Personale har ikke lyst/ tid til at besvare spørgsmål. Priser er på flere ting dyrere end andre steder. Toiletforhold er ret ulækre. Ingen gider gøre rent. Toiletpapir skal man åbenbart selv medbrin... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min forventninger til planter og blomster, lever op til mine forventninger, men butikken var beskidt og meget støvet. Der kørte en dame rundt, i blinde, på en maskine der støvede om end, endnu mere.... Leggi di più
Billigblomst Kolding, en trist oplevelse. Hvor er det ærgerligt at køre 25 km hver vej, for at finde en butik der nærmest ligner et ophørsudsalg, butikken bære i den grad præg af at være underbemande... Leggi di più
Butikken i Hillerød har et stort udvalg og jeg har kun oplevet planter af god kvalitet. Det er jo en del af konceptet at det er mere discount og derved færre medarbejdere osv. men når jeg har været... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Billigblomst
Scritti dall'azienda
Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.
Hvad kan man forvente i Billigblomst
Billigblomst genkendes hos de fleste, som et plantecenter med lavpris og hvor der ikke er skiltes med rådgivende service og pænt inventar.
Vi har alt indenfor buketter og snitblomster, stueplanter, udplantning/sæsonplanter, haveplanter, krukker, brugskunst, dyrefoder, dekorationsartikler og meget mere.
Sortimentet favner bredt og det er som oftest tilgængeligt i store mængder.
Vores koncept
Billigblomst adskiller sig fra andre havecentre på, at vi ikke har et fast varesortiment, da vores indkøbere i Danmark, Holland og i Sydeuropa, arbejder intensivt på at finde de bedste varer til den skarpeste pris. Dette sker blandt andet igennem de stærke og tillidsfulde relationer, som vores indkøbere har til producenterne. Vi sparer mellemhandlere væk, og vi bruger ikke en masse midler på stilfuldt inventar eller anden indretning, da vores omsætningshastighed er ganske hurtig, og det for os er lettere at masseeksponere vores varer på paller og plantecontainere. -På den måde kan vi skrue ned for priserne på varerne.
Derfor vil man også opleve at vi sommetider ikke har en vare ret lang tid ad gangen, da der er tale om en partivare. Når priserne er lave, skaber det også et ekstrem effektivt vare flow.
Når vare flowet er så intenst, har vi i Billigblomst brug for søde medarbejdere med et naturligt overskud, til at sørge for at de daglige varemodtagelser, bliver fordelt i butikken, samt sørge for at planterne er vandet, buketterne er friske og at alle krukker er repræsenteret. Derfor er der ikke tid til at rådgive og yde vejledning, men vi guider dig naturligvis i den rigtige retning med et smil, hvis du har brug for det.
Find vores Billigblomst plantecentre i:
Informazioni di contatto
Ha risposto al 2% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Meget dårlig kundeservice ved kassen i…
Meget dårlig kundeservice ved kassen i Herning afd.

Risposta di Billigblomst
Jeg kom med min handicappede mor til en…
Jeg kom med min handicappede mor til en fyldt parkeringsplads samt de enste to handicappladser i havde, havde i valgt at stille alle jeres blomster på. Da i blev gjort opmærksom på dette, fik jeg rullet øjne nærmest som om at det ikke var “deres skyld”. Jeg mener at der skal være lige mulighed for at parkere om du er handicappet eller ej, og så dur det altså ikke at i har smidt alt muligt andet på de eneste to handicappladser i havde. Der vi så skulle betale, trykkede hun 8 blomster for meget ind, det er rundt regnet 800kr vi kunne være blevet snydt for hvis jeg ikke opdagede dette. Der jeg påtalte hende dette, fik jeg igen rullet med øjnene og blev mødt med fornærmelse over at jeg havde påtalt hende dette.
I bund og grund rigtig dårlig oplevelse for mig og min dårligt gående mor.

Risposta di Billigblomst
Vi købte sidste år en lidt træt plante…
Vi købte sidste år en lidt træt plante i BB Herning, men fik et tips med på vejen. Wau det gav pote. Så meget at den er vokset mindst 50% ... vi har ledt efter en god selvvandingspotte, med visning af vandstand, til fornuftige penge. Den unge rare dame i Herning henviste til et par hylder, men måtte henvise til en gartner på vores spørgsmål. Gartneren var fantastisk! Hun viste hvordan og hvad vi skulle være opmærksom på, også med støttepælen. Det ser fint ud, så nu er der kun tålmodighed tilbage 🙂
Tusind tak for Jer🥰
Dejligt i har fået selvvandingspotter med indikator til fornuftige priser. Det kan varmt anbefales.
PS der skulle hele 40 liter pottemuld til 😉

Risposta di Billigblomst
Købte et okay dyrt cedar træ
Købte et okay dyrt cedar træ, men det døede desværre vinteren over.
Det blev ellers beskyttet som anbefalet af billig Blomst.
Har formindelig fået frost inden køb.
Der var inten refusion eller ombytning desværre, det kunne kun være kundens fejl.
Vil helt sikkert ligge alle mine mange fremtidige køb at sted hvor der er mere styr på det og kunde service at få.

Risposta di Billigblomst
Man kan kke betale med kontanter i…
Man kan kke betale med kontanter i Valby, selvom der er personale tilstede.
Personalet er ikke kun "opfyldningspersonale", som personalet fortæller. De hjælper kunder ved kassen når systemet driller eller bryder sammen. At I gemmer jer bag, at "personalet kun er opfyldningspersonale", kan simpelthen ikke være lovligt, men det må forbrugerombudsmanden tage stilling til.

Risposta di Billigblomst
Fantastisk og hurtig betjening i…
Fantastisk og hurtig betjening i billigblomst - Århus!
Blev mødt af en meget sød og behjælpelig souschef som på ingen tid kunne guide mig gennem butikken for at få fat på præcis de ting jeg havde brug for. Desuden fik jeg råd til hvordan jeg bedst passer den nye plante jeg købte. Rart med nogen, som kender deres område ud og ind, så det bare går hurtigt.

Rent scam
Rent scam. Er dyrere end Bilkas havecenter, som også er langt bedre.
Billig Blomst' produkter er næsten altid 2. sortering, både planter og tilbehør, men det oplyser de ikke om.
Denne anmeldelse slettes hurtigt af Trustpilot, det kan man betale for, så Trustpilot er intet værd, men præcis så korrupte som de virksomheder, der fjerner anmeldelser.

Spændende sted at handle
Spændende sted at handle, blandede tomatplanter, store flotte billige glaserede krukker

Risposta di Billigblomst
Var i billig Blomst i Lind ( Herning) …
Var i billig Blomst i Lind ( Herning) i dag og der var kun 1 handicap parkering .

Rigtig godt udvalg i Sønderborg
Rigtig godt udvalg i Sønderborg!
Lavpris plantecenter. Super, at de kan holde priserne nede med selvbetjening - Fuldt forståeligt!
5 stjerner herfra :-)

Er novice i drivhus
Er novice i drivhus, grønt mm, og spurgte om hjælp - havde brug for info vedr. gødning. Flinkeste “gartner” - Torben, gav lige en doktorafhandling med kvælstof, datoer, gødning mm - trak mig rundt i butikken og udpegede det han ville købe i min situation - bum! Stærkeste og mest dedikerede service jeg længe har oplevet.
Jeg håber at BB betaler Torben og Crew en anstændig hyre, ellers tror jeg sgu, at de bliver hapset af opkoblingen der bygger ved storcentret😉
Stor tak til Torben og Billig Blomst, Kolding - og go påske🐣

Risposta di Billigblomst
Har altid oplevet mine besøg i Billig…
Har altid oplevet mine besøg i Billig Blomst Kolding som positive, har aldrig manglet hjælp når jeg har efterlyst det. Man skal måske huske at det er en discount butik, som Netto, Rema osv. og man ikke kan forvente den samme service og orden som i butikker med højere prisniveau

Risposta di Billigblomst
Kunne ikke betale med kontanter
Kunne ikke betale med kontanter, man skriver at det er selvbetjening, men der er masse af personale, der findes også selvbetjenings kasser til kontant betaling,
Så sørg af at kunder med kontanter også kan betale.

Risposta di Billigblomst
Vi har i dag være i billige blomst…
Vi har i dag være i billige blomst holbæk
Der er ingen mennesker til at hjælpe med at finde ting dem man spøger siger man skal finde en anden.
På deres deres vogne det der skabe metale på som ødelægger en helt ny jakke med hvis det er et barn der var løbet ind i den var han/hun virkelig komme til skade
Derudover var vi over og kigge på krukker hvor der ikke er nogle priser på.
Efter alt dette få vi snakke med en i butikken har siger udskuld for den uheldige oplevelse min intet andet

Risposta di Billigblomst
Jeg kørte efter et af jeres Facebook…
Jeg kørte efter et af jeres Facebook tilbud i går. Da vi kom derud, fik vi besked om at det da ikke var kommet i butikken endnu (efter at være blevet sendt rundt i drivhuset). De kommer åbenbart ikke ud i butikken, når de bliver slået op som tilbud på face. Vi fik forklaret, at de havde fået nye varer og de ikke var pakket ud. Jeres ekspedient lød som om det var helt normalt og de kunne ikke pakke de nye varer ud forklarede hun. Jeg skrev en linje på Facebook blot at varerne ikke var i butikken så andre ikke kørte forgæves. Kommentaren er blev slettet og jeg er blokeret fra gruppen. Jeg skrev intet andet og handlede i øvrigt for over 1000kr efterføgende. Wow siger jeg bare! Var ellers glad for at være kunde. Det godt nok dårlig behandling og falsk reklame.

En god afslutning.
Pas på med deres indkøbsvogne… fint at de har fjernet systemet så man ikke skal bruge mønter til at få en vogn, men nogle af kæderne er fjernet på en måde, så man kan rive sig på dem, eller få ødelagt en jakke, som det skete for mig ved kassen.
Som opfølgning så har det efterfølgende været utrolig godt håndteret af kundeservice, stor ros til dem.

Vort billigblomst/oliventræ
Vort 1. besøg hos Billigblomst var forleden i Aarhus. Vi brændte varm på et oliventræ. Vi syntes prisen var måske for lav. Vi læste lidt om jer og vi er som kunder meget forskellige. Alt skal være billigt og der skal være en super service.
Måske tog vi en chance, men kørte til Aarhus. Absolut ingen skuffelse, men størrelsen gjorde flytningen fra butik og ud til bilen. Spurgte om hjælp, medarbejderen tømte sit transportbur og løste udfordringen.
Vi gjorde et godt køb, træet var mere en 1/2 meter højere end beskrevet
Stor flot krone. 699,- kr var en smuk investering. Sidst men ikke mindst, det var en god oplevelse at besøge Billigblomst. Tak

God oplevelse
Jeg havde en god oplevelse i Billig Blomst. Var overrasket over hvor billige de egentlig var i forhold til så mange andre planteskoler. Planterne var god kvalitet og jeg fik fin service

Risposta di Billigblomst
Virkelig dårlig service i billigblomst…
Virkelig dårlig service i billigblomst i Herning (Lind)
Jeg beder en ansat om hjælp til blomster, da det ikke lige er min spidskompetence..
Jeg bliver mødt af et surt svar og virkelig en grim attitude, hun vil på ingen måde hjælpe. Jeg fik af vide at jeg hjemmefra kunne have gået på nettet for at finde ud af hvad jeg vil have inden jeg var kørt derud..
Ellers kunne hun jo bruge alt sin tid på at gå og hjælpe alle..
Jeg satte mine varer og kørte et andet sted hen

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.