Banner for Sommerseth AS

Sommerseth AS Recensioni 1.134

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg har hatt en veldig god opplevelse med Sommerseth AS! Kundeservicen er utrolig vennlig og hjelpsom – de tar seg tid til å lytte og finne gode løsninger. Verkstedet jobber effektivt og profesjonelt,... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Carrozzeria
  3. Negozio di autoricambi
  4. Servizio auto
  5. Rivenditore di rimorchi
  6. Rivenditore di auto usate

Informazioni su Sommerseth AS

Sommerseth – Kvalitet og erfaring i bilhandel siden 1950-tallet!

Vi er en familiebedrift som har vokst fra et lite initiativ til et fullskala bilhus. Vi er stolte over å ha utviklet oss sammen med våre kunder og samfunnet rundt oss, og ser nå fremover mot en enda lysere fremtid. I tillegg til å være ledende bilforhandler i Narvik er vi på plass i Tromsø, hvor vi skal sørge for flere fornøyde tromsøværinger bak rattet i en bil fra Sommerseth.

Vi setter deg som kunde i fokus og ønsker at du alltid skal føle deg velkommen. Din tilbakemelding hjelper oss å bli bedre, og vi gir råd som passer for deg og bilen din. Hos oss skal du føle trygghet og lyst til å komme tilbake.

Effektivitet? Vi holder det vi lover, så du vet alltid når bilen din er klar. Verkstedet vårt er strøkent og vi jobber superraskt – noe som betyr en bedre pris for deg. Og du trenger ikke å huske på EU-kontroll eller service; vi kaller deg inn automatisk!

Vi har kompetansen og de beste folkene! De er superhelter med fagbrev, alltid på jakt etter ny kunnskap for å holde seg sylskarpe. Utstyret vårt er topp moderne, så vi kan levere resultater som imponerer.

Vi er klare til å levere!

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Topp kundeservice når vi kjøpte ny elbil

Vi kjøpte ny elbil via den nyåpnede avdelingen til Sommerseth i Tromsø. Var i kontakt med Haakon først og hadde fin oppfølging av Stine hele veien. Topp kundeservice, hyggelige folk og meget tilgjengelig. Hun ringte til ulike forsikringsselskaper for å få den beste avtalen og ordnet i tillegg med levering av sommerdekkene til våres dekkhotell. Anbefales dersom du planlegger et bilkjøp!

23 febbraio 2026

Risposta di Sommerseth AS

Vi lover at Stine og Haakon synes denne tilbakemeldingen var ekstra hyggelig :) Tusen takk for en helt super anbefaling!
Kos deg med ny bil, da! :)
Vi er her om du skulle trenge oss.

Sommerseth

Tmeavtale OK men noe små pusk ble ikke ordnet.

Timen avtale ble holdt og avtalet jobb utføt. Men det ble også kuttet ett lås og ødelagt en pæreholder som dere levert bilen ut med i ustand, dere opplyste at låsen var uoriginal, og at dere hadde byttet pæreholder men låsen var original og pære virker ikke.

12 febbraio 2026

Risposta di Sommerseth AS

Heisan! :) Godt at avtalen ble holdt og at du fikk utført det du skulle. Vårt serviceteam har vært i kontakt med deg i ettertid, og vi håper alt nå er i aller skjønneste orden.
Her du fortsatt spørsmål vet du hvor du finner oss, og vi er klare til å hjelpe :)

God service

6 febbraio 2026

Risposta di Sommerseth AS

Herlig! Gjengen her takker og bukker for at du ville fortelle hva du synes om servicen vår :).

Sommerseth

Verkstedet som alltid leverer!

Nye piggdekk og nytt back up-batteri for Volvo on call utført effektivt og helt i overensstemmelse med tilbud. Jeg hadde ved bestilling av time nevnt at de adaptive fjernlysene ikke fungerte helt etter forutsetningene. Også dette ble reparert, til en beskjeden ekstra kostnad.
Vel blåst Sommerseth!

2 febbraio 2026

Risposta di Sommerseth AS

Wow, Geir! De ordene lover vi at serviceteamet vårt setter stor pris på:) Helt topp at du vil fortelle om dette her. Det skaper trygghet for andre kunder.
Kjør pent til vi sees igjen!

Sommerseth

Kjøpt to premium biler av Sommerseth…

Kjøpt to premium biler av Sommerseth siste 3 år.
Veldig fornøyd med begge kjøp og ikke minst service underveis. Kan trygt anbefales både i Narvik og Tromsø.

29 gennaio 2026

Risposta di Sommerseth AS

Hjertelig takk for anbefalingen, Terje! :)
Det betyr mye for oss.

Sommerseth

Dere er best på servise og…

Dere er best på servise og kundebehandlere, derefor bruker jeg dere👍🏻👍🏻 så enkelt er det😃

18 gennaio 2026

Risposta di Sommerseth AS

Ja, den gjengen vår altså, de er et skikkelig samspilt lag av flinke fagfolk, hvor alle vet hvor fokuset skal være.
Tusen takk for at du ser innsatsen vår, og at du deler.
Men vi kan selvsagt alltid bli enda bedre for deg :)

Servicen

Servicen, hjelpen og hyggelig

14 gennaio 2026

Tusen takk, Maina:)
Vi setter stor pris på ordene fra deg.

Sommerseth

6 stjerner. Motoren min var ikke samarbeidsvillig men jeg måtte rekke hjem 50 mil lenger sør samme kveld. Kundemottak og mekanikere på Sommerseth Narvik strakk seg langt for å få det til. Det var lenge usikkert om de fikk bilen i kjørbar stand, noe som var stressende for meg. Jeg ble godt ivaretatt gjennom tydelig kommunikasjon og positive, men realistiske, ansatte mens de testet ut hypoteser. De jobbet videre etter endt arbeidstid og til slutt kunne jeg rulle ut på veien med en bil som gjorde jobben sin. Jeg fikk stipulert en pris før de begynte med arbeidet og selv om det ble ekstra verkstedtimer ble det noe rimeligere enn antatt. En god kundeopplevelse på alle måter!

14 gennaio 2026

Sommerseht leverer :-)

Vi har alltid blitt tatt godt i mot hos Sommerseth i Narvik.
Vi har fått den hjelpen vi har ønsket og det har aldri vært noe diskusjoner rundt eventuelle garantisaker eller annet.
Vi er storfornøyd med Sommerseth.

11 gennaio 2026