Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har flere gange benyttet Bili Auto og kan kun anbefale dem 👍 Sidste gang var 2 timer før afgang til Sverige, hvor vi skulle have skiftet fælg, men da fælgen ikke nåede frem, var Daniel hurtig og... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di autoricambi

Scritti dall'azienda

Hos Bili Auto har vi mange år’s erfaring i autobranchen, vi er et sammensat team der hver dag prøver at realisere drømmen om at være de bedste. Vi tilbyder Salg af brugte/renoveret autodele. Som vi har på vores eget lager i Vejle eller hjemtage på specielle bestillinger. Mvh team Bili Auto

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Reddede weekenden til Sverige

Har flere gange benyttet Bili Auto og kan kun anbefale dem 👍

Sidste gang var 2 timer før afgang til Sverige, hvor vi skulle have skiftet fælg, men da fælgen ikke nåede frem, var Daniel hurtig og kreativ, fik løst problemet og vi kunne komme afsted 🙏

Tusind tak for hjælpen og fantastisk service ☺️👍

8 agosto 2024

Rigtig godt værksted.

Rigtig godt værksted.
Fik skiftet motor i en Ford Transit Connect for 2014. Alt gik smertefrit. Bilen var klar til aftalt tid og til aftalt pris. Flink og god behandling.
VH Therkel

7 agosto 2024
Valutata 4 stelle su 5

Kan kun anbefale Frederik som…

Kan kun anbefale Frederik som mekaniker, han kan lave alt. Jeg har aldrig oplevet andet end super god service til en overkommelig pris. Ærligheden omkring hvad der skal repareres og det at man ikke bliver påduttet ekstra ved service gør jeg gerne kører fra Horsens til Vejle med bilen når den trænger til service ol. Godt arbejde Frederik og co.

6 agosto 2024

Kan anbefale biliauto

Kan anbefale biliauto. Vi har en Ford C Max som desværre fik konstateret at motoren var død, vi overvejer om vi skulle skrotte bilen eller sælge den med defekt motor da det absolut ikke kunne hænge sammen på nogen måder. vi fik anbefalet biliauto af en kollega og syndes virkelig de behandlede os meget professionelt det endte med en regning langt under det halve af hvad vi fik tilbudt hos de andre værksteder og Uden overraskelser. Stor ros til de unge mennesker herfra ikke sidste gang vi kommer der med vores Ford eller vores Mercedes

29 luglio 2024

Hurtig indsats reddede ferien

Fredag den 19. juli fik jeg lavet min VW stationcar (den sorte panter), der var akut i stykker. Ringede til flere værksteder, som ikke havde tid, og jeg talte derfor med min kollega, der anbefalede Biliauto. Heldigvis havde Biliauto tid, og ferien var derfor reddet. Bilen blev ordnet til min fulde tilfredshed. I dag sidder vi i Sydfrankrig, og bilen har kørt eksemplarisk. Jeg er glad for den gode service og reparation, som Biliauto leverede. Fremover bliver det Biliauto, der skal ordne vores biler. Jeg kan varmt anbefale dem.

19 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Kraftig advarsel imod at handle ved Biliauto!

Der er langt imellem at jeg kun giver 1 stjerne her på Trustpilot, men jeg er nærmest i chok, efter at have handlet med Biliauto. Det har været et helt igennem kritisabelt forløb.

Bestiller reservedele på Biliautos webshop d. 29. maj 2024. Jeg kunne have sparet mange penge, ved at bestille varerne på eBay, men valgte Biliauto for at få hurtig levering og støtte en dansk butik.

Varernes tilstand står beskrevet som nye og er på lager, så jeg forventer hurtig levering.

5 dage senere har jeg intet hørt og sender en mail, som aldrig besvares. Ringer på dag 6 og taler med en venlig person der vil undersøge sagen, men hører aldrig mere.
På dag 7 ringer jeg igen og får at vide at varen er afsendt.
På dag 10 har jeg fortsat ikke modtaget varen og ringer igen, samme sker på dag 12, Billiauto kan ikke redegøre for forsinkelsen.

På dag 15 modtager jeg endelig ordren og til min store overraskelse, er pakken afsendt fra Polen og svarer på ingen måde til beskrivelsen. Varerne er ridsede, beskidte og stinker forfærdeligt at tobaksrøg.

Samme dag som varerne er modtaget, beder jeg om mine penge retur og en returlabel, så jeg kan sende de forkerte varer retur. Først efter 14 dage og utallige henvendelser lykkedes det Biliauto at arrangere returforsendelse.

På dag 30 sender Biliauto en pakke med andre varer, i stedet for at give pengene igen.
På dag 31 nægter jeg modtagelse og varerne returneres til Billiauto.

Først 50 dage efter den oprindelige ordreafgivelse får jeg langt om længe mine penge retur og først efter henvendelse til Biliauto.

Jeg må på det kraftigste advare imod at handle ved Biliauto!

18 luglio 2024
Logo di Biliauto

Risposta di Biliauto

Kære RR

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre om de problemer, du har oplevet i forbindelse med din ordre hos os. Det er på ingen måde den standard, vi ønsker at levere til vores kunder, og vi forstår din frustration.

Vi er en virksomhed af nyere dato, og selvom vi bestræber os på at levere den bedst mulige service, har vi tydeligvis ikke levet op til dine forventninger i dette tilfælde. Vi har gennemgået forløbet internt og kan se, at der har været flere uacceptable fejl i din sag, både med hensyn til leveringstid, produktkvalitet og håndtering af din retur. Dette er ikke i overensstemmelse med vores normale praksis, og vi vil sørge for, at sådanne fejl ikke gentager sig.

Da varerne, du modtog, ikke stemte overens med beskrivelsen, var en fuld refundering selvfølgelig din ret, og dette har vi sørget for. Vi ønsker at rette op på situationen og vil gerne drøfte yderligere muligheder for at sikre, at du får en tilfredsstillende oplevelse med os.

Kan du kontakte os direkte på info@biliauto.dk eller 31118020, så vi kan finde en passende løsning?

Endnu engang undskyld for ulejligheden, og tak for at gøre os opmærksom på disse problemer. Din feedback er vigtig for os, så vi kan forbedre vores service fremadrettet.

Venlig hilsen,

Frederik
Kundeservice, Biliauto

Valutata 5 stelle su 5

Bili Auto kan du stole på

Bili Auto kan du stole på. Jeg har den største respekt for deres koncept, men især også for det personlige engagement og en helt sublim behandling af mig som kunde. På et tidspunkt, hvor jeg stod i en meget svær situation, efter en dårlig oplevelse med et andet værksted, trådte gutterne hos Bili Auto til og ydede mig hjælp og assistance. En hjælp som rakte langt ud over hvad jeg kunne have håbet på. Det skal I have tak for.
Det kan være svært at finde en god brugt motor eller gearkasse til din bil. Enten er den for gammel eller for dyr og en ny svarer sjældent til den gamle bils restværdi. Bili Auto har løsningen med en renoveret reservedel, som bliver installeret professionelt og med garanti. Jeg synes det er et godt koncept både for pengepungen og for miljøet.

5 luglio 2024

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg fik renoveret motoren i min Ford Fiesta. Forinden stod jeg med et svært valg imellem at skulle sælge bilen som den stod med ødelagt motor eller få monteret en renoveret. Firmaet tilbød mig at se om de kunne “redde” min motor, hvilket de gjorde. Ved afhentning tog de sig tid til at forklare hvad de havde lavet og hvad jeg skal være opmærksom på.
Eneste grund til at jeg ikke giver maksimalt antal stjerner, er min uvidenhed omkring biler og dermed den velkendte følelse af, ikke at have nogen indflydelse på hvad der sker - men det har intet med firmaet at gøre.
Jeg giver Bili Auto mine bedste anbefalinger og lå de tættere på Silkeborg, så brugte jeg dem hver gang!

21 giugno 2024

Motor køb w204

Har købt en motor til min Mercedes w204 ved biliauto.
De ved hvad de snakker om, når man ringer til dem, de levere god rådgivning, god service og hurtig levering.
Det kan varmt anbefales at man giver dem et kald, hvis man mangler motor el. Reservedele.
Efter god og professionel behandling fra biliauto, vil jeg helt sikkert henvende mig igen til dem.
Kæmpe anbefaling her fra.

4 gennaio 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più