L'azienda ha risposto
Super bedrijf, hele aardige en vakkundige mensen. Had onverwacht een flinke reparatie aan mijn fiets, werd netjes gebeld met een prijsopgave vooraf. Kreeg voor meer dan een week een prima leenfiets.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Behulpzaam personeel. Alles perfect geregeld rondom diefstal van de fiets die ik 1,5 jaar geleden bij hen kocht. Echt fijne en goede service.
L'azienda ha risposto
Je wordt prettig geholpen, vriendelijk personeel. Ik vind het altijd fijn als ze je ook herkennen en weten wie ze voor zich hebben. Als er extra onkosten zijn wordt je netjes gebeld, de keuze is aan d... Leggi di più
Scritti dall'azienda
De Brink, 74, 7206 KC, Zutphen, Gelderland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, denkt mee, snelle service, snelle bereik telefonisch en prima communicatie.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Echt fijne en goede service.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Vandaag mijn nieuwe fiets opgehaald .
Wat ben ik daar fijn geholpen .
Bedankt voor service.
MVG. Rinie Gijsberts

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Op een ochtend binnen gelopen voor informatie over een nieuwe fiets voor mijn dochter. Meteen goed en eerlijk geholpen door Lars, later teruggekomen met mijn dochter en hebben we samen met Chris de deal gesloten. Fiets was op voorraad en binnen 2 weken afgeleverd. Netjes afgeleverd met een duidelijke uitleg door Judith en ook fijn, een lekkere goodiebag. Fijn bedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Lekker gewoon en gast vrij.
Aardige medewerkers kan niet anders zeggen.
Waar kan maken ze tijd vrij voor je.
En als ze het wel druk hebben, geven ze dat ook aan en vragen ze netjes of je op een ander moment wil komen.
En dan plannen ze je in voor die andere dag, zodat er meer tijd en rust voor je is.
Ook fijn dat er een leenfiets beschikbaar is. Zodat als het wel langer duurt toch naar huis kan.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Fijne bejegening en zeer goede service na reparatie/mankementen aan slot
fijn geholpen en goed geluisterd naar onze wensen en geen e-bike aanbevolen wat wij ook echt niet wilde

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Goede en prettige professionele medewerker heeft ons passend advies gegeven en er een uiterst fijne ervaring voor ons van gemaakt.
Uiteindelijk hebben wij er een mooie nieuwe elektrische fiets aan overgehouden.
En Wolters heeft er een nieuwe tevreden klant bij.

Risposta di Bike Totaal - Wolters Zutphen
Wat dit bedrijf zo goed maakt, is het geduld voor de klant, kennis/kunde van het personeel en het feit dat men elkaar helpt bij vragen/problemen. De sfeer is goed en de service idem dito
De medewerkers zijn vriendelijk, geduldig, behulpzaam en weten waarover ze praten.