14/4-26 Oppdatering i forhold til kjøp på nettbutikken Marblemadestudio. For å i det hele tatt få noe ut av bestillingen og betalingen jeg hadde gjort ble vi enige om at jeg skulle ta til takke med... Leggi di più
Ikke handle fra marblemade. Vi bestilte og betalte for en lampe herfra i februar, med informasjon om at varen var på lager og ville leveres innen 4-5 virkedager. Etter at det hadde gått et par uke... Leggi di più
Ha risposto al 56% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlig kundebehandling
14/4-26
Oppdatering i forhold til kjøp på nettbutikken Marblemadestudio. For å i det hele tatt få noe ut av bestillingen og betalingen jeg hadde gjort ble vi enige om at jeg skulle ta til takke med en vare i standardmål i stedet for hva jeg egentlig hadde bestilt. Jeg skulle også få refundert kr 3000,- .
Varen har jeg nå fått, marmoren var veldig fin. Minus at jeg ikke fikk de målene jeg hadde bestilt.
Når det gjelder refusjon på kr 3000,- har jeg ventet på den i en hel måned. Jeg har etterspurt refusjon flere ganger uten noe respons. Det er beklagelig at man ikke klarer å følge opp kundene og holde avtalen som inngås. Jeg venter fortsatt på pengene. En bankoverføring tar ikke en måned.
Styr unna
Styr unna. Jeg bestilte en lyskrone som var markedsført som lagerført, med forventet leveringstid på 1–5 dager. Da jeg kort tid etter ønsket å kansellere kjøpet, fikk jeg plutselig beskjed om at dette likevel var et tilvirkningskjøp, og at angreretten derfor ikke gjaldt. I etterkant har de også endret hvordan varen markedsføres på nettsiden.
Rundt en måned etter bestilling påstår de at varen er på vei fra fabrikk, før de noen dager senere lurer på om jeg vil ha en annen lampe.
Saken har deretter vært preget av manglende oppfølging, skiftende forklaringer og ingen tilbakebetaling, selv etter gjentatte purringer.
Jeg anbefaler ingen å handle fra denne butikken.
Ikke handle fra marblemade
Ikke handle fra marblemade.
Vi bestilte og betalte for en lampe herfra i februar, med informasjon om at varen var på lager og ville leveres innen 4-5 virkedager. Etter at det hadde gått et par uker sendte vi mail for å høre når vi kunne forvente lampen. Etter den gang har det vært flertallige mails frem og tilbake, uten noe videre fremgang. Vi har forsøkt å heve kjøpet, men de begrunner avslaget med at det har vært en bestillingsvare. En vare som opprinnelig stod som lagerført på nettsiden deres. Nå har de endret nettsiden slik at de kan lure andre på samme måte. Ekstremt useriøs aktør. Vi har tatt kontakt med både forbrukertilsynet og politiet og håper på å se pengene tilbake. Styr unna!!
Styr unna dette selskapet.
Styr unna dette selskapet.
Dette er min tredje anmeldelse av Marblemade. Kommer til å legge ut flere også fordi det stadig dukker opp nye unnskyldninger eller skal vi heller kalle det beskyldninger? Dette er et lite avsnitt fra siste mail:
«Vi opplever dessverre at opplysningene som gis varierer fra gang til gang, særlig når det gjelder beløp. I flere henvendelser – inkludert din siste anmeldelse – oppgis det beløp som ikke tar hensyn til at det allerede er tilbakebetalt 3 000 kr. Dette gjør det vanskelig for oss å forstå hva som faktisk kreves for å avslutte saken»
«Stakkars» Marblemade som ikke kan avslutte saken fordi de ikke har fått med seg at de skylder meg 17.610,- Selv om det har gått et helt år! Heldige meg som fikk 3000,- refundert!
Jeg bestilte et bord for over ett år siden. Per i dag har jeg verken mottatt varen eller fått pengene mine tilbake i sin helhet. Det eneste jeg har fått er bortforklaringer, motstridende opplysninger og forsøk på å forvrenge fakta.
Selskapet påstår at jeg gir uklare opplysninger, men dette er direkte feil. Jeg er fullt klar over hva jeg har mottatt og hva som fortsatt mangler. Problemet ligger hos dem, ikke hos meg.
De bruker delbetalinger som et forsøk på å skape et inntrykk av at saken er løst, samtidig som de unngår å forholde seg til det reelle utestående beløpet. Dette fremstår som en bevisst strategi for å trenere saken og unngå ansvar.
Etter over ett år uten levering eller full refusjon, er dette ikke lenger akseptabelt eller profesjonelt. Min opplevelse er at selskapet ikke tar ansvar og ikke har til hensikt å rydde opp på en ordentlig måte.
Jeg anbefaler alle å holde seg langt unna!
Svindel
Ref. tidligere skrevet anmeldelser og tilsvar fra dere så lurer jeg på hvorfor dere ikke etterkommer kravet dere har fått fra Namsmannen, og jeg lurer også på hvorfor dere svarer på anmeldelser her istedenfor å gjøre opp for dere. Dere hevder at dere har fulgt prosessen slik betalingssystemet krever, men det er ren løgn. Dere har fått beskjed fra banken om at dere ikke kunne kreditere til opprinnelig betalingsmiddel som ble brukt av oss under den såkalte «handelen», derfor har det gått så langt at dere nå er dømt til å betale oss tilbake både kravet vårt og rettsgebyr til staten. Dette er ett resultat av at dere ikke har fulgt norsk lov i henhold til tilbakebetaling av ikke leverte varer og at dere rett og slett forsøker å svindle alle som forsøker å handle med dere. Dette kan også dokumenteres ved ett enkelt google-søk av daglig leder. Og disse AI-genererte tilbakemeldingene dere kommer med på anmeldelsene folk skriver om dere er det ingen som biter på. Jeg håper alle som leser dette går samme vei som oss og får hjelp.

SVINDEL!! Styr unna
Bestilte en lysekrone fra Marblemade tidlig i august og fikk beskjed om at lampen var på vei. Tok kontakt på mail etter et par uker fordi jeg ikke hadde hørt noe mer fra de. Fikk til svar at lampen var på vei, men månedene gikk og ingen lampe dukket opp. Etter utallige purringer på mail og kun bortforklaringer på det ene etter det andre ønsket jeg å heve kjøpet. Det svarte de aldri på, så jeg måtte gå gjennom banken og «Nets» for å få igjen pengene mine. Ville ikke kjøpt noe fra denne nettsiden. De svarer kun på mail hvis du truer om å gå via Forbrukertilsynet eller hvis du ringer på Instagram. De vil nemlig heller ikke gi kunden et telefonnummer som en kan ringe. IKKE stol på denne nettsiden!

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice – styr unna!
Dette oppleves som ren svindel. Ikke la dere lure. De sender produkter til influensere, men vanlige kunder får ingenting.
Vi har fått sporadiske “oppdateringer” etter flere måneder, men disse virker lite troverdige. Det gis gjentatte forklaringer om forsinkelser fra fabrikk osv., men det er vanskelig å tro at alle kunder opplever nøyaktig de samme problemene over så lang tid.
Vi ble også bedt om å betale hele beløpet på forhånd, noe som i ettertid virker svært mistenkelig. På nettsiden deres står det at man kun skal betale 50 % ved bestilling – dette stemmer altså ikke med vår opplevelse.
Vi bestilte et bord til 15 000 kr i september, og har fortsatt ikke mottatt verken produkt eller konkret leveringsdato.
Vi ønsker kun å få pengene våre tilbake.
Kan noen hacke nettsiden sånn at andre ikke blir lurt. Endre forsiden slik at det står «SVINDEL, IKKE KJØP»

Anbefales ikke, svindel!!
Jeg bestilte en lysekrone i midten av januar og etter litt frem og tilbake betalte jeg den rundt 20.01. Med en gang jeg hadde betalt sluttet de å svare. Jeg sendte sikkert 10 mailer og spurte om leveringstid uten å få noe svar. Etter cirka 4 uker så kontaktet jeg PayPal for å rapportere svindel. De opprettet en tvist på betalingen som MarbleMadeStudio måtte svare på. Dagen etter fikk jeg svar på epost om at lampen kom om 4 uker. Det sto på nettsiden av lampen var på lager da jeg bestilte den. For å være helt ærlig så tror jeg ikke et sekund på at lampen var bestilt eller på vei. Det er veldig påfallende at de svarer med en gang det blir opprettet en tvist på betalingen. Jeg er sikker på at den eneste grunnen til at jeg fikk tilbake pengene var fordi jeg fikk hjelp av PayPal. Anbefaler ingen å bruke denne nettsiden. Er ordentlig svindel!

Ekstremt useriøs aktør
Ekstremt useriøs aktør. Beskriver levering innen 6-7 uker på bestillingsvarer, men har ikke kommet med noe oppdatering eller gitt lite informasjon når jeg har spurt i tillegg til lang respons tid. Først etter 6 mnd ble jeg kontaktet om at det nå var 3-4 uker til den ble sendt fra fabrikk. I tillegg får du mulighet til å betale med klarna som de etter 6 mnd sier at ikke gjelder og at de ønsker fullt beløp for å hindre ytterligere forsinkelser, og at hele årsaken til forsinkelsen er at de ikke har mottatt betaling eller blitt gjennomført en godkjent betalingsmetode. De kaller dette helt vanlig når man bestiller på nett. Styr for all del unna!

Risposta di Marblemadestudio
Bestilte to lamper i september som…
Bestilte to lamper i september som skulle komme i November. Fikk ingen beskjed om at de ikke ble levert før jeg kontaktet de og de sa at det skulle komme i desember. Mottok ingen ny informasjon før jeg tok kontakt og fikk da beskjed om at en av lampene skulle komme i starten av januar og en i slutten av januar. Etter det har de ikke svart meg på mail. Jeg betalte 50% av ordren når jeg bestilte!
Helt elendig kundeoppfølging.

ikke bestill, svindel!
Jeg bestilte meg et spisebord i marmor til prisen 32.900,- 10.05.25, varen har aldri komt og jeg får ikke lengre svar fra siden. De har aldri svart meg på mail, kun på chat. Men nå får jeg ikke kontakt der lengre heller..
Aldri spurt om refusjon, kun å velge meg ut en falsk blomst som plaster på såret med ventetid. Bordet skulle komt på 6 uker, nå er det mars - snart er år siden bordet ble bestilt. Eieren av siden er tatt for svindel av mange saker tidligere, det kan du selv se på proff. No the agency holding AS, betalingsanmerkninger, panteheftelser og saker i domstolen. Har blokkert meg fra Facebook siden sin for jeg skrev at hun ikke leverer produktene.
Har ikke fått svar på mail angående…
Har ikke fått svar på mail angående mitt kjøp av lysekrone. Dette er meget useriøst. Regner med å høre fra dere snarest!!
Useriøs aktør
Fin nettside, og den virker trygg siden den er norskregistrert. Det er den dessverre ikke. Det er nå snart 6 mnd. siden jeg bestilte og betalte for en vask og et bord - ble fortalt at at det var 8-12 uker levering. Så har jeg nesten ikke hørt noe mer, sist at det skulle komme 10. des. Helt utrolig at en norsk nettbutikk kan holde på sånn.

Risposta di Marblemadestudio
Bestilte lampe for over en måned siden
Bestilte lampe for over en måned siden. Ikke hørt noe siden dagen jeg bestilte og får ikke svar på mail. Lampen jeg bestilte var på salg som jeg ble veldig glad for helt til jeg nå har betalt opp i 9000 for lampe og levering uten å motta noen ting.

Svindel!!! Utsettelse og radio silence
Svindel! Bestilte en lampe som skulle leveres ila 6-7 uker. Kjempehyggelige og imøtekommende inntil jeg bestilte og betalte halvparten, deretter hører jeg ingenting. Tar kontakt når frist nærmer seg, får ikke svar. Når åtte uker har passert, tar jeg kontakt, får ikke svar.
Får kun svar når jeg skriver at jeg anser det som svindel. De utsetter levering i ytterligere en mnd; jeg stiller spørsmål vedrørende utsettelsen, og ber om å få tilbakebetalt pengene i påvente av levering, de slutter igjen å svare.
Jeg skal selvsagt betale for lampen dersom jeg faktisk mottar den, noe jeg tviler sterkt på, for makan til kundebehandling har jeg aldri vært med om tidligere.
Googlet dessverre etter at jeg bestilte, for nettsiden virket legit, men ser nå at historien min ikke er unik med denne nettbutikken, eller dama som står bak.
Edit: svaret jeg får her, stemmer ikke overens med min opplevelse. Jeg har ALDRI blitt tilbudt hverken kansellering eller refusjon, jeg har heller ikke blitt gjort oppmerksom på at det var noen forsinkelser.

Ren svindel !!!
Helt elendig - Styr unna
De andre anmeldelsene snakker for seg selv, men vår opplevelse var så håpløs at jeg føler behov for å advare en gang til.
Aldri kjøp noe fra Marblemade. Aldri. Aldri. Aldri. Vi bestilte en lysekrone i sommer, til i overkant av 6000kr (angivelig er fullpris over 10 000kr). Med den prisen skulle man trodd at selskapet ble å levere et skikkelig produkt, men neida. Etter flere måneder med venting forsøkte vi å heve kjøpet ettersom butikken aldri klarte å forsikre oss om at lampen faktisk ville komme frem, men kundeservicen var helt elending. De svarer sjeldent på e-post, og de gangene de svarer så bare forsikrer de om at ting ordner seg, noe man mister troen på etter 10ende løgn.
Dette er bare dritt, og ingen bør kjøpe nor herfra. Vi endte opp med å kjøpe en murano-lysekrone fra et seriøst firma, og fikk heldigvis tilbake pengene vi ble svindlet for av Marblemade på kredittkortgaranti.
STYR LANGT UNNA!
Svindel
Svindel. Kjøpte produkter for over 13.000kr i august 2025, og har fremdeles ikke fått noe per desember 2025. Får ikke svar.

Risposta di Marblemadestudio
Bestilte lampe i fjor høst- skulle…
Bestilte lampe i fjor høst- skulle leveres i desember. Må purre gang på gang, og den dukker aldri opp. Omsider i juni kommer den- betaler først da. Men når den åpnes mangler deler og flesteparten av glassene er missfarget med små stener i seg.
De svarer ikke, drar ut ting og ingen ting blir avklart. Har ønsket refusjon da lampen hverken ser ut som den skulle og kom levert over et halvt år sent.
Pluss at det er deler som gjør den totalt håpløs som mangler. Kjempe uprofesjonelt og enormt lite hjelpsom.
Anbefales virkelig ikke. Kommer til å ta saken videre til forbruker rådet.