De bedste produkter med de vildeste resultater…altid super hurtig afsendelse. Dyre…måske, men effekterne på huden med et minimum af produkt taler for sig selv.
Jeg har brugt Bioeffect i 13 år og kommer aldrig til at bruge andet. Jeg har stort set ikke set en nævneværdig ældning af min hud i den periode, så jeg tør ikke holde op. Jeg er begejstret for åbenhed... Leggi di più
Det er til dato den bedste serum (bioeffect efg serum) der findes. Jeg har brugt bioeffects produkter i tre år. Nogle gange prøver jeg noget andet men jeg må konstatere at jeg har endnu ikke fundet n... Leggi di più
Bioeffects produkter er af meget høj kvalitet på alle fronter. Jeg har brugt produkterne nu i ca 3 mdr og fremadrettet kommer jeg ikke til at bruge andre mærker - jeg er mere end tilfreds. Servicen... Leggi di più
Østergade 6, 1 sal, 1100, København K, Danimarca
Hurtig forsendelser smukt pakkede ind m en prøve og personlig hilsen 🍀 og det bedste serum på marked.

Risposta di Bioeffect Danmark
Super hurtig levering og produkterne er af super kvalitet 👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Bioeffect Danmark
God service og hurtig levering. Køber gerne derfra igen :-)

Risposta di Bioeffect Danmark
Bioeffect er en lækker serie med super produkter.
Købte en prøvepakke og oveni fik jeg en lækker gave med 👍🏼

Risposta di Bioeffect Danmark
Jeg er så glad for EGF Serum. Pakken leveres lynhurtigt og der er altid en lille gave med.

Risposta di Bioeffect Danmark
Dejlige produkter. Lynhurtig levering og god service. Kan anbefales.

Risposta di Bioeffect Danmark
Skønneste produkter og bedste service. Produkterne gør lige, hvad de lover og min hud elsker dem. Bioeffect leverer altid hurtigt, så man kan næsten ikke nå at løbe tør og så elsker jeg at man altid finder en lille ekstra gave i bestillingen 🤗

Risposta di Bioeffect Danmark
Har en lidt sensitiv ud og havde svært ved at få min hud ordentligt fugtet. Prøvede EFG serum, og min hud elsker den. Anbefaler den til alle jeg kender. Den gør en kæmpe forskel. Virkelig drøj i brug, din hud vil elske dig for det.

Risposta di Bioeffect Danmark
Har netop modtaget min første bioeffect ansigtsbehandling på Skodsborg spa . Min ellers tørre hud føles endelig gennemfugtet, og jeg har ydermere købt en 30 dages fugtkur til hjemmebrug .
Kan også virkelig anbefale eyepadsne , der er pakket i individuelle pakker, perfekte til at have med på rejse .
Tak💚,
Mvh
Cille Grut

Risposta di Bioeffect Danmark
Har døjet med tør og sart hud og prøvet mange forskellige creme serier.
Hørte om bioeffect fra en veninde og efter at have brugt deres serum og cremer i nogen tid, er min hud fugtmættet og jævnere. Jeg er fan.