Op een ochtend binnen gelopen voor informatie over een nieuwe fiets voor mijn dochter. Meteen goed en eerlijk geholpen door Lars, later teruggekomen met mijn dochter en hebben we samen met Chris de de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super bedrijf, hele aardige en vakkundige mensen. Had onverwacht een flinke reparatie aan mijn fiets, werd netjes gebeld met een prijsopgave vooraf. Kreeg voor meer dan een week een prima leenfiets.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Behulpzaam personeel. Alles perfect geregeld rondom diefstal van de fiets die ik 1,5 jaar geleden bij hen kocht. Echt fijne en goede service.
L'azienda ha risposto
Je wordt prettig geholpen, vriendelijk personeel. Ik vind het altijd fijn als ze je ook herkennen en weten wie ze voor zich hebben. Als er extra onkosten zijn wordt je netjes gebeld, de keuze is aan d... Leggi di più
Scritti dall'azienda
De Brink, 74, 7206 KC, Zutphen, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Dat alles duidelijk was alleen de administratie kan nog wel wat aandacht gebruiken.
Er wordt tijd voor je genomen om een eerljjk en befrouwbaar advies te geven, passend naar jouw eigen behoefte.
Fiets opgehaald en teruggebracht. Van te voren doorgegeven wat er aan de hand was door Bike totaal. Wist waar je aan toe was.
Ik wilde een enkele fietstas voor boodschappen. Er zijn enkele schuin aflopende. Maar er is gekeken naar een recht model, om er meerdere boodschappen in te kunnen doen.
Behulpzaam en snel geregeld ook met een leenfiets
op tijd geleverd.
prettige en duidelijke uitleg van de fiets voor aflevering
Fijn geholpen, ze nemen de tijd, denken mee. Luisteren naar je wensen . Erg vriendelijk professioneel personeel.
In juli een nieuwe fiets gekocht. Helaas in november een ongeluk gehad. De service van Wolters’ was geweldig. Kapotte fiets werd opgehaald keurig gerepareerd en teruggebracht. Gelukkig had ik een verzekering en werd alles netjes afgehandeld en vergoed! Toppie!
Ik werd ontzettend goed geholpen! Ik ben een tijdje geleden aangereden en een lang herstel gehad. Toen ik in de winkel kwam voor een nieuwe fiets, werd er echt de tijd voor mij genomen. Ik mocht op eigen tempo, wanneer ik er klaar voor was, een rondje fietsen en er was heel veel geduld. Daarna werd er ook goed meegedacht over het ophalen van de fiets. Ze stelde voor om de fiets te bezorgen, zodat ik zelf op eigen tempo thuis verder kan wennen. Ontzettend lieve mensen, echte toppers!
Heel vriendelijke en oplossingsgerichte medewerkers
Heel goede ervaring,ben netjes gebeld onderdeel was binnen,ik kon er op wachten bij een heerlijk kopje koffie,daar heel goede service,ook netjes geholpen door personeel was super.dikke 10
Alles volgens afspraak gedaan, de ebike rijdt weer heerlijk.
Vriendelijke medewerkers. Ze geven duidelijk uitleg en advies. Goede service.
Prima advies gekregen. Men neemt de tijd voor de klant!
Uitstekende service zoals altijd.