De svarer ikke når man prøver å få tak i de
SCAM!!
Styr unna! Kjøpte varer av dem og 1 måned senere ingenting har kommet frem enda.Ikke svarer de mail eller tar telefon.Useriøst og scam.Ikke bestill varer fra dette søppel firma her.
Ingen respons etter bestilling, hverken på email eller tlf. Useriøs bedrift som muligens kun eksisterer på papir.
Svindel!
Bestillte 2 varer fra denne butikken som jeg trodde skulle være en norsk seriøs nettbutikk,. Men varene som ankom var fra temu, nøyakti samme varene til meget høyere pris, har prøvd å kontakte via mail men ingen respons!
Dette er ikke en ekte butikk med varer på lager i Norge. Dette er drop-shipping hvor du ikke er garantert å motta varene du har kjøpt. Dette opplyser ikke Birgli om på nettsiden. Jeg kjøpte en vare som jeg måtte etterlyse etter flere ukers venting. Jeg fikk da beskjed om at den var på vei i Posten. Jeg måtte purre på sporingsnummeret og når jeg til slutt fikk det, så viste det seg at pakken befant seg i Kina.
En av to bestilte varer ankom til slutt, ødelagt. Det ble bestilt ny, og den ankom til slutt den også, men vare nummer to ankom aldri. Når jeg sendte klage til Birgli fikk jeg beskjed om at den var på vei, men jeg så aldri noe til den, og Birgli sluttet å svare på mine henvendelser.
Sum i sum, en totalt useriøs "butikk" drevet av folk som kun er drevet av profitt. Ingen av varene har dokumentasjon på at de er trygge, noe som er skummelt når man vet hvor mye skadelige stoffer det er i varer fra Kina. Det som selges hos Birgli er samme Kina-rælet man får på Temu. Så styr langt unna denne "butikken"!!