Kan kun anbefale Frederik som mekaniker, han kan lave alt. Jeg har aldrig oplevet andet end super god service til en overkommelig pris. Ærligheden omkring hvad der skal repareres og det at man ikke bl... Leggi di più

Har flere gange benyttet Bili Auto og kan kun anbefale dem 👍 Sidste gang var 2 timer før afgang til Sverige, hvor vi skulle have skiftet fælg, men da fælgen ikke nåede frem, var Daniel hurtig og... Leggi di più

Fredag den 19. juli fik jeg lavet min VW stationcar (den sorte panter), der var akut i stykker. Ringede til flere værksteder, som ikke havde tid, og jeg talte derfor med min kollega, der anbefalede Bi... Leggi di più

Virkelig god service. Jeg fik renoveret motoren i min Ford Fiesta. Forinden stod jeg med et svært valg imellem at skulle sælge bilen som den stod med ødelagt motor eller få monteret en renoveret. Fi... Leggi di più

1. Negozio di autoricambi

Hos Bili Auto har vi mange år’s erfaring i autobranchen, vi er et sammensat team der hver dag prøver at realisere drømmen om at være de bedste. Vi tilbyder Salg af brugte/renoveret autodele. Som vi har på vores eget lager i Vejle eller hjemtage på specielle bestillinger. Mvh team Bili Auto

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Defekt motor

Den værste oplevelse man kan have, når man køber en brugt motor.

Bili auto skulle have en motor til min Renault GS4.
Jeg køber motoren og ved levering er der flere fejl på motorblokken.
Mon mekaniker vælger at sende motoren for at fejlene kan blive rettet.
Dette sker og mekanikeren går igang med at sætte motoren ind.
Motoren vil ikke starte efter endt arbejde. Bilen kommer tilbage til billi auto. De kan dreje motoren. De vælger at sende bilen tilbage til mekanikeren.
Endnu en gang starter bilen ikke.
Bili auto får bilen, og jeg får at vide at de går igang med at finde en anden motor.
Efter et stykke tid påstår bili auto at mekanikeren har sat gearkassen forkert på, og der har krumtappen taget skade uden at der er sket noget som helst med gearkassen.
Der er meget snak frem og tilbage. Min mekaniker er ved at opgive håbet da billi auto ikke er til at snakke med sagde han.
Da en fagperson kommer og kigger på sagen vælger billi auto at renovere min egen motor, og kalder det "en god service".
Jeg fik lige en god service for 48000 kr. Ja en god service for det beløb efter at fagpersonen konstatere at motoren har kørt uden olie i lang og kørt meget mere end de 58.000 km de havde skrevet på papiret. De havde blot sat en næsten ny turbo på.
Nok om det.
Min bil kan køre igen, og ved rettelse af kofangeren opdager vi at en pakning i motoren er utæt.
Billi auto laver det i august måned 2025.
April 2026 er pakningen utæt igen.
Jeg henvender mig til billi auto. Her får jeg en mail fra dem.

"Hej Samim. Som udgangspunkt kan vi ikke dække reperationen, i det at det er så længe siden at den blev lavet sidst, og at bilen har fungeret fejlfrit i forbindelse med vores reparation. Blev der ikke konstateret lækage, i og med at du har kørt over 8000km siden.

Vi kan dog pr. Kulance tilbyde og at udbedre siveren, på timepris. Hvis du ønsker det".

De overholder ikke engang loven om reklamationretten. Nu tager jeg sagen igennem Ankenævn for biler.

Det var en dyre fejl.

Mangler du en motor, så find den et andet sted. Her er de kun ude på at lave hurtig penge, og service kan du godt glemme alt om.

30 aprile 2026

Sjældent fået så god og positiv…

Sjældent fået så god og positiv oplevelse som hos Biliaauto, meget kompetent personale, bestilt en total renoveret Mercedes motor, 30/09 blev sendt dato,1/10 wow tak for god og hyggelig behandling, billig kan deres kram. Hilsen Kim Nemmøe Holbæk

1 ottobre 2025

Cmax motor = KÆMPE anbefaling

Så fik vi en nyrenoveret motor i vores Cmax hos Biliauto og en helt igennem super oplevelse at få det store "indgreb" foretaget af Daniel & Frede som virkelig kunne/ville forklare forløbet så det var til at forstå 😀 Prisen var fair og helt klart billigere end de andre tilbud vi indhentede 👍 Biliauto er et værksted som udfører hvad der er nødvendigt og ikke laver andet end det aftalte, uden først at ringe og forklare hvis der skal udbedres andre ting (ny kobling). Tak til Biliauto 🥳👍😀

18 giugno 2025

Super god kundeservice og hjælp!

Super god kundeservice og hjælp!

Hvis hvis jeg kunne give ti stjerner så havde jeg gjort🙏🏽

Jeg stod med et stort problem – min gearkasse var stået helt af, og jeg havde ledt efter en ny i over en måned. Jeg havde snakket med flere firmaer, men ingen kunne finde den rigtige til mig.

Til sidst fandt jeg én, der lignede min, men den passede desværre ikke helt (den var til en Fire A4). Alligevel sagde medarbejderen, at han lige ville ringe lidt rundt og tjekke op på det. Allerede dagen efter ringer han og fortæller, at de har fundet to gearkasser, der passer!

Jeg er super taknemmelig for den hjælp og service, jeg har fået. Og prisen var også rigtig fornuftig i forhold til, hvad andre firmaer havde tilbudt mig (over 40.000 kr.).

Jeg vil 100 % anbefale dem til andre – virkelig god service og fair pris!

Ordre nr.: 26887

5 giugno 2025

Mit held slap op!

Mit held slap op – eller… måske fandt jeg det bare her!

Efter at have famlet rundt på markedet mellem Horsens og Vejle, hvor opgaven blev vurderet som nærmest arkæologisk umulig, må jeg ærligt indrømme: mit held virkede udtømt. Men i et glimt af fornuft (eller desperation), tog jeg fat i dem – og det skulle vise sig, at det eneste uheldige var, at jeg ikke havde gjort det langt tidligere.

Efter en overraskende fin og præcis dialog blev det hurtigt klart, at ikke alene kunne de løse opgaven – de kunne gøre det en hel måned før konkurrenterne. Det var som at få et kig ind i paralleluniverset, hvor effektivitet og kommunikation faktisk bor side om side.

Jeg var forbløffet – både over resultatet og over den glidende kommunikation undervejs. Det var som om, hele processen havde smurt kæder og ny olie på hver en detalje.

Bilen blev afleveret med ro i maven, og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, hvordan og hvornår jeg ville få den igen – dialogen gjorde det krystalklart.

Kort sagt: Hvis du vil undgå at spilde dit held (og din tid) på andre, så start her.

11 aprile 2025

Vi skulle bruge et motorhovede som de…

Vi skulle bruge et motorhovede som de mente de måske kunne hjælpe os med at anskaffe

Det endte så med en hel uge hvor der ikke var nogen form for kommunikation udover os der skulle ringe for at høre en status (og selv her blev vi tit ignoreret på mail og sms)
Vi har så endt med at købe et helt andet sted
Og selv efter nu 2 ugers tid har jeg intet hørt fra dem

Det har været komplet spild af vores tid og totalt uprofessionelt

Jer kontakter vi ikke igen

12 marzo 2025
Logo di Biliauto

Risposta di Biliauto

Hej Aidaga,

Vi beklager at høre om din oplevelse, og vi sætter pris på din feedback. Vi kan desværre ikke finde en ordre eller kommunikation registreret i dit navn. For at vi kan undersøge sagen nærmere, vil vi meget gerne have lidt flere oplysninger, såsom ordrenummer eller kontaktinformation.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@biliauto.dk eller +4531118020, så vi kan finde en løsning.

Med venlig hilsen
Daniel
Biliauto.dk

God og hurtig service

Min motorlampe var begyndt at lyse, så jeg fik kørt min bil til BiliAuto. De lokaliserede hurtigt fejlen og fik skiftet de dele der skulle skiftes. Det passede med at jeg fik det lavet mens jeg var på arbejde. Så jeg er godt tilfreds med tiden det tog. Samtidig fik jeg nogle gode råd omkring mine kørevaner.
God service, pris og hurtig eksekvering

23 febbraio 2025

Fantastisk oplevelse ved køb af brugt bil

Jeg købte fornyeligt en brugt bil til en fantastisk god pris ved Biliauto i Vejle. Bilen er i super god stand - næsten som ny. Da jeg hentede bilen var den klargjort ind- og udvendigt til punkt og prikke. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Biliauto. Deres service og engagement er i særklasse.

16 gennaio 2025

Klar anbefaling!

Jeg kan varmt anbefale Biliauto til alle! Venligt og imødekommende personale. Deres fremragende kundeservice og dedikation til kvalitet gør dem til det perfekte valg, hvad enten du skal købe eller have repareret din bil. Tak for en fantastisk oplevelse!

28 febbraio 2025

Hej med jer

Hej med jer. Lige en stor anbefaling fra mig. Vi har 14 varebiler som alle for autodele igennem bili auto. Stor ros fra mig

24 febbraio 2025

Hej allesammen en lille kærlig hilsen…

Hej allesammen en lille kærlig hilsen fra mig og min familie. Vores kære nisssan brød desværre sammen en morgen. Vi fik bilen bragt til nærmeste værksted ,de fik kigge på bilen nogle dage efter. Hvor de fortalte os at den skulle have en ny motor ØV. Vi fik en pris på motor og montering. PRISEN Kæmpe ØV. Så vi gik på nettet for at søge hjælp og faldte over Biliauto. Jeg sendte en forespørgsel fik svar med pris på en brugt motor med montering. Til en mere overkommelig pris for en familie med børn hund og hus😉. Vi takkede ja og fandt en dato hvor motor skulle komme hjem og vi skulle have den monteret. Nogle dage før motor skulle ankomme får vi desværre et telefon opkald fra en af deres medarbejdere Mark som kunne fortælle at motoren de havde på lager til os desværre ikke kom igennem deres motor kontrol som han kaldte det. ØV igen tænkt jeg i telefonen. Mark fortæller så at de havde mulighed for at bestille en ny renoveret motor og hvis vi kunne vente en uge extra uden bil ville den ny renoveret motor ikke koste os noget extra. FEDT tænkte jeg og sagde ja.
Lidt over en uge efter kom motoren hjem. Biliauto fik den monteret og vi var kørende igen. Kæmpe tak herfra og vi vil helt sikkert vende tilbage. Vi kommer altid til at anbefale Biliauto. Tak for jer.

30 agosto 2024

Great job

Great job!! Biliauto detected the reason for a problem with the cooling system of my car during my summer vacation (to detect it was all I needed in this moment). I got a very short-dated date, very friendly.

19 luglio 2024

Hermed den varmeste anbefaling!

Hermed den varmeste anbefaling!! Super god og venlig service, da vi akut havde brug for hjælp.
Meget faglig kompetent og hurtig hjælp. Mere end 5 stjerner, hvis det var muligt!! Tak 😊

31 agosto 2024