Billigaboden Recensioni 120

TrustScore 1.5 su 5

1,3

Valutata 1 stelle su 5

Verkligen oseriösa. Köp INTE något från dem. Annonserar europeiska varor och skickar kinesiska varor av sämst kvalité (beskrivningen stämmer inte alls med produkten). När de kontaktade mig låtsades de... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde träningsskor de var för små och retur skulle kosta närmare 500 kr och post nord uppger att skicka retur till Kina och även med spårningsnr så är risken stor att det inte kommer fram min kos... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

0 stjerner. Man føler sig fuldstændig taget ved næsen. Kvalitet ikke tilstede, det er simpelthen ikke penge værd. Lang lang leveringstid og bestemt langt fra det der forventes af det bestilte. Det må... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Köpte en Bh som skulle vara i fin kvalitet, den är garanterat från Temu. Frågade om jag fick skicka tillbaka varan men ack nej. Enligt deras policy får man inte returnera underkläder, vilket jag först... Leggi di più

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Under all kritik!

Nu har jag äntligen fått rätt från klarna , och slipper betala för söndriga och missvisande produkter , väldigt dålig service från deras sida som bara hänvisar till 2 veckors reklamationsrätten det är det ända billigaboden svarar med i sina mejl vad man än frågar ! Dom borde ej få sälja något !detta ärende har jag hållit på med i över 5 månader , kommer gå vidare med allmänna reklamationsnämnden för dom ska ej sälja saker ! Köp ej från denna sida säger jag bara !!

3 aprile 2024

Lång leveranstid

Lång leveranstid, för grejerna finns inte i Sverige. Exakt likadana solglasögon som jag beställt hittade jag på wish för 20kr, 10 gånger billigare. Man känner sig lite lurad🙂

31 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Lång väntetid och från kina

Beställde en produkt och väntade i nästan 6 veckor på leveransen, långt efter deras utlovade leveransdatum. När den väl kom var det ett paket från Kina. Jag beställde från ett svenskt företag för att jag trodde att det tillverkades i Sverige. Om jag vetat detta kunde jag beställt själv från Temu för ett billigare pris och haft varan på en vecka. Rekommenderar inte att handla från billiga Boden.

24 marzo 2024

Sämsta webbutiken någonsin

Synd att man inte kan sätta minusstjärnor och anmäla företaget i samma veva..
Nu måste man lägga tid på att fylla i en anmälan till Konsumentverket.se
Riktigt oseriöst företag som ger fullständig f** i sina kunder.
Telefonnummer som inte fungerar och en ägare som inte går att nå.
Spara er huvudvärk och handla någon annanstans.
Riktiga skitstövlar som håller på såhär!!

15 gennaio 2024

Falsk marknadsföring

Beställde fodrade tights i 3xl fick 4xl inget strech alls syrran som har storlek 42 kunde inte dra upp dem hela vägen så 4 xl är som svenska smal dessutom tog det 2 och en halv vecka att få dem...ingen info om man vill skicka tillbaka 250 kr kastade i sjön

19 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Har annullerat en order

Har annullerat en order, återstår att se om dom löser det.

Kommer uppdatera vidare ..

Verkar lösa sig, tack för det billigaboden.

14 dicembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Produkterna skickas från Kina

Produkterna skickas från Kina. Lång leveranstid och du kan köpa för halva priset från wish eller Temu. Inget fel på själva produkten men jag väljer svenska företag för att undvika Kina så blir besviken på den falska marknadsföringen.

2 novembre 2023

Scam

Produkten jag mottog var i väldigt dålig kvalitet, fel storlek (trots att jag gått efter deras tabell) såg heller ej ut som på bild! Den var också trasig.
Kundtjänsten är under all kritik, jag fick endast välja på att returnera varan eller få en ny hemskickad till mig. Vilket är uteslutet med tanke på den dåliga kvaliten! Så kvar fanns bara att returnera varan och stå för frakten själv. Hade jag varit smart och läst här först så hade jag INTE beställt därifrån.

4 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Beställde en sport-bh och fick veta att…

Beställde en sport-bh och fick veta att det räknas som hygienartikel och inte fick provas, då fick man inte byta. Har aldrig varit med om att en bh inte får provas och bytas! När jag sen ändå packade upp produkten var den mindre än vad den enligt storleksguiden skulle vara. Kvalitén är undermålig och kundtjänst kan inte ens svara språkligt korrekt. Mitt sämsta köp någonsin.

16 agosto 2023

Beställer aldrig mer från Billiga Boden

Beställer ett par skor. För att vara i Sverige tar leveransen väldigt lång tid. Ja den kommer ju inte från Sverige utan varan kommer från annat land. Kan bara gissa vilket. Beställer en storlek och får en helt annan. Skriver till dem och ber om retursedel och nya skor i rätt storlek. Nej de tar inte emot returer. Sen skulle jag enligt dem kolla i deras storleksguide så jag beställde rätt. Såg ingen guide när jag beställde. Men har i efterhand tittat på deras webbsida. Jo då det finns en guide men inte naturligt att scrolla till botten på sidan för att hitta den när jag inte ens visste om att man ska titta i den för att beställa rätt. Ingen service. Kan inte rekommendera att beställa från Billiga Boden. Sitter här med skor som enligt den ska passa mig men är alldeles för stora. 😡👎

14 giugno 2023

Hej Viveca.
Tråkigt att du inte känner dig nöjd. Vi tar gärna emot kritik för att bli bättre.
Vi har alltid 14 dagars ångerrätt och har aldrig nekat dig en retur utan både erbjudit byte eller retur.
Vi har däremot gjort om storlekarna som även står i beskrivningen för att du som kund ska kunna beställa enligt storlekarna som du är van vid (EU-Storlek).
Du vet vart du kontaktar oss om du vill ha vidare hjälp i ditt ärende.
Önskar dig en fortsatt trevlig vecka.
Soliga Hälsningar BilligaBoden-teamet!

Valutata 5 stelle su 5

Överaskning

Tydligen skulle kartongerna och påsarna varit med i min ursprungliga beställningen jag gjorde. Så jag fick en ny uppsättning med allt som var mer på bilden. Det är inte varje dag man får en sådan service från ett företag. Man kan inte säga att man är annat än supernöjd med en sådan här kompensation :)

7 giugno 2023

Hej Tobias.
Vi är tacksamma att du tar dig tiden att skriva om din upplevelse hos oss. Vi tackar för ditt förtroende hos oss och önskar dig en fortsatt bra vecka.
Soliga Hälsningar BilligaBoden-Teamet!

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde en smartwatch för barn…

Jag beställde en smartwatch för barn till min son.
Varan tog jätte lång tid för att komma, när den väl kom stämde inte beskrivningen alls.
Kvalitén var ur dålig på kameran, sedan stod det att den skulle ha två kameror, vilket den inte hade.
Reklamerar detta och de svarade ändå inom 2 dagar. Då svarar de att det är jag som beställt fel, att jag beställde för barn och att den är för vuxen, tog en skärmbild på deras hemsida där det står tydligt med bilder och allt att det är en barn klocka och att den har två kameror. Då säger de att den varan var slut och att de skickade en annan.
Då blir jag frustrerad för att de kan inte skicka en vara man inte beställt, speciellt inte utan att fråga först och säga att den varan är tyvärr slut men det finns en sämre för samma pris...
Efter massa schafs bestämdes det att jag skulle returnera varan, men jag fick stå för det själv! Fick betala 99 kr och skickade paketet till någon person i Motala som vi bestämde och jag fick adressen till. Och jag har fått påminnelse att de inte har hämtat ut paketet än som de ville att jag skulle returnera.

Falskreklamföring och dålig service!

Nej köp inte på denna hemsidan!

14 aprile 2023

Hej Lizy.
Först ber vi ännu en gång om ursäkt att du missförstått våran produktsida. Där vi har två varianter av denna klocka som vi talade om för dig också.
Du valde vid ditt köp den ena varianten med en kamera och inte med två och du fick den klockan med en kamera och inte två.

Vi erbjöd dig även att vi skulle skicka den andra klockan till dig men där du tackade nej och ville returnera denna till oss.

Vi har inga fria returer utan detta får våra kunder än så länge stå för själva då vi är ett mindre företag. Eftersom vi är ett litet familjeföretag så skickas returen till våran adress i Motala.
Vi har tyvärr ingen möjlighet att åka direkt till ombud på dagen och hämta paket vilket jag hoppas du förstår.

Vi tycker det är tråkigt att du haft en dålig upplevelse hos oss och vi ska gå igenom ditt ärende för att nästa kund ska få en bättre.
Önskar dig en mysig vår med mycket sol.
Mvh BilligaBoden-teamet!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più