4,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,1

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Jättenöjd! Ingen skum firma!

Jättetrevlig säljare! Sam Wallin. Förstod att folk ofta blandar ihop dem med annat företag då han frågade lite försiktigt om jag hade kommit rätt när jag dök upp innan jag hade fått svar på mail på förfrågan om att provköra.

Tråkigt att dom får oförtjänt dåligt rykte pga att folk inte är läs eller googlekunniga.

Jag är jättenöjd med servicen jag fick när jag spontanshoppade ny bil iallafall. Tack Sam! Rekommenderar att kolla här om man är sugen på att byta bil.

10 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Försäljaren mycket otrevlig och…

Försäljaren mycket otrevlig och arrogant. Den mest otrevliga försäljare jag någon gång mött. Köp inte bil av denna lurendrejare.

Denna gång kan ni inte nonchalera ett dåligt omdöme. Är 100% säker på att det är rätt företag och säljare.

15 febbraio 2024

Risposta di Köpabilen

Hej detta känner jag inte igen! har du ett namn på försäljaren? oavsett vad är det tråkigt att ta i mot ditt omdöme då det säkert har hamnat hos fel företag. Snälla se över detta mer noggrant! med adresser Specifikt vilken bil/bilar det gäller mm.

Detta är ett Ständigt Problem för oss att få andras omdömen! Vi bedriver seriös verksamhet och skulle aldrig vara arroganta.. det har vi gjort i 30 års tid.

Kontakta gärna mig

Eller ring gärna mig på 070683366

du har blandat ihop det. Finns en firmor som har tagit samma namn som oss.

Valutata 1 stelle su 5

Som föregående köpte jag ett fordon som…

Som föregående köpte jag ett fordon som uppgavs vara i bra skick, nyservat dessutom. Redan dagen efter börjar motorlampa lysa och jag lämnar in den och får upp massvis av dyra fel som behövs repareras. jag kontaktar dem och de vill gärna hjälpa, tills jag berättar vad problemen är för något då avbryter de samtalet i telefonen och sedan dess har jag inte hört något från dem.

28 aprile 2020

Risposta di Köpabilen

Hej tråkigt att ta i mot din omdöme då det har hamnat hoss fel företag. Snälla se över detta då ni ej har handlat av oss..

Begagnad bil gick sönder

Köpte en begagnad bil som gick sönder efter lite över en vecka med flere olika fel.
Bilhandlaren ville inte betala, även hävdade att jag själv hade orsakat det.

Har kostat runt 40.000 kr. tills videre i kostnader pga. felet...

24 settembre 2012

Risposta di Köpabilen

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più