BIOENEX Recensioni 2.789

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Avant, du bois!! . mais tellement de poussières et de crasses que j'ai changé par BIEONEX. Le plaisir de chauffe et d'entretien est totalement différent, j'ai du m'adapter. Mais, çelà a été vite... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Habe 2 Briketts in ein Glutbett gelegt,nach 1,5 Std. Flamme weg , aus der Glut heraus kam nicht viel Wärmeleistung raus . Viel versprochen wenig gehalten,leider . Habe neuwertigen Ofen ,23Jahre Er... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De jonge kerel die de bestelling aan huis afgeleverd heeft verdient een dikke pluim want heeft de 8 dozen elk 20kg tot aan de voordeur gezet (;is een arbeidskracht om goed te vergoeden want doet zij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

ging snel en makkelijk en goede info bij de artikelen. Alleen problemen met DHL die doet alsof ze aan mijn deur stonden en ik niet open deed. We zaten met 3 man in de huiskamer met een extreem waaks... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di legna da ardere

Scritti dall'azienda

BIOENEX is a European wood fuel company focused on making it easy to choose, order, and receive high quality firewood and briquettes. We handle the whole process so customers across the EU can get reliable products for fireplaces, log burners, and multi fuel burners without any hassle.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Hallo Gerd,

Das ist großartig! Wir könnten nicht glücklicher sein, von Ihrer Erfahrung zu hören!

Vielen lieben Dank! 😊

Bonne expérience pour la commande

Bonne expérience pour la commande
Reste à voir la livraison et l'efficacité du produit

16 febbraio 2026

Bonjour,

Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez passé une excellente expérience ! 🙌

Un grand merci 😊

Nous vous souhaitons une journée fantastique,

TOP!!

TOP!!!
Heel goede brikketten!

Hallo,

Valutata 5 stelle su 5

Bestellung und Zustellung immer wieder…

Bestellung und Zustellung immer wieder zufriedenstellend!!
Gerne wieder und sehr empfehlenswert.

Hallo Doris,

Es macht uns wirklich den Tag, zu hören, dass Sie eine so gute Erfahrung mit uns gemacht haben. 🧡

Vielen lieben Dank für Ihr Feedback! 😊

Wir wünschen Ihnen einen fantastischen Tag,

Valutata 2 stelle su 5

Wir haben die Briketts bestellt haben

Wir haben die Briketts bestellt haben Sie getestet aber was da geschrieben wird kommt mit 8Stunden auf gar keinen Fall hin.Wir haben nach 3Stunden noch nicht mal Glut!
Wir würden diese nicht mehr kaufen

14 febbraio 2026
Non scritta su invito

Hallo Eno,

Vielen Dank für Ihr Feedback, und wir sind sehr enttäuscht zu hören, dass die Briketts nicht die vollen 8 Stunden gehalten haben. 😔

Die Brenndauer kann je nach Ihrem Ofen, der Luftzufuhr und wie gut der Ofen vorgeheizt ist, variieren. Normalerweise brennen die Briketts in den ersten Stunden mit Flammen und glühen danach, um eine gleichmäßige, langanhaltende Wärme zu liefern.

Um die beste Leistung zu erzielen, schauen Sie bitte in unseren Leitfaden hier: https://bioenex.de/blogs/blog/ultimativer-leitfaden-fur-emberglow-briketts

Wir hoffen, das hilft Ihnen weiter

Mit freundlichen Grüßen,

USP en dan een echte !

ik vond het bestelproces heel simpel en duidelijk , ook voor een computer -illiterate als ik ! Goede info mbt het product en goede info mbt bezorgen ! Hier kunnen anderen wat van leren, maar eigenlijk beter van niet, hou dit voor jezelf, dit is echt voor jullie een USP !

Hallo Roderick,

Valutata 5 stelle su 5

Ich habe mit diesen Produkt noch keine…

Ich habe mit diesen Produkt noch keine Erfahrung. Bin aber schon jetzt sehr gespannt.

Hallo Erika,

Vielen lieben Dank für Ihr Feedback!

Bleiben Sie warm und gemütlich! 🔥

Rapide efficace

Rapide efficace

7 gennaio 2026

Bonjour Catherine,

Un grand merci pour votre retour ! 🔥

Bisher alles Bestens

Bisher alles Bestens. Ein sehr gutes Produkt.

Hallo Michael,

Vielen lieben Dank! 😊

Valutata 1 stelle su 5

Geen 8 uren maar 3(!) uren brandtijd

4 dozen Ember Glow briketten besteld in de hoop de houtkachel tussen 23:00 en 06:00 uur aan te kunnen houden. De beloofde/geadverteerde 8 uur brandtijd wordt lang niet gehaald. Binnen 3 uren is de briket weg.

14 febbraio 2026
Non scritta su invito

Hallo Gerard,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de briketten niet de volle 8 uur hebben gebrand. 😔

De brandduur kan variëren, afhankelijk van uw kachel, de luchttoevoer en hoe goed deze is voorverwarmd. Meestal branden de briketten de eerste uren met vlammen en gloeien ze daarna om een gelijkmatige, langdurige warmte te geven.

Voor de beste prestaties kunt u onze handleiding hier bekijken: https://bioenex.nl/blogs/blog/ultieme-gids-voor-emberglow-briketten

We hopen dat dit u helpt.

Met vriendelijke groet,

Facile et rapide

Bonjour Janine,

Un grand merci pour votre retour ! 🔥

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Perfect verpakt!

12 febbraio 2026

Hallo Dimitri,

We zijn blij om te horen over uw ervaring! Dank u wel voor uw feedback 😊

Fijne dag gewenst,

Werkt prima

5 novembre 2025

Hallo Natalie,

Valutata 3 stelle su 5

Verkeerde levering

Ik bestelde de 'Blaze box' 4x, maar ontving 'Turbo hardhout' 4x?
De briketten branden goed en geven veel warmte, echter is de brandtijd van korte duur.

8 febbraio 2026

Hallo Kim,

Bedankt voor uw feedback!

Het spijt ons zeer dat u de verkeerde bestelling heeft ontvangen in plaats van de 'Blaze Box'. 😔
Neem alstublieft contact op met ons klantenserviceteam https://bioenex.be/pages/contact, zij zullen dit voor u onderzoeken.

We zijn blij om te horen dat de Turbo-briketten goed branden en veel warmte geven, hoewel we begrijpen dat de brandduur teleurstellend kan zijn. Gemiddeld brandt één Turbo-brik ongeveer een uur, en 1–2 briketten kunnen ongeveer 2 uur warmte leveren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più