Toppscore fra oss til Eric! Han er løsningsorientert, behjelpelig med absolutt alt og yter førsteklasses service fra A-Å. 2 nye biler i hus og en kjempegod kjøpsopplevelse. Vi kommer til å ringe E... Leggi di più

Vi er veldig glade for at det var Eric Lomme og All-Star Company som kjøpte bilen vår. I en salgssituasjon – og særlig ved bilsalg, som vi gjør svært sjelden – bidro hans erfaring til at hele prosesse... Leggi di più

Opplevde denne salgsprosessen som veldig seriøs og profesjonell. Veldig behagelig salgsopplevelse, noe som er sjelden vare, med god hjelp og bistand fra start til slutt. Kommer absolutt til å anbefale... Leggi di più

1. Intermediario per la vendita d'auto
  2. Servizio di leasing di auto
  3. Consulente
  4. Consulente finanziario
  5. Rivenditore di auto usate

Profesjonell bilrådgiver og innkjøper for privat- og bedriftsmarkedet. Vi har 20 års bransjeerfaring og svært gode kontakter over hele Norge som gjør at du kan velge nytt eller bruktbiler over hele landet! Vårt mål er enkelt: Vi skal hjelpe deg og din bedrift spare store mengder tid og penger og sørge for et bekymringsfritt bilkjøp eller leasingavtale. Vi gleder oss til å bistå!

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Bra bilkjøp!

Helt supert å kjøpe bil av Eric. Bra service og erfaring. Fikset akkurat det vi trengte til god pris.

30 novembre 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Tusen hjertelig takk for hyggelig ord, Tommy! Det har vært en glede å bistå deg med nyinnkjøpet, og det blir en glede å hjelpe dere med salget av bil også!

Vårt selskap lever av å skape besparelse i form av både tid og penger for våre klienter, og jeg ser frem til å kunne virkelig vise alle besparelsene deres når begge prosjektene er sluttført! Men vi har fått en flying start og igjen, tusen takk for tillit!

Ha en strålende dag videre!

Meget god service

Meget god service. Eric Lomme har vært i bilbransjen i mange år og han vet hva han driver med. Om du skal ha ny bil, så vil jeg anbefale «Allstars» på det sterkeste. God kommunikasjon, priser og løsninger blir tilrettelagt etter kundens behov.

30 novembre 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Takk for svært hyggelig tilbakemelding, Karina! Ha en riktig så fin dag videre, og vi gleder oss til å bistå deg i fremtiden!

Veldig fornøyd med Eric og All-Star ved…

Veldig fornøyd med Eric og All-Star ved salg og kjøp av ny bil. Alt ble ordnet raskt og fleksibelt. Jeg sparte både tid og penger

29 agosto 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Takk for hyggelig tilbakemelding, og takk for tilliten vi fikk etter at du kom til oss etter anbefaling fra annen kunde. Det var ekstra gøy at vi fikk virkelig vist oss fra vår beste side med å skape besparelser både på gamlebilen og den nye for deg!

Kos deg med din rålekre nybil, og kjør forsiktig, Tommy! 😉

Terningkast 6.

Jeg har hatt Eric som bilselger i over 12 år, og det var med stor sorg da han tok en pause fra bilbransjen. Heldigvis er han nå tilbake. Det finnes ingen som er mer løsningsorientert enn Eric i denne bransjen. Han går virkelig den ekstra mila for å sikre at du som kunde får både kvalitet, eksepsjonell service og en hyggelig opplevelse. Eric setter seg alltid grundig inn i kundens behov og ønsker, og leverer hver gang. Det er ingenting å utsette på Eric, verken som selger eller som person. Så lenge han er i bransjen, kommer jeg aldri til å kjøpe bil andre steder.

26 agosto 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Terningkast 6 og for en utrolig hyggelig tilbakemelding, Christian.

Det er en stor glede å være tilbake i rollen som ‘bilmannen’ din igjen, og det gledet meg stort å kunne skape stor besparelse både på den gamle bilen såvel som den nye!

Tusen takk for ditt ambassadørskap! Det har blitt mange biler opp gjennom, og fler skal det bli!

Gleder meg til neste gang allerede.

God helg!

Eric Lomme

Alltid tilgjengelig og alltid hjelpsom

Alltid tilgjengelig og alltid hjelpsom. Stor kunnskap både på det faglige og menneskelig plan. Anbefales både ved kjøp og salg.

11 giugno 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Takker for hyggelige ord, Geir! Det verdsettes høyt at du benytter meg hver gang bil skal kjøpes for råd og innspill. Ditt ambassadørskap er også svært så verdsatt, så tusen takk!

Gleder meg til å bistå videre!

Eric

Utrolig bra service

Veldig bra behandling og service. Alltid gode svar på det man lurer på.

26 aprile 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, May-Wenche! Det varmer godt å høre at du satte pris på bistand fra oss, og at servicegraden stod til toppkarakter! Det er svært motiverende! Jeg gleder meg til å kunne bistå deg innen bil i fremtiden også!

Ha en riktig så fin dag!

Hyggelig og effektiv

Hyggelig og effektiv! Fikk hjelp til å finne å hente inn bil fra Sverige da den jeg ville ha ikke fantes i Norge. 😁

26 aprile 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og ikke minst takk for tilliten med å kunne bistå deg med å få skaffet drømmebilen i Sverige. Dette gikk både smidig og ryddig for seg, og jeg er glad for å kunne si at jeg står til tjeneste når du har behov med bilinnkjøp og rådgivning enten om det er privat og i jobbsammenheng fremover!

Ha en fantastisk dag, Stian!

Eric Lomme

Eric jobber virkelig for deg

Jeg sa til Eric i All-Star Company at jeg vurderte å kjøpe bil i 2023.
Han sa han gjerne kunne hjelpe meg, og lurte på hva jeg var ute etter.
Etter en god samtale - litt frem og tilbake fra meg da jeg ikke hadde peiling på annet enn at jeg ville ha el-bil tok han oppdraget og sparte meg for MYE hodebry, tid og ikke minst penger.
Vurderer du å kjøpe, selge eller bytte bil.
En eller flere, privat eller business så hjelper Eric Lomme deg😊
Hvor som helst i landet.
Eric kan bil! Og han jobber virkelig for DEG.
Jeg anbefaler han på det varmeste🙏❤️🤩

3 aprile 2023

Risposta di Bilinnkjøper.no

Wow! For noen flotte ord og tilbakemeldinger, Grace! Dette er skikkelig motiverende, og jeg takker for at du ga meg tilliten til å sørge for at du gjorde et godt bilkjøp og at du opplevde prosessen som både trygg og givende.

Ha en riktig så fin dag videre!

Eric Lomme

En virkelig god og trygg opplevelse

Jeg vil virkelig anbefale All-Star Company til alle som skal bytte/kjøpe bil. Her får du topp service, og en engasjert selger som setter kunden i fokus. Eric Lomme strekker seg langt for å gjøre kundene sine fornøyde og det klarer han gang på gang. Derfor har jeg handlet bil av han i en årrekke. Eric kjenner markedet svært godt, har særdeles gode kontakter og erfaringer som gjør akkurat ham til den beste og tryggeste selgeren jeg har opplevd. Går du med tanker om å kjøpe bil er det ett sted du bør henvende deg: All-Star Company AS. Ingen over - ingen ved siden.

22 marzo 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Wow! Tusen hjertelig takk for varme ord, Pål!

Det gir masse inspirasjon til å fortsette å strekke seg hver dag til å skape de beste kjøpsopplevelsene for kunden. Din tillit er høyt verdsatt!

Jeg ser frem til å hjelpe deg også i fremtiden!

Takk igjen!

Vennlig hilsen, Eric

Den beste

Har kjøpt biler av Eric i snart 19 år! Var derfor den mest naturlige tingen i verden at du fortsatt skulle bistå oss med bil når du startet opp noe nytt. Kugaen går som en drøm👌 vi gleder oss til mange nye gode bilopplevelser hos deg Eric, du er bare helt rå❤️

12 maggio 2023

Risposta di Bilinnkjøper.no

Tusen hjertelig takk for de utrolig varme ordene, og tusen takk for deres tillit til meg og mine tjenester gjennom disse 19 årene! Det er utrolig hvor raskt tiden har gått, men vårt kundeforhold har bestått! Det er en sann ære å kunne representere dere hver gang nye biler skal kjøpes inn til familie eller venner.

Jeg står til disposisjon som alltid.

Tusen takk igjen!

Eric Lomme

En realistisk og personlig salgsprosess.

Eric leverer realistisk og personlig oppfølging hele veien igjennom. De 2 tingene henger ikke nødvendigvis sammen, men hos All Star får du en bra forventnings avstemning av pris i forkant, samt en personlig og tett oppfølging av prosessen fra A - Z. Kan på det varmeste anbefale Eric for salg av bilen din 🙌🏻

31 ottobre 2023

Risposta di Bilinnkjøper.no

Tusen takk for din tilbakemelding, og hyggelige ord. Vi er svært glade for å ha levert varene og kunne se tilbake på en så klar og tydelig anbefaling. Det gjør oss stolte, og det var en sann glede å kunne bistå dere og vi kan ikke si noe annet enn at vi ser frem til neste gang vi sees igjen!

Anbefales!

Meget profesjonell og dyktig fra A-Å. Anbefales!

20 ottobre 2023

Risposta di Bilinnkjøper.no

Tusen takk for din anbefales, og ikke minst hyggelig tilbakemelding. Vi er stolte av å kunne ha fått tillit til å levere til et selskap som deres, og ha bistått med både bilanskaffelser og forhandling av betingelser. Det gjør oss godt når vi klarer å skape slike besparelser som vi lyktes med for dere. Takk igjen, og vi gleder oss til neste oppdrag!

Service i verdensklasse!

Makan til service finnes ikke i bilbransjen!
Har handlet mine siste tre privat biler av Eric, samt rundt 10 firmabiler, og det er alltid en trygg og hyggelig opplevelse!
Anbefales på det sterkeste!

Robin Nordkvelde, både privat og for Saneringsteknikk AS

18 gennaio 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Takk for svært hyggelige ord, Robin! Å handle bil er en tillitssak, og å kunne se tilbake på mengden biler jeg har æren av å få håndtere for ditt selskap og deg privat gjør inntrykk! Takk for et strålende samarbeid til nå og vi gleder oss til fortsettelsen!

Fantastisk seriøs og bra oppfølgning…

Fantastisk seriøs og bra oppfølgning både før, under og etter handel. Aldri noe tull.

18 gennaio 2024

Risposta di Bilinnkjøper.no

Tusen takk, Jan! Vi elsker hyggelige tilbakemeldinger og det varmer ekstra godt når det kommer fra en bilfagmann som deg!

Det har blitt noen biler med både deg og øvrige familie i disse årene! Tusen takk for deres tillit til meg og min service!

1ste bilen kjøpte jeg av Erik for 15 år…

1ste bilen kjøpte jeg av Erik for 15 år siden, ung, rådreven flink selger, i dress.... ikke vanlig :-) Men Erik er ikke vanlig.... bestilte nye biler for kort siden via Erik og han sparte over 100 000kr for meg da jeg rett og slett ikke klarte å få has på selgere når jeg prøvde i markedet selv. Det er naivt å tro at man klarer dette bedre enn Mr Lomme, det er da naturlig å la han gjøre jobben. Mvh Tor Arne Nicolaisen Storm-Kulde AS

18 dicembre 2023

Risposta di Bilinnkjøper.no

Takk for hyggelig tilbakemelding, Tor Arne! Det er utrolig gøy å ha kunnet hjelpe deg og bedriften spare slike enorme summer, og det beste av alt? Vi har det jammen gøy mens vi gjør det. Gleder meg til neste firmabesøk hos dere på Ulefoss, og gleder meg til å hjelpe med flere biler i fremtiden!

Vennlig hilsen, Eric

Meget fornøyd med Eric og hans…

Meget fornøyd med Eric og hans kunnskaper.
Mitt salg gikk sømløst og effektivt og ikke minst veldig fornøyd med prisen😊

11 dicembre 2023

Risposta di Bilinnkjøper.no

Takk for tilbakemeldingen din, Christian. Jeg er stolt av å ha kunne levere deg en tjeneste som har vært med på å spare deg tid og penger i en hektisk hverdag. Desto stoltere blir man når kunde legger igjen en hyggelig anmeldelse og fra før har anbefalt meg og mine tjenester til andre!

Tusen takk!

Fantastisk oppfølging og service!

Eric har lang og omfattende erfaring fra bransjen. Som kunde føler du deg ivaretatt gjennom gode råd, tett oppfølging og fantastisk service. I tillegg sparer man mye tid på prosessen.

31 ottobre 2023

Risposta di Bilinnkjøper.no

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding, Andreas. Jeg håper du nyter tilværelsen i den nye bilen, og vet at du kan ringe meg når enn du skulle ønske nye råd og bistand. Takk igjen for at du valgte å engasjere meg i ditt bilkjøp!