Billigaboden Recensioni 119

TrustScore 1.5 su 5

1,3

Valutata 1 stelle su 5

Verkligen oseriösa. Köp INTE något från dem. Annonserar europeiska varor och skickar kinesiska varor av sämst kvalité (beskrivningen stämmer inte alls med produkten). När de kontaktade mig låtsades de... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde träningsskor de var för små och retur skulle kosta närmare 500 kr och post nord uppger att skicka retur till Kina och även med spårningsnr så är risken stor att det inte kommer fram min kos... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

0 stjerner. Man føler sig fuldstændig taget ved næsen. Kvalitet ikke tilstede, det er simpelthen ikke penge værd. Lang lang leveringstid og bestemt langt fra det der forventes af det bestilte. Det må... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Köpte en Bh som skulle vara i fin kvalitet, den är garanterat från Temu. Frågade om jag fick skicka tillbaka varan men ack nej. Enligt deras policy får man inte returnera underkläder, vilket jag först... Leggi di più

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Botten

rigtigt inbjudande sida att boka som i detta fall en koalabjorn som skulle ges som födelsedagspresent till rtt barn som valt sin present själv, ser att man kan betala för att få snabbare leverans, klart att vi bokade och betalade, då betalningen genomförts kommer infon stt det är lång leveranstid, jo alldeles för lång
, ingen info hemsidan ger bara ut skriftlig konversation och inget telefonnummer, ser det som ett kinabolag, 👎, kan inte bli ngt annat. Gör om eller byt er verksamhet, att det sedan stod att läsa var att betalar jag en högre avgift kommer paketet fortsre, okey, betalade och då kom det ett meddelande att det är längre leverans, jo mkt lång, aldrig mer Billigaboden👎

13 novembre 2024

VARNING, handla inte från BilligaBoden

Handla INTE från Billigaboden.

Produkten vi fick hade inte de funktioner som fanns beskrivet. Vi valde då att returnerade denna Vi kontaktade dem och fick en returadress samt betalade portot själva (vilket var ok).

Hörde sedan ingen mer och när jag kontaktade dem igen så påstod de att varan var trasig och vi inte kunde få några pengar tillbaka, vilket var en ren LÖGN. Den var full fungerande vid returen.

16 novembre 2024

Dålig info

Dålig info. Egentligen är de ett företag som ser svensk ut men allt kommer från billiga tillverkare i Asien med långa väntetider. Hade jag vetat det innan hade jag aldrig beställt. Finns ju en anledning varför jag inte vill handla av temu etc.
Har redan väntat mer än 16 dagar och inte hört ngt ännu.

28 ottobre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Nöjd med min regnrock!

Efter att jag gjort min beställning, läste jag många negativa kommentarer, och ångrade lite att jag gjort en beställning.
Idag fick jag mitt paket efter två veckor, helt ok om man tänker på att det kommer från Kina. Jag har köpt en regnrock (modell lång), och den motsvarade mina förväntningar, bra passform och behaglig att bära. Jag är nöjd med mitt köp.

24 ottobre 2024

ALDRIG MER BILLIGA BODEN

ALDRIG MER BILLIGA BODEN, LURIFAXER SOM SÄLJER SKRÄP FRÅN KINA OCH, FICK VÄNTA 14 DAGAR FÖR SKRÄP!!!

HUR KAN KLARNA SAMARBETA MED SÅDANT FÖRETAG SOM BARA TÄNKER PÅ SIG SJÄLVA OCH ATT LURA FOLK PÅ PENGAR!!!

SKAFFA ETT HEDERLIGT ARBETE OCH INTE ÄGNA ER ÅT LURENDREJERI!!!

24 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Varning för detta företag!!

Varning för detta företag!!
De är luringar. Skickar skadade grejer och sen om man frågar om en ny eller ersättning så vill de inte vara med längre.
Dåligt Dåligt Dåligt!!!
Handlar aldrig därifrån igen.

23 ottobre 2024

VARNING, VARNING!!!

VARNING, VARNING, VARNING!!!!!
Handla INTE från Billigaboden. Hur du är gör så blir du lurad. Deras sk Kundtjänst är helt värdelös. Jag har nu i drygt två veckor försökt att returnera en trasig produkt och vill naturligtvis att dom ska betala returportot. Helt utan resultat, det enda dom skriver i sina mail är att ta bättre bilder så ska vi hjälpa dej. Jag har ännu inte fått någon hjälp. Köp hellre samma sak lite dyrare någon annanstans än hos Billigaboden.

24 settembre 2024

Varning!Totalt värdelös produkt.Fick…

Varning!Totalt värdelös produkt.Fick inte returnera,fick inte pengarna tillbaka,Klarna kunde heller inte fixa problemet.Efter cirka 26 mejl med olika svar från affären orkade jag inte längre utan betalade.Ett riktigt uselt företag,så handla INTE där!

28 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jag måste skriva detta att inte blir andra lurat av BilligaBodet. De har falsk annons ocg när man beställer och se att det stämmer inte det är omöjligt att skicka tillbaks.👎👎👎👎👎

Jag måste skriva detta att inte blir andra lurat av BilligaBodet.
Jag kommer aldrig handla hos dem och hoppas folk bli inte lurat mer.😡😡😡😡😡😡

10 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Söndrig vara direkt vid köp, bluff företag!!

Söndrig vara direkt vid köp, jätte svårt att reklamera och fick dessutom betala portot själv för att skicka tillbaka skiten. Mycket oseriöst företag!! Kommer aldrig mer handla här. Hoppas fler läser och håller sig undan.

1 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Köp inget från Billiga Boden som inte…

Köp inget från Billiga Boden som inte betalar tillbaka när man returnerat vara och betalat spårat paket både blir lurad på att få tillbaka pengar och kostnaden för att skicka tillbaka spårat paket. Kommer ALDRIG handla igen.

16 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Blufföretag på hög nivå!!

Köpte dammsugare från detta totalt oseriösa bolag. Vill verkligen varna så att inte fler går på detta skumma företag. Låg leveranstid och varan lever verkligen inte upp till vad den skulle göra.
Aldrig mer.

7 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Skriver för att varna andra

Skriver för att varna andra. Köpte en högtalare där det stod att det skulle fungera att även använde den som radio , vilket jag ville. Lång leveranstid, produkten var en plastig sak som heller inte hade utlovat funktionalitet. Deras kundservice är undermålig och man får själv betala frakten vid retur . Returen skulle gå till en privatperson. Kvarstår att se om jag får pengarna tillbaks. Om inte så blir det att jaga och anmäla

23 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Enbart båg i från Kinesiskt bluffföretag.

Köpte en dammsugare av dom, det skulle även vara mopp funktion på den.
Kände mig trygg med att köpa av dem på grund av att Klarna var med i ett hörn.
Fick dammsugaren som var så klen så den inte städade nått, ingen mopp funktion som det utlovades, rena rama rappakaljan över det hela.
Hjälpte Klarna mig? NEJ.!!! Och nu är de även inblandade när namn och film har ändrats.
ABSURT…!!!!!!

4 ottobre 2023

Beställde en lång regnrock

Beställde en lång regnrock. Fick den idag efter oväntat lång väntan. Men vilken urdålig kvalitet!!! Tunn, prasslig o hård! Den borde kosta högst 99kr istället för 449kr!!! Åter en Kinavara!!!

26 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Beställde 8/5 har fortfarande inte fått…

Beställde 8/5 har fortfarande inte fått mina saker. Först hävdar dom leverans vilket jag ej har fått då jag då vill ha en makulering av räkning så nekas jag detta och de ska skicka ut nya produkter, när jag väl får paket så är enbart en del av två med.

17 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

As a buyer or a customer I got very sad…

As a buyer or a customer I got very sad and disappointed after i bought an item from them, first they were not loyal with their costumers 2th they took very long time get reply when you do a complained about their product or items. everytime we wrote to them different person replied with different stupid questions which so wired and how they work and how they don't have a system to read costumers previous emails to understand the problem, but different person asking different stupid questions which make you more angry and disappoint. I got not help from them and no one should go through all the (S)we have been gone through and this possible to think wisely before purchases something

7 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Beställde två stycken den perfekta…

Beställde två stycken den perfekta klänningen i olika färger och storlekar för att kunna bedöma vilken färg och storlek som var bäst.
Efter en vecka ungefär kom ett paket men en klänning i, jag kontaktade dem och skrev att bara ena var med. Fick till svar att de bad om ursäkt och en ny skulle skickas omgående. Det gick någon vecka och jag fick inget spårningsnummer så jag skrev igen och fick samma svar igen, ursäktande och en ny skulle skickas. Dagarna gick, fortfarande inget nummer att spåra leveransen. Jag fick konstant jaga dem nästan dagligen i 1 månads tid innan klänningen ens skickades. Efter lite mer än en månad kommer den äntligen, då är den trasig på 9 ställen! Ytterligare Mail behövde skrivas och jag fick börja jaga dem på nytt, behövde skicka bilder på detta vid 3 olika tillfällen för att ärendet skulle tas hand om över huvud taget. Till slut får jag till svar att en ny ska skickas. Veckorna går och jag hör inget, förväntar mig inget att någon ska komma heller. Cirka 2,5 månad efter jag la första beställningen. Dyker en röd klänning upp.
Nu får jag nog och ber om telefonnummer till dem så man kan ringa och prata istället för Mail, vet även om retursedel. Får samma svar som tidigare att de ber om ursäkt osv, det är som att skriva med en robot. Svaren ser lika dana ut mer eller mindre och man ser att det inte är en människa som skrivit dessa.
Svaren började tona ut och kom inte lika ofta från deras håll, jag höll i och fortsatte tjata om telefonnummer och retursedel men fick inget av det. Då skrev jag att jag skulle anmäla till ARN, då får jag ett spydigt svar att de inte lämnar ut retursedlar utan att kunderna själva behöver stå för returen.. jag bad om adress för att returnera och fick till svar att de redan skickat de i ett tidigare Mail så jag började leta, hitta inget. Gick in på hemsidan och hitta en adress till Stockholm så skrev och fråga om de va den. Såklart var det fel och jag fick en adress till en privatperson i Motala?! Det är alltså någon/några som bor i Motala som utger sig för att driva ett företag.. varorna är trasiga/fel, kundservicen är katastrofal, har själv både utbildat mig inom handel och administration samt många års erfarenhet inom branschen och jag har aldrig sett något liknande, servicen är obefintlig och rent av skrattretande.
Överväger att anmäla till ARN i hopp om att företaget försvinner från marknaden.

7 aprile 2024

Under all kritik!

Nu har jag äntligen fått rätt från klarna , och slipper betala för söndriga och missvisande produkter , väldigt dålig service från deras sida som bara hänvisar till 2 veckors reklamationsrätten det är det ända billigaboden svarar med i sina mejl vad man än frågar ! Dom borde ej få sälja något !detta ärende har jag hållit på med i över 5 månader , kommer gå vidare med allmänna reklamationsnämnden för dom ska ej sälja saker ! Köp ej från denna sida säger jag bara !!

3 aprile 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più